​22BET – Αξιολόγηση & Βαθμολογία 2024

Reading time: 17 min (3237 words)

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολυάριθμοι νέοι πάροχοι στοιχημάτων, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δύσκολα ξεχώριζαν από τους ήδη καθιερωμένους. Η 22Bet είναι ένας από αυτούς τους νέους παρόχους, αλλά η νέα εταιρεία έχει πολλά πραγματικά μοναδικά σημεία υπέρ της.

Οι κλώνοι παρόχων τυχερών παιχνιδιών έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια. Η 22bet ξεκίνησε επίσης τις δραστηριότητές της ως τέτοιος κλώνος. Αρχικά, ήταν ένα είδος «αντίγραφου» του ρωσικού παρόχου 1xbet, ο οποίος έπρεπε επανειλημμένα να παλέψει με νομικά προβλήματα. Ωστόσο, η 22bet κατάφερε να ανεξαρτητοποιηθεί και να δημιουργήσει τα δικά της πλεονεκτήματα.

Ο πάροχος με άδεια στο Κουρασάο επιτρέπει στους χρήστες του να παίζουν με εξαιρετικά υψηλά πονταρίσματα και προσφέρει επίσης μια σχεδόν απίστευτη ποικιλία αθλητικών γεγονότων.

Επιπλέον, στην 22bet ισχύουν τα εξής: Ό,τι μπορείτε να στοιχηματίσετε «πριν το παιχνίδι», μπορείτε να στοιχηματίσετε και ζωντανά, γεγονός που κάνει την προσφορά του παρόχου στοιχημάτων να φαίνεται σχεδόν ατελείωτη.

 

22BET
22BET

✚ Η 22BET προσφέρει αθλητικά στοιχήματα με σχετικά υψηλά πονταρίσματα και όρια κερδών. ✚ Επιπλέον, η στοιχηματική εταιρεία έχει στοιχηματική προσφορά χωρίς όρια! ➜ Οι φίλοι του στοιχήματος που θέλουν να παίξουν με υψηλότερα στοιχήματα και δεν θέλουν να συμβιβαστούν στην επιλογή στοιχημάτων, κάνουν μια καλή επιλογή με την 22BET!

Κάντε εγγραφή τώρα στην 22BET

Πίνακας περιεχομένων της ανασκόπησης της 22BET

​Σημαντικά βασικά δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο στοιχημάτων 22bet

Όνομα Εταιρείας:TechSolutions Group N.V.
Διεύθυνση:Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50 P.O. Box 4750 Curacao
Δημιουργήθηκε:2017
Συνδεδεμένες εταιρείες και προμηθευτές:1xbet
Αριθμός Μητρώου Εταιρείας:144920
Διεύθυνση email υποστήριξης:support@22bet.com
Ζωντανή υποστήριξη (Chat):Ναι – 24/7
Διαθέσιμες εκδόσεις:Υπολογιστής, Tablet, Κινητό
Διαθέσιμες εφαρμογές:Android, iOS
Μέθοδοι Πληρωμής:VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Webmoney, Bank Transfer, Bitcoin, Ethereum (και περίπου 40 άλλα κρυπτονομίσματα)
Υποστηριζόμενα νομίσματα:USD, EUR, GBP, CAD, INR

Είναι η 22bet σοβαρή και αξιόπιστη;

Δοκιμάσαμε την 22bet για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιήσαμε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ο πάροχος στοιχημάτων. Μετά από όλα όσα βιώσαμε με την 22bet, ο πάροχος μπορεί να χαρακτηριστεί ως απολύτως αξιόπιστος και αξιόπιστος και από ορισμένες απόψεις είναι ακόμη και μια από τις μεγάλες θετικές εκπλήξεις. Για παράδειγμα, όταν πρόκειται για τις εξαιρετικά γρήγορες πληρωμές κερδών.

Είναι η 22bet αδειοδοτημένη;

Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε εκ των προτέρων ότι η 22bet έχει άδεια στο Κουρασάο και επομένως όχι στην Ε.Ε. Φυσικά, αυτό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ξεκάθαρα τα υψηλά όρια για αθλητικά στοιχήματα και καζίνο. Ανακαλύψαμε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην 22bet στους οποίους θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε ποντάροντας άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Έτσι, η 22bet είναι ένας εξαιρετικά προσοδοφόρος πάροχος, ειδικά για όσους παίζουν μεγάλα ποσά.

info box

Το μειονέκτημα της έλλειψης άδειας στην ΕΕ είναι ότι ορισμένες χώρες θα μπορούσαν να αποκλείσουν τον πάροχο μεσοπρόθεσμα ή και βραχυπρόθεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, καλό είναι πάντα να παίρνετε τα κέρδη σας εγκαίρως για να μην «παγώσουν» τα χρήματα.

Η 22bet είναι σε κάθε περίπτωση μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους μεγάλους, διάσημους παρόχους στοιχημάτων και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αν θέλετε είτε να στοιχηματίσετε σε «εξωτικά» πρωταθλήματα (ακόμη και εντός του αγώνα!) είτε να στοιχηματίσετε σε αθλητικά γεγονότα με πολύ υψηλά πονταρίσματα.


Εντυπωσιακή προσφορά σε στοιχήματα

Η προσφορά στοιχημάτων στην 22bet είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, τόσο πριν το παιχνίδι όσο και στο live. Σχεδόν κανένας άλλος πράκτορας στοιχημάτων δεν προσφέρει τόσες πολλές ζωντανές εκδηλώσεις όπως η 22bet.

Επιπλέον, μπορείτε συνήθως να στοιχηματίσετε σε μικρότερα γεγονότα με πολύ υψηλά πονταρίσματα. Εάν τα όρια σε ένα συγκεκριμένο γεγονός μειωθούν και επιτρέπουν, για παράδειγμα, μόνο ένα ποντάρισμα 20€, μπορείτε απλά να περιμένετε να γίνει μια μικρή αλλαγή στις ζωντανές αποδόσεις και μετά να στοιχηματίσετε ξανά στο ίδιο γεγονός.

Το γεγονός ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και οι διοργανώσεις καλύπτονται από την 22bet είναι σχεδόν αυτονόητο. Αλλά ο πάροχος έχει επίσης μια τεράστια γκάμα προσφορών πέραν αυτού, καλύπτοντας μεγάλα τμήματα του διεθνούς ερασιτεχνικού, νεανικού και γυναικείου ποδοσφαίρου.

22bet betting offer

Εικόνα παραπάνω: ένα μικρό δείγμα από την σχεδόν απεριόριστη προσφορά στοιχημάτων της 22bet.Αυτό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε το λογισμικό μας για ζωντανά στατιστικά στοιχεία, Overlyzer, ειδικά λαμβάνοντας μια παρόμοια ποσότητα με αναλυτικά ζωντανά δεδομένα για το παιχνίδι. Αυτό που βρίσκετε στο Overlyzer μερικές φορές δεν προσφέρεται από τους διάσημους παρόχους αθλητικών στοιχημάτων – αλλά στην 22bet είναι πολύ πιθανό να βρείτε το παιχνίδι της επιλογής σας και το αντίστοιχο στοίχημα για το γεγονός.

Αμέτρητοι τύποι στοιχημάτων και ένα βασίλειο για τα ασιατικά στοιχήματα

Όσοι δεν έχουν ακόμη μεγάλη εμπειρία στο ασιατικό χάντικαπ ή σε άλλα ασιατικά στοιχήματα θα μάθουν γρήγορα στην 22bet. Η γκάμα των ασιατικών τύπων στοιχημάτων είναι μοναδική και κάνει την επιλογή στοιχημάτων εξαιρετικά ευέλικτη – ειδικά στα ζωντανά στοιχήματα!

Τα 4 κύρια ασιατικά στοιχήματα που προσφέρονται στην 22bet είναι:

 1. Ασιατικό Χάντικαπ
 2. Συνολικός αριθμός γκολ (over/under)
 3. Αριθμός γκολ που σημείωσε η γηπεδούχος ομάδα (over/under)
 4. Αριθμός γκολ που σημείωσε η φιλοξενούμενη ομάδα (over/under)

Λόγω του μεγάλου αριθμού ασιατικών στοιχημάτων που προσφέρονται, οι παίκτες αθλητικών στοιχημάτων μπορούν να παίξουν με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην 22bet σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους. Υπάρχουν καλές επιλογές επιστροφής χρημάτων για σχεδόν όλες τις φόρμες στοιχηματισμού και ειδικά αν παίζετε μεγάλα ποσά, τα ασιατικά στοιχήματα στην 22bet είναι μια πολύ καλή κατηγορία που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο όταν στοιχηματίζετε.

Ως βοήθημα στοιχηματισμού για στοιχήματα στο Over/Under προτείνουμε το ➜ Over/Under Tool από την OVERLYZER.

Video: αποκτήστε πλεονέκτημα όταν στοιχηματίζετε στον αριθμό των γκολ με το εργαλείο Over/Under από την OVERLYZER

attention box

​Η πρόωρη πληρωμή δεν είναι καλή επιλογή

Η 22bet δεν προσφέρει καλές ευκαιρίες για πρόωρες εξαργυρώσεις. Εξακολουθείνα υστερεί στον τομέα αυτό έναντι μεγάλων παρόχων όπως η Bet365 ή η Bet-at-home. Αφού τοποθετήσετε ένα στοίχημα με την 22bet, θα πρέπει συνήθως να το ακολουθήσετε.

Και εδώ θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας τις δυνατότητες διπλής ευκαιρίας ή ασιατικών στοιχημάτων. Αυτά συνήθως δίνουν χαμηλότερες αποδόσεις, αλλά περισσότερη ασφάλεια.


​Πολλά στοιχήματα και ζωντανά βίντεο από εξωτικά πρωταθλήματα

Η 22bet προσφέρει ελάχιστα ζωντανά βίντεο για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Οι ακριβές άδειες για τους αγώνες αυτούς ανήκουν σε άλλους, μεγαλύτερους παρόχους.

Ωστόσο, εκτός από αρκετά ολοκληρωμένα ζωντανά στατιστικά, ο πάροχος προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις παιχνιδιών από εξωτικά πρωταθλήματα. Παρακολουθώντας αυτά έχει αποδειχθεί αποδοτικό αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της περιόδου που δοκιμάσαμε και ελέγξαμε τον πάροχο στοιχημάτων.

22bet live stats

Είτε επειδή μια ομάδα από το Μπουτάν κατέρρευσε στην τελική φάση και δέχθηκε άλλα τρία γκολ, είτε επειδή ο χλοοτάπητας δύσκολα άξιζε την αξιολόγηση «καλός για παιχνίδι» στη μονομαχία του υποβιβασμού της λίγκας του Τατζικιστάν.

Ο συνδυασμός Overlyzer και 22bet είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός γιατί προσφέρουμε επίσης την εξέλιξη από αγώνες τέτοιων πρωταθλημάτων στο λογισμικό ζωντανών στατιστικών μας.

Επομένως, εάν εκμεταλλευτείτε έναν συνδυασμό με τα ζωντανά δεδομένα του Overlyzer και τις ζωντανές μεταδόσεις της 22bet για αθλητικά γεγονότα που διαφορετικά παραμένουν στην αφάνεια, έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Ερασιτεχνικά παιχνίδια, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σάλας- περίεργα στοιχήματα για βραχυπρόθεσμη διασκέδαση.

Η 22bet προσφέρει επίσης -πριν από το παιχνίδι και ζωντανά- μια ποικιλία από διασκεδαστικά στοιχήματα. Τα λεγόμενα «πρωταθλήματα» που προσφέρονται εδώ υπάρχουν διαθέσιμα πρακτικά όλο το εικοσιτετράωρο και όλα μεταδίδονται ζωντανά. Πρόκειται για ερασιτεχνικά παιχνίδια 2 εναντίον 2, 3 εναντίον 3, μέχρι 7 εναντίον 7, αλλά και άλλα περίεργα όπως επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σε κλουβί ή ακόμα και ποδόσφαιρο σάλας. Υπάρχουν παρόμοιες εκδηλώσεις για τους λάτρεις του τένις ή του πινγκ πονγκ.

Αυτές οι εκδηλώσεις μεταδίδονται κυρίως από τη Ρωσία. Οι γρήγοροι αγώνες διαρκούν από επτά έως περίπου 30 λεπτά και επομένως προσφέρουν την ευκαιρία να τοποθετήσετε πολλά ζωντανά στοιχήματα μέσα σε λίγα λεπτά. Άλλωστε, ένας αγώνας 2 εναντίον 2 με και μίνι εστίες, με διάρκεια 2 x 10 λεπτά, μπορεί να τελειώσει με σκορ 25:23.

Ωστόσο, είναι αμφίβολο ότι τα παιχνίδια είναι πραγματικά ζωντανά. Αφενός, επειδή γίνονται τακτικά ακόμη και μέσα στη νύχτα, αφετέρου, επειδή η διευθέτηση ενός επιτυχημένου στοιχήματος είναι εξαιρετικά γρήγορη – σχεδόν σαν να ήταν ήδη κανονισμένο ή μαγνητοσκόπηση του παιχνιδιού.

Για γρήγορη διασκέδαση, για παράδειγμα στο πραγματικά περίεργο ποδόσφαιρο σάλας, αυτές οι ζωντανές(;) εκδηλώσεις είναι σίγουρα αστείες – αλλά μην βάζετε πολύ υψηλά στοιχήματα εδώ, γιατί το αποτέλεσμα των αγώνων εξαρτάται από πάρα πολλά μικρά πράγματα και επομένως μπορεί να περιγραφεί περισσότερο ως λαχειοφόρος αγορά.

info box

Μπορούμε μόνο να προτείνουμε ξανά και ξανά: “Τηρήστε το σχέδιό σας!” – Εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Overlyzer, δημιουργήστε λογαριασμούς σε πολλούς παρόχους στοιχημάτων εάν είναι απαραίτητο και βεβαιωθείτε ότι τηρείτε πάντα αυστηρά τη διαχείριση του bankroll σας. Αυτά είναι τα μονοπάτια για βιώσιμη επιτυχία στο αθλητικό στοίχημα!


​Κατάθεση και ανάληψη χωρίς δυσκολίες

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι επίσης πολύ απλή διαδικασία στην 22bet. Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής, μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσετε μια μικρή φόρμα KYC (“Γνωρίστε τον πελάτη σας”) πριν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση – αυτό συμβαίνει με το “Klarna”.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ποικιλία στις μεθόδους κατάθεσης ενώ σε ορισμένες χώρες οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Ωστόσο, μπορείτε να τις εμφανίσετε και να τις αποκρύψετε, ώστε η επισκόπηση να μην είναι πολύ χαοτική. Το ίδιο ισχύει και για τα σχεδόν 40 κρυπτονομίσματα για καζίνο και αθλητικό στοίχημα, με τα οποία μπορείτε να κάνετε και καταθέσεις και αναλήψεις!

Από την ποικιλία των κρυπτονομισμάτων, τα ακόλουθα 7 χρησιμοποιούνται συχνότερα στον πάροχο στοιχημάτων 22Bet:

 1. Bitcoin
 2. Litecoin
 3. Dogecoin
 4. Dash
 5. Etherum
 6. Ripple
 7. Binance (BNB)
attention box

Σχετικά με αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε την 22bet για να αυξήσετε το χαρτοφυλάκιό σας με κρυπτονομίσματα: Στο Bitcoin, το Ethereum και άλλα, μπορείτε να κάνετε ανάληψη μόνο μέχρι του ποσού που έχετε καταθέσει στο συγκεκριμένο νόμισμα.

Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο ούτως ή άλλως, επειδή η κανονική πληρωμή από την τράπεζα λειτουργεί τέλεια και εξαιρετικά γρήγορα στην 22bet. Αφού εισαγάγετε απλώς τα υποχρεωτικά δεδομένα SEPA, τα χρήματα βρίσκονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτός είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο η 22bet είναι μια εξαιρετικά καλή επιλογή ως πρόσθετος πάροχος σε έναν ή τον άλλο διάσημο bookie – ή για να κάνετε αντιστάθμιση!

​Οι πιο σημαντικοί τρόποι πληρωμής στην 22bet

22bet payments

Συνολικά, η γκάμα των μεθόδων κατάθεσης και ανάληψης στην 22bet είναι όντως εντυπωσιακή, ενώ ένας άλλος θετικός παράγοντας είναι ότι ο πάροχος δεν επιβάλλει στον καταθέτη ή τον αναλήπτη καμία χρέωση.

Έτσι παίρνετε ακριβώς αυτό που περιμένετε, χωρίς απροσδόκητες και ανεπιθύμητες εκπλήξεις και, κυρίως, μπορείτε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε πολύ γρήγορα. Η κατάθεση διαρκεί μόνο ένα λεπτό και τα χρήματα είναι φυσικά άμεσα διαθέσιμα στον στοιχηματικό σας λογαριασμό.


​«Αναιδές» σύστημα μπόνους

Το μπόνους νέου πελάτη από την 22bet μπορεί να ενεργοποιηθεί σε αυτά τα τέσσερα βήματα:

 • Βήμα 1: Κάντε κλικ στο κουμπί “ΕΓΓΡΑΦΗ” στο επάνω μενού της σελίδας της 22bet.
 • Βήμα 2: Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και ανοίξτε αυτόματα έναν λογαριασμό πελάτη στην 22bet.
 • Βήμα 3: Κάντε την πρώτη κατάθεση στον νέο λογαριασμό στοιχήματος.
 • Βήμα 4: Το μπόνους που σας αναλογεί (100% έως το μέγιστο 122 ευρώ) πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό σας από τον πάροχο στοιχημάτων.

Ένα μάλλον αδύναμο σημείο του bookmaker είναι σίγουρα το σύστημα μπόνους και οι όροι μπόνους. Απλώς δεν μπορείτε να περιμένετε πάρα πολλά καλούδια εδώ.

Εάν, για παράδειγμα, καταθέσετε 100 € για πρώτη φορά κατά την εγγραφή σας και πιστωθείτε με ένα επιπλέον μπόνους 100 €, τότε αυτά τα 100 € πρέπει να παιχτούν τουλάχιστον τρεις φορές για να γίνουν δικά σας.

Εάν κερδίσετε, για παράδειγμα, 1.000 € κατά τη διάρκεια αυτών των τουλάχιστον τριών τζίρων του μπόνους των 100 €, δεν θα λάβετε ποτέ περισσότερο από το μπόνους των 100 €, το οποίο πρακτικά πρέπει να “παίξετε δωρεάν”. Ό,τι κερδίζεται πάνω και πάνω από αυτό δεν μένει στον παίκτη.

Επίσης, οι πόντοι μπόνους που ελευθερώνετε στον ιστότοπο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι μικροσκοπικοί λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων που έχετε στην 22bet. Ακόμα κι αν ποντάρετε χιλιάδες ευρώ, συνήθως λαμβάνετε μόνο μικρές πιστώσεις μπόνους ενός, δύο ή ίσως πέντε ευρώ, τις οποίες μπορείτε να «διεκδικήσετε» μία φορά την ημέρα.

info box

Για να μπείτε στα πραγματικά μεγάλα επίπεδα μπόνους και “δώρου”, πρέπει να δουλέψετε με πραγματικά υψηλά πονταρίσματα. Στη συνέχεια, παρεμπιπτόντως, αποκτάτε και μια προσωπική επαφή VIP για high rollers!

​Προσφορές μπόνους για υπάρχοντες πελάτες

Φυσικά, η 22bet δεν έχει μόνο μπόνους για νέους πελάτες. Οι υπάρχοντες πελάτες απολαμβάνουν τακτικά περισσότερο ή λιγότερο ελκυστικές προσφορές.

Ιδιαίτερα άξιο αναφοράς από αυτή την άποψη είναι το λεγόμενο «Παρασκευή Reload Sports Betting Bonus». Όποιος καταθέτει χρήματα οποιαδήποτε Παρασκευή μπορεί να διπλασιάσει την κατάθεσή του με αυτό. Το μέγιστο μπόνους επαναφόρτωσης είναι 100 ευρώ.

22bet reload bonus
Εικόνα παραπάνω: κάθε Παρασκευή, οι πελάτες της 22bet λαμβάνουν μπόνους για καταθέσεις στον στοιχηματικό τους λογαριασμό.

Όλες οι προσφορές μπόνους για πελάτες της 22Bet με μια ματιά

Αθλητικό στοίχημα:

 • Μπόνους καλωσορίσματος
 • Επαναφόρτωση μπόνους κάθε Παρασκευή
 • Μπόνους για μια σειρά χαμένων στοιχημάτων
 • Ενίσχυση στοιχήματος παρολί
 • Στοίχημα παρολί της ημέρας
 • Μπόνους έκπτωσης

Καζίνο:

 • Μπόνους πρώτης κατάθεσης
 • Εβδομαδιαία κούρσα από την 22Bet
 • Δωρεάν περιστροφές κάθε μέρα

​Απίστευτα μεγάλη προσφορά σε αθλητικά στοιχήματα

Έχουμε ήδη εξετάσει αναλυτικά την ευρεία προσφορά στοιχημάτων για ποδόσφαιρο στην 22bet. Αλλά οι φίλοι άλλων αθλημάτων σίγουρα δεν χάνουν ούτε εδώ. Όπως ισχύει και στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε όχι μόνο σημαντικές εκδηλώσεις για άλλα παγκόσμια αθλήματα, αλλά και για όχι τόσο δημοφιλή είδη σπορ, καθώς και μικρότερες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων ερασιτεχνικών αγώνων ή διοργανώσεων.

Για παράδειγμα, είναι εντυπωσιακό το πόσο ευρεία είναι η προσφορά τένις στην 22bet. Ακόμη και ερασιτεχνικοί αγώνες από την χαμηλότερη κατάταξη ATP ή WTA μεταδίδονται ζωντανά εδώ και προσφέρουν μια συναρπαστική εναλλακτική.

22bet live tennis
Εικόνα παραπάνω: σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα ζωντανών στοιχημάτων τένις στην 22bet

Το ίδιο ισχύει για τα αθλήματα των ΗΠΑ και άλλες αγορές, όπως ποδόσφαιρο σάλας ή εθνικές παραλλαγές ποδοσφαίρου/ποδοσφαίρου όπως το γαελικό ποδόσφαιρο ή το αυστραλιανό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν επίσης κάποια αθλήματα που προσφέρονται, τα ονόματα των οποίων μπορεί να μην έχετε ξανακούσει ποτέ.…


Μακροπρόθεσμα στοιχήματα: Πλεονέκτημα έναντι των «μεγάλων»


Όσοι ενδιαφέρονται για μακροπρόθεσμα στοιχήματα θα είναι επίσης κάπως πιο ευχαριστημένοι με το 22bet παρά με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Ενώ η bwin, η Bet-at-Home ή η William Hill προσφέρουν μόνο τα «μεγαλύτερα» πρωταθλήματα και εκδηλώσεις στα μακροπρόθεσμα στοιχήματά τους, η 22bet προσφέρει επίσης τα μικρότερα τουρνουά και πρωταθλήματα. Υπάρχουν επίσης ορισμένα «ασυνήθιστα» μακροπρόθεσμα στοιχήματα που μπορείτε να βρείτε με αυτόν τον πάροχο. Για παράδειγμα, αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε πολιτική ή τηλεοπτικές εκπομπές…


​Δίκαιες αποδόσεις πριν από το παιχνίδι, πολλές ευκαιρίες στα ζωντανά

Οι αποδόσεις της 22bet είναι εξαιρετικά δίκαιες και σίγουρα μπορούν να συμβαδίσουν με τους ηγέτες του κλάδου στα στοιχήματα πριν από τους αγώνες. Φυσικά, οι πιθανότητες πληρωμής ποικίλλουν σύμφωνα με διάφορα κριτήρια. Αυτά περιλαμβάνουν πρώτα και κύρια το είδος του αθλήματος και τη σημασία του γεγονότος ή του παιχνιδιού.

info box

Παράδειγμα: η μέση πληρωμή για τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα είναι λίγο κάτω από το 95% με βάση τις αποδόσεις στοιχηματισμού 22bet. Ενώ τα κορυφαία γεγονότα όπως το Champions League ή το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχουν συχνά πιθανότητες έως και 98%, η αναλογία πληρωμών για λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα μπορεί επίσης να πέσει στο 90%.

Στις ζωντανές εκδηλώσεις, ο πάροχος είναι ακόμα πιο ελκυστικός, ειδικά στο ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με τα δεδομένα ζωντανών αγώνων από μικρότερα πρωταθλήματα που σας προσφέρει η Overlyzer. Εδώ μπορείτε να βρίσκετε τακτικά πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε στοιχήματα, που είναι δύσκολο να βρείτε με άλλους παρόχους.

​Οι αποδόσεις στην προσφορά στοιχήματος 22bet ανάλογα με τα αθλήματα

ΆθλημαΜέση ΠληρωμήΜέγιστη ΠληρωμήΕλάχιστη Πληρωμή
Ποδόσφαιρο (soccer)94,7%98,4%90,6%
Μπάσκετ94,3%97,8%90,4%
Τένις94,1%97,6%90,3%
Χόκεϊ93,8%97,5%90,1%
Μπέιζμπολ93,7%97,5%90,0%
Βόλεϊ93,4%96,8%89,5%
Πίνακας: οι μέσες αποδόσεις στο 22Bet κατανεμημένες ανά άθλημα. Επιπλέον, η μικρότερη και μεγαλύτερη αναλογία πληρωμής σε κάθε περίπτωση


​Καζίνο, κουλοχέρηδες και παιχνίδια

Η 22bet έχει επίσης ισχυρή παρουσία στον τομέα των παιχνιδιών καζίνο και των παιχνιδιών δεξιοτήτων, προσφέροντας μια ποικιλία παιχνιδιών από διαφορετικούς παρόχους.

​Το 22Bet Casino προσφέρει τις πιο δημοφιλείς επιλογές καζίνο:

 • Ρουλέτα
 • Κουλοχέρηδες
 • Video poker
 • Live ντίλερ
 • Blackjack
 • Παιχνίδια Λαχείων
 • Διάφορα jackpot
 • Μπακαρά

Η 22Bet συνεργάζεται με πολλούς διαφορετικούς παρόχους καζίνο και έτσι προσφέρει έναν σημαντικό αριθμό από τις καλύτερες επιλογές τυχερών παιχνιδιών που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στα διαδικτυακά καζίνο. Η 22Bet συνδυάζει τα πλεονεκτήματα πολλών καζίνο σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Ακολουθεί μια μικρή επιλογή από τους 10 καλύτερους παρόχους στην πλατφόρμα καζίνο 22Bet:

22bet casino provider
Εικόνα παραπάνω: οι πιο γνωστοί πάροχοι παιχνιδιών στο Καζίνο 22bet

​Το μπόνους 22Bet Casino για νέους πελάτες

Σε αντίθεση με το μέγιστο μπόνους νέων πελατών για αθλητικό στοίχημα που φτάνει τα 122 ευρώ, στο 22bet Casino λαμβάνετε ένα μπόνους καλωσορίσματος στην πρώτη σας κατάθεση μέχρι το μέγιστο ποσό των 300 ευρώ!

22bet casino bonus
Η προσφορά μπόνους 22Bet για νέους πελάτες καζίνο με μια ματιά

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για το μπόνους 22Bet Casino:

 • Μόνο ένα μπόνους νέου πελάτη απονέμεται ανά πελάτη
 • Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης για το μπόνους είναι το 1 ευρώ
 • Το μπόνους του καζίνο μπορεί να φτάσει τα 300 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο
 • Ακόμη και με υψηλότερες καταθέσεις, μπορεί να εισπραχθεί το μέγιστο μπόνους 300 ευρώ
 • Η επιλογή «Συμμετοχή σε προσφορές μπόνους» πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στον στοιχηματικό λογαριασμό.
 • Το ποσό του μπόνους που λαμβάνεται πρέπει να μετατραπεί 50 φορές με παιχνίδια καζίνο.

Περισσότερες προϋποθέσεις και επεξηγήσεις σχετικά με το μπόνους νέου πελάτη μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του 22Bet Casino.

Τα παιχνίδια στο Live Casino υπολογίζονται για την εκπλήρωση των προϋποθέσεων μπόνους 22bet;

Όχι, όλα τα παιχνίδια με ζωντανό dealer δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις απαιτήσεις τζίρου μπόνους 22Bet!

Απονέμεται το μπόνους νέου πελάτη 22bet για όλες τις διαθέσιμες μεθόδους κατάθεσης;

Με εξαίρεση τα διάφορα κρυπτονομίσματα, όλες οι μέθοδοι κατάθεσης πληρούν τις προϋποθέσεις για το μπόνους καλωσορίσματος.

22bet live casino

​Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο 22Bet Online Casino

Για να βρείτε το κατάλληλο καζίνο για τον αντίστοιχο τύπο παίκτη, πρέπει να ληφθούν υπόψη αρκετοί παράγοντες.

Τα δύο πιο σημαντικά σημεία για τους περισσότερους παίκτες του καζίνο είναι το πλήθος των επιλογών για διαφορετικά παιχνίδια, εάν τα παιχνίδια ανταποκρίνονται σε προσωπικά ενδιαφέροντα, πόσο υψηλό είναι το μπόνους νέου πελάτη και τι ισχύει για τους όρους των μπόνους.

Ακόμα κι αν πληρούνται τα πιο σημαντικά σημεία, θα πρέπει να εξετάσετε άλλες πτυχές πριν λάβετε μια τελική απόφαση για ένα διαδικτυακό καζίνο.

Για να κάνουμε την απόφαση ευκολότερη για τους παίκτες του καζίνο, έχουμε συγκεντρώσει τα κυριότερα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του 22Bet Casino:

button advantages

– Συνεργάζεται με πολλούς παρόχους καζίνο
– Προσφέρει τα πιο πρόσφατα και καλύτερα παιχνίδια
– Δεν έχει όρια κατάθεσης
– Έχει παιχνίδια με πολύ υψηλά όρια
– Πολυάριθμες λειτουργίες για κινητά στην εφαρμογή καζίνο
– Μεγάλη ποικιλία από ζωντανά παιχνίδια καζίνο


button disadvantages

– Λίγες προσφορές μπόνους για υπάρχοντες πελάτες
– Οι όροι μπόνους είναι αυστηρότεροι από ό,τι σε άλλα καζίνο


​Διεθνής στρατηγική

Το γεγονός ότι η 22bet ακολουθεί μια διεθνή στρατηγική φαίνεται από την πρώτη ματιά στην επιλογή γλώσσας. Ο πάροχος είναι διαθέσιμος σε περισσότερες από 50 γλώσσες και ως εκ τούτου είναι συναρπαστικός και για παίκτες που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις στα αγγλικά.

22bet languages
Εικόνα παραπάνω: οι διαθέσιμες γλώσσες στον ιστότοπο της 22bet

​Διεπαφή Χρήστη

Το περιβάλλον χρήστη της 22bet βασίζεται στο σχεδιασμό άλλων μεγάλων παρόχων στοιχημάτων, αλλά ο πάροχος προσπαθεί να ενσωματώσει περισσότερα στοιχεία στην κύρια σελίδα του, κάτι που μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο μπερδεμένα στην αρχή.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνηθίσετε τη διεπαφή χρήστη. Σύντομα θα συνηθίσετε το γεγονός ότι έχει αρκετά στοιχεία. Ούτως ή άλλως, οι πιθανότητες λένε ότι ξέρετε τι ψάχνετε και πως δεν ψάχνετε τις καλές στοιχηματικές επιλογές.

Αυτό μπορεί να γίνει ιδανικά με τη λειτουργία αναζήτησης, η οποία σας δείχνει γρήγορα όλα τα παιχνίδια που θα μπορούσατε να αναζητήσετε.

Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση για κινητά, όπου η λειτουργία αναζήτησης μας έσωσε τη ζωή σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμής του παρόχου.


​Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα “Over” στην 22bet

Αν είστε λάτρης των στοιχημάτων «over», τότε η 22bet προσφέρει πολλούς άκρως ενδιαφέροντες αγώνες – ειδικά επειδή έχει μικρότερα πρωταθλήματα με ξεκάθαρα φαβορί ή διοργανώσεις κυπέλλου στο πρόγραμμα στοιχημάτων της.

Ειδικά σε αγώνες κυπέλλου ή φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία, υπάρχουν αγώνες στους οποίους αναμένονται πολλά γκολ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συμβαίνει συχνά οι αποδόσεις «pre-game» να προσφέρονται μόνο για «over 2,5» ή «under 2,5». Σε αυτή την περίπτωση, το «οver» συνήθως δεν είναι πολύ ελκυστικό.

Εδώ όμως καλό είναι να περιμένεις μέχρι την έναρξη του αγώνα. Συνήθως, η 22bet επεκτείνει την προσφορά της – όχι μόνο όσον αφορά τα στοιχήματα «over/under», αλλά και για διάφορα ειδικά στοιχήματα ή ασιατικά στοιχήματα – περίπου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν το παιχνίδι αλλάζει από «pre-game» σε «ζωντανή λειτουργία».

Η αναμονή για αυτό μας έχει ήδη αποφέρει μερικά κέρδη κατά τη διάρκεια της δοκιμής του παρόχου. Και φυσικά είναι λογικό να παρακολουθούμε την εξέλιξη των «συνθηκών πίεσης» στα πρώτα λεπτά αγώνων σαν και αυτούς. Αυτό μας φέρνει πίσω στο δυναμικό λογισμικό αθλητικών στοιχημάτων Overlyzer.


Διαβάστε αυτό το άρθρο σε άλλη γλώσσα:

العربية
български
中文
čeština
Deutsch
Dansk
English
Suomi
Français
हिन्दी
Bahasa Indonesia
Italiano
日本語
Kiswahili
한국어
Bahasa Melayu
Nederlands
Norsk
Polski
Portugues
Română
Pусский
Svenska
Español
Srpski
ไทย
Türkçe
Yкраїнська
Tiếng Việt

18+Overlyzer is an abseits.at brand. All rights reserved.

HomeLiveOver/Under