Bet365 – Recenzija & Rejting 2024

Reading time: 22 min (4259 words)

Krajem 90-ih je zabeležen prvi talas onlajn kladionica posvećenih isključivo tadašnjem novom kanalu distribucije.

U to vreme se moglo samo nejasno nagađati kuda će put voditi, a ipak među ovom generacijom, kao i svim generacijama onlajn kladionica koje su usledile, Bet365 se pokazao kao jedna od najuspešnijih.

Provajder zna kako da sebi dodeli titulu „najpopularnijeg portala za sportsko klađenje na svetu“, a čvrste brojke, pre svega skoro 100 miliona korisnika, nesumnjivo dokazuju da je to tačno.

Konkurencija je takođe povremeno priznala da uvek gleda u pravcu Bet365 kako bi u najboljem slučaju kopirala implementirane inovacije.

Bet365
Bet365

✚ Bet365 je jedan od najvećih i najuspešnijih provajdera klađenja na svetu. ✚ Registracija i depozit su apsolutno brzi i bez problema. Izbor opklada uživo i ponuđene kvote su među najvišim standardima sportskog klađenja!

Registrujte se sada kod našeg pobednika testa Bet365

Mera uspeha industrije i uspeha tipstera: ali u čemu je tajna uspeha? U sledećem izveštaju o testiranju pokušaćemo da saznamo. Pored prednosti, želimo da uzmemo u obzir i sve slabosti, i na taj način nacrtamo što detaljniju sliku za čitaoca!

Sadržaj: Bet365 pregled

Bet365 Sponsor Stoke City
Bet365 je glavni sponzor Stouk Sitija – evo snimka sa meča protiv Kvins Park Rendžersa na Bet365 stadionu.
Autorska prava: kMartinkRickettk 59509740

Ključni podaci i informacije o provajderu klađenja Bet365

Licence:ukupno 11, uključujući Maltu, Gibraltar i Nemačku
Osnovano:2000
Zemlja porekla:Engleska
Bonus za nove klijente:100% do 100 evra u kreditima za klađenje
Sportovi:30+
Podrška:24/7 uživo ćaskanje, e-mail i poštanske usluge
Organizacija:Provajder klađenja u vlasništvu porodice
Sedište:Stouk-on-Trent
Sponzorstvo:Partnerstva za klađenje i sponzorstva u engleskom fudbalu, uključujući Vest Bromvič, Vulverhempton Vonderers, Njukasl junajted i domaći klub Stouk Siti, plus brojna sponzorstva u engleskim konjskim trkama

Da li je Bet365 legitiman i pouzdan?

Apsolutni tržišni lider u online sportskom klađenju, kazinu i igrama je van svake sumnje, pitanje ozbiljnosti i pouzdanosti uopšte se ne postavlja. Provajder kladionica je stekao skoro 100 miliona klijenata u poslednjih 25 godina i takođe vodi skoro sve rang liste u smislu zadovoljstva korisnika.

Da li Bet365 ima licencu?

Naravno, najveći svetski provajder klađenja ima važeće licence na svim većim tržištima na kojima je kompanija aktivna. Pored nemačke licence, grupa trenutno poseduje još 10 licenci za sportsko klađenje i kazino.


BET365 Stranica za klađenje, mobilna stranica/aplikacija

U najboljem slučaju, omogućava nesmetano korisničko iskustvo; u najgorem slučaju, postaje dosadno: veb lokacija ili aplikacija i njena upotrebljivost. Dobro strukturiran, intuitivan i funkcionalan korisnički interfejs je stoga najvažnija stvar.

U slučaju Bet365, obiman portfolio proizvoda i jednako ogroman izbor opcija za klađenje takođe moraju biti prilagođeni i predstavljeni na smislen način.

Što se tiče moguće aplikacije, laka dostupnost je takođe ključna. Bet365-ova aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje u Apple Store-u za iOS uređaje, kao i u Android Store-u na Google Play-u.

attention box

Da bi ovo funkcionisalo bez problema, uvek se moraju poštovati minimalni sistemski zahtevi u pogledu operativnog softvera. Međutim, ako redovno ažurirate svoj pametni telefon ili tablet, ionako ćete biti u toku.

Alternativno, Bet365 kladionici se takođe može pristupiti preko mobilnog pretraživača. U stvari, nema razlike u upotrebi. Čak je i desktop verzija bliska mobilnoj verziji u smislu strukture stranice i organizacije sadržaja:

Na pametnom telefonu, samo glavni meni, koji sadrži dostupne sportove, klizi sa leve strane stranice u zaglavlje. Listić za klađenje se prikazuje na dnu ekrana čim se izabere savet za klađenje, bez obzira na uređaj.

bet365 sports page
Slika iznad: ulaz na stranicu za klađenje Bet365. U gornjem meniju trenutno dostupni sportovi

Osim toga, nema mnogo reči o navigaciji, koja je hijerarhijski organizovana na uobičajen način: klikom na sport, naciju ili takmičenje/ligu konačno dolazite do ponude za klađenje.

Pored toga, mogu se koristiti funkcija pretrage i različiti filteri (npr. po tržištu klađenja ili timu). Unakrsne reference i dalje brze veze su uvek dostupne na odgovarajućem mestu za odgovarajuću ponudu uživo i povezane dugoročne opklade.

Činjenica da mobilni uređaji, a ne više računar, odavno nisu merilo svih stvari, evidentna je ne samo u izgledu stranice već i u funkcionalnosti aplikacije i mobilne kladionice.

Iako je ranije bilo uobičajeno upućivanje korisnika na radnu površinu za pojedinačne radnje naloga, celokupnom administracijom korisničkog naloga sada se može upravljati i putem pametnog telefona. Ovo se odnosi na depozite i isplate, kao i na podešavanja računa i upravljanje opkladama, uključujući korišćenje posebnih funkcija klađenja (npr. popularna funkcija isplate novca).


Bet365 ponuda za klađenje

Veliki deo uspeha Bet365 zasniva se na njegovoj ponudi klađenja, koja je izuzetna, posebno u pogledu tržišta klađenja na utakmice, ali i u njegovom programu klađenja ante-post. Ipak, prvo treba pogledati sportove koji su predstavljeni na uobičajen način u glavnom meniju.

info box

Zimski sportovi, sportovi na vodi, borilačke veštine i motorni sportovi su podjednako deo ovoga kao i popularni sportovi sa loptom, posebno fudbal, tenis i košarka. Takođe je obezbeđeno dovoljno prostora za periferne aktivnosti kao što su kuglanje, netball ili bacanje.

Naravno, najveća pažnja je posvećena pomenutim popularnim sportovima, među kojima smo posebno zainteresovani za klađenje na fudbal. Ovde se odvija čitav niz specijalnih opklada. Postoji oko 90 opcija za klađenje za sve važne utakmice, pa čak i za utakmice u manjim ligama, kao što je najviša divizija u Alžiru, povremeno možete izabrati preko 60 tržišta klađenja.

Bet365 football special bets
Snimak ekrana: primer izbora specijalnih opklada za kup meč iz Čilea u engleskoj ponudi klađenja.

U slučaju ženske lige Bangladeša, na koju uopšte ne bismo pomislili, ima ih 14. Pored obaveznih glavnih opklada (pobeda, rezultat, hendikep), ponude se odnose na opklade na više/manje, udarce iz ugla, karte, golovi, igrači ili vremenski periodi.

U svemu tome je prepoznatljiv i fokus koji Bet365 stavlja na domaće tržište. Engleski fudbal je zastupljen sve do malih i lokalnih liga. Ova preferencija takođe postaje jasna kada pogledate ponudu za dugoročno klađenje.

Novi šampion Engleske još nije ni krunisan, a već se razmišlja o sledećoj sezoni: Pored opklada na prvenstvo i ispadanje, u ponudi su i timske opklade i konkretnija pitanja o plasmanu na finalnoj tabeli.

8 najvažnijih karakteristika Bet365 programa za klađenje

1. više od 30 sportova
2. dobar spoj popularnih sportova i manjih događaja
3. fudbal iz celog sveta, iz svih divizija i takmičenja
4. fokusirati se na engleska dešavanja, posebno u fudbalu
5. veliki izbor opklada na utakmice, posebno specijalnih
6. fina selekcija dugoročnih opklada
7. veliki broj dugoročnih opklada na engleski fudbal, Evropsko prvenstvo i Svetsko prvenstvo
8. preko 600.000 prenosa uživo godišnje

Na kraju, treba pomenuti i informativne usluge, odnosno statistiku utakmica, tabele sa rezultatima i prenose uživo, koji imaju značajan uticaj na kvalitet Kladionice.

Klasični tim i statistika međusobnog susreta povezani su preko linka u podnožju, dok se rezultati uživo i semafori mogu naći direktno na odgovarajućim događajima uživo. Oni opširno dokumentuju događaje na terenu.

Opšte je poznato da Bet365 ima jednu od najvećih ponuda za prenos uživo u industriji, posebno emitujući preko 600.000 mečeva godišnje.


BET365 uživo klađenje

Opklade uživo sada igraju daleko najveću ulogu u ponudama za sportsko klađenje. One su brze i pojačavaju uzbuđenje izazvano akcijom na terenu.

Bet365 je rano prepoznao atraktivnost ovog oblika klađenja i bio je jedan od prvih provajdera koji je implementirao prenos uživo 2006. Bet365 sada emituje oko 600.000 događaja godišnje iz najrazličitijih sportova: fudbal, tenis, košarka, pikado, stoni tenis, hokej, odbojku i još mnogo toga.

Broj događaja za klađenje koji se mogu naći u centru za klađenje uživo engleske kladionice, tokom godine je, naravno, znatno veći. Mnogi mečevi koji su već bili uvršteni u kladionicu pre utakmice se takođe prate uživo, pri čemu je fokus ponovo na fudbalu.

Igre koje se mogu prenositi uživo su već označene simbolom („Igraj“) u ponudi pre utakmice. Emisije su dostupne svim aktivnim korisnicima, odnosno potreban je račun za klađenje i dokaz da se koristi za klađenje, a ne samo za dodatne usluge. „Aktivan“ u ovom smislu je neko ko ima kreditno stanje na računu igrača ili je stavio opkladu u poslednja 24 sata.

Ovako funkcionišu strimovi uživo

Jednostavno pravilo da što je neki događaj popularniji, to je veći broj dostupnih tržišta za klađenje, primenjuje se ovde baš kao i za klađenje pre meča. Kao rezultat toga, kladioničari mogu da biraju između bogatog izbora opcija klađenja za velike utakmice u fudbalu, uključujući posebno brze opklade na vremenski period.

Da biste osigurali da se pregled ponude klađenja ne izgubi, postoji dobro strukturiran meni za klađenje uživo koji omogućava brzo prebacivanje između događaja, kao i kalendar klađenja uživo koji se može filtrirati prema sportu i danu događaja.

Bet365 live stats
Pored prenosa uživo, tu su isprobani i testirani rezultati uživo i statistike koje podržavaju kladioničara u njegovim odlukama o klađenju.

Atraktivne i solidne kvote za klađenje

Kvote za klađenje ne pružaju samo informacije o verovatnoći pobede u opkladi (manje kvote = veća verovatnoća pobede), već i o stopama isplate kladionice.

info box

U praktičnom smislu, pitanje je utvrđivanja koliki deo uloga u klađenju ide na isplatu zarade od klađenja i koji deo provajder zadržava kao profitnu maržu.

Međutim, „profit“ je pogrešan termin; u stvari, troškovi kompanije kao što su troškovi osoblja, infrastrukture i još mnogo toga moraju se prvo platiti pre nego što se na kraju može govoriti o profitu.

Licencirane i renomirane kladionice uglavnom rade sa prosečnim odnosom kvota između 90 i 95 procenata. Ovaj deo prihoda od klađenja se vraća klijentima u obliku profita od klađenja. Termin „prosečna vrednost“ se namerno koristi: odnosi se na celokupnu ponudu klađenja, što znači da postoji prostor za manevar u izračunavanju pojedinačnih ponuda kao viših, a drugih kao nižih.

Generalno, postoji jaz u odnosu na potražnju, tako da ponude koje preferiraju kupci dobijaju veći ključ isplate od perifernih ponuda. Ovo se odnosi i na vrste opklada i na događaje klađenja.

Dakle, opšte pravilo je da se glavne opklade isplaćuju više od specijalnih, isto važi i za meč Lige šampiona u poređenju sa mečom u Bangladešu. Pored toga, što je više mogućih ishoda klađenja, to je niži odnos kvota. Stoga, dugoročna opklada na ukupnu pobedu često ima nizak odnos isplate.

Ključ prosečnih kvota* najpopularnijih sportova na Bet365

TenisFudbalKošarkaHokej
93%95%96%95%
Ključ prosečne kvote je izračunat na osnovu glavne opklade (1×2 opklada ili opklada na dvosmerni dobitak, u zavisnosti od sporta) i slučajnih uzoraka najvažnijih takmičenja i liga.

Ako uporedite odnos isplate Bet365 sa konkurencijom, snaga kladionice leži pre svega u njenoj doslednosti. Dok kladionice drugih provajdera pokazuju veću promenljivost, Englezi drže svoje kvote relativno stabilnim unutar lige.

Razlika između prve i druge lige, na primer, ili između ponude pre meča i ponude uživo je takođe manje značajna, kao što su pokazali naši uzorci proračuna.

button advantages

U svetu klađenja na konja, Bet365 nudi jedinstvenu promociju na tržištu klađenja, odnosno obećanje „Garantovane najbolje kvote“. Ako igrate opkladu na konja pre trke po takozvanim „ranim cenama“ i konačna „početna cena“ je viša, dobijate bolje kvote isplaćene na početku trke!

Primer: Kladite se na konja sat vremena pre trke po ranoj ceni od 5/1. Ako početna cena na kraju poraste na 8/1, dobićete opkladu plaćenu po ovim višim kvotama. Međutim, ako početna cena padne na 3/1, Bet365 će i dalje isplatiti prvobitnu kvotu od 5/1!


Bet365 registracija i bonus promocije

Svako ko želi da se kladi na Bet365 mora da otvori korisnički nalog. S jedne strane, provajderi klađenja imaju zakonsku obavezu da obezbede da njihovi klijenti budu punoletni. Sa druge strane, nalog pojednostavljuje proces klađenja i nudi mnoge prednosti kao što su uvid u sopstvenu istoriju klađenja i upravljanje bonusima, kreditnim stanjem i otvorenim opkladama.

attention box

Da biste otvorili lični nalog za klađenje, proces registracije mora biti završen. Moraju se navesti važni podaci kao što su ime, adresa, datum rođenja i kontakt podaci (e-mail i telefon).

Snimak ekrana: obrazac za registraciju na Bet365

Pored toga, novi korisnik može definisati korisničko ime za svoj nalog i lozinku za prijavu. Na kraju, da biste aktivirali nalog, neophodna je potvrda e-mail adrese. U tu svrhu Bet365 šalje klijentu automatsku poruku sa linkom za aktivaciju.

Putem obrasca za registraciju, kladioničari već mogu da navedu da li žele da ih Bet365 redovno obaveštava o bonus promocijama. Ovo se uglavnom odnosi na kratkoročne i vremenski ograničene ponude, ali Bet365 u svom programu ima i niz „dugotrajnih“ ponuda. Najvažniji od njih je takozvani bonus za nove kupce.

Do 100 funti kredita za klađenje za svakog novog korisnika na Bet365

Novi bonus za klijente je namenjen kao podsticaj i ohrabrenje za prva iskustva klađenja na Bet365. Ovo je dodatni kredit za klađenje koji donira kladionica i povezan je sa određenim uslovima.

Bonus se može iskoristiti tokom prvog depozita na računu za klađenje. Ovo mora da se uradi u roku od 30 dana nakon registracije i mora da iznosi najmanje 5 evra da bi se nova ponuda za kupce primenila.

Ali pazite: iznos depozita određuje iznos bonusa! Ponuda predviđa udvostručenje depozita kupca, što odgovara 100% bonusa na depozit. Dakle, ako položite 5 evra, imate priliku da dobijete 5 evra besplatnog kredita. Moguće je maksimalno 100 evra bonusa.

attention box

Međutim, da bi bonus zaista stigao na račun za klađenje, depozit se prvo mora pretvoriti u opklade. I ovde važi rok od 30 dana, počev od dana prve uplate. U tom periodu, opklade moraju biti postavljene i – ovo je takođe važno – izmirene. Stoga nisu moguće dugoročne opklade čija procena leži dalje u budućnosti. Nakon toga se dodeljuju „krediti za klađenje“, kako Bet365 naziva svoj bonus.

Opklade napravljene sa depozitom moraju ispunjavati ove uslove da bi se otključali krediti za klađenje:

 • Minimalne kvote od 1.20 primenjuju se na sve opklade.
 • Opklade ili delovi opklada izmireni sa funkcijom isplate se ne uzimaju u obzir.
 • U slučaju višestrukih opklada na različite ishode istog događaja klađenja, uzima se u obzir samo opklada sa najvećim ulogom.
 • Budite oprezni sa funkcijom „Izmeni opkladu“ i „push“ poravnanjem opklada uživo: i ovde postoje ograničenja.

Termin „krediti za klađenje“ namerno je izabran jer se ovaj kredit ne može isplatiti već je namenjen za plaćanje uloga za klađenje. Čim se ovi krediti aktiviraju, mogu se koristiti za klađenje. Ako se ne iskoriste ili se samo delimično koriste nakon 90 dana, preostali kreditni saldo ističe. Zarada od ovih opklada se pripisuje minus ulog u klađenju (= krediti).

Ovo su osnovne karakteristike ponude i ono što odmah upada u oči je velikodušnost kladionice:

button advantages
 • Depozit mora da se konvertuje samo jednom i kada se krediti za klađenje oslobode, ne postoje značajni uslovi za njih.
 • Vremenski okvir od 30 dana za postavljanje opklada sa depozitom je takođe adekvatno dug.
 • To znači da je Bet365 program za nove klijente veoma praktičan i lak za korišćenje i da se čak može koristiti u punoj meri uz manji budžet za klađenje (resursi od maksimalno 100 evra).

Ostale bonus ponude od Bet365

Postojeći korisnici takođe imaju pristup bonus ponudama na Bet365. Dostupne su posebne ponude za bejzbol, košarku, tenis, hokej, ragbi i fudbal, a ljubitelji sporta u SAD mogu da iskoriste akumulacioni bonus.

U nastavku su ukratko predstavljene tri najvažnije ponude za ljubitelje fudbala, ali detalje o uslovima ponude možete pročitati direktno na Bet365.

Dosadna igra – Cashback!:

Ova ponuda je namenjena fudbalerima i nudi povraćaj opklada ako se utakmica završi nerešeno. Uslov je, naravno, da je opklada izgubljena, a tri specifična tržišta klađenja su pokrivena ponudom: „Tačan rezultat“, „Poluvreme/Konačni rezultat“ i „Scorecast“. Opklade postavljene pravim novcem se takođe vraćaju kao pravi novac, opklade plaćene kreditima za klađenje se takođe ponovo isplaćuju u kreditima za klađenje.

Fudbal – Garancija na zamenu:

Ova ponuda je takođe povrat novca. Opklade na određena tržišta igrača u fudbalu su pokrivene, uključujući neke opklade na strelca (npr. strelac 1. gola, poslednji strelac, sledeći golgeter), neke duple opklade (npr. Tim – 1. strelac), kao i opklade na gol, pobedu i timecast (vreme kada će biti dat prvi gol). Tačnu listu možete pronaći na Bet365. „Slučaj osiguranja“ nastaje ako je izabrani igrač zamenjen pre kraja prvog poluvremena, a opklada još nije izmirena; u ovom slučaju, kladiocu se vraća ulog u kreditima za klađenje. Ponuda važi samo za pojedinačne opklade.

Vođstvo od dva gola – prevremena isplata

Mučno je kada tim na koji se kladite vodi sa 2 gola na meču, ali na kraju ipak ne pobedi. Nije tako sa Bet365! U preko 80 navedenih liga i takmičenja, opklada na pobedu na konačni rezultat se već smatra pobedom ako tim na koji ste se kladili povede sa 2 gola u nekom trenutku meča!

Ovo „osiguranje“ se odnosi na primer za ove popularne fudbalske lige i takmičenja:

 • Nemačka Bundesliga
 • Premijer liga Engleske
 • Španija LaLiga
 • Italijanska Serija A
 • sva UEFA takmičenja (Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija i Liga nacija)

Sve aktuelne Bet365 bonus ponude na prvi pogled

Bet365 bonus list
Izvod iznad: sve trenutne bonus ponude od Bet365 na prvi pogled

Česta pitanja i karakteristike Bet365 naloga za klađenje

Zašto mi je potreban sopstveni nalog za klađenje na Bet365?

Registracija naloga za klađenje je neophodna za sportske opklade. Opklade i sredstva se mogu upravljati preko podešavanja naloga. Obrada depozita i isplata, korišćenje bonus ponuda i uvid u ličnu istoriju klađenja su samo neke od mnogih prednosti naloga za klađenje.

Koje karakteristike i prednosti nudi Bet365 nalog za klađenje?

Preko naloga za klađenje mogu se izvršiti podešavanja jezika i upravljati stanjem klađenja. Pored toga, postoje važne funkcije kao što je obrada otvorenih opklada ili njihovo rano poravnanje putem gotovine kako bi se sprečili gubici ili sigurni dobici. Bet365 Livestream je takođe dostupan preko naloga za klađenje i prenosi mnoge fudbalske utakmice, kao i NBA i NHL.

Šta znači funkcija „Izmeni opkladu“ na nalogu za klađenje?

Sa funkcijom „Izmeni opkladu“, već postavljene opklade uživo ili pre utakmice mogu se promeniti dodavanjem, zamenom ili uklanjanjem izbora. U pojedinačnim slučajevima, tip opklade se takođe može promeniti, na primer, sa kombinacije od 3 moguća ishoda na tri duple opklade ili sa opklade na pobedu/plasiranje u opkladu na pobedu. Čak se i ulog može povećati. Koje opcije su dostupne zavisi od individualne opklade.

Šta je konfigurator klađenja?

Konfigurator opklade je karakteristika Bet365 i omogućava vam da kreirate ličnu opkladu na meč od nekoliko (do 12) izbora. To znači da se više opcija klađenja na isti meč može kombinovati u jednoj opkladi. Konfigurator je dostupan za fudbalske, košarkaške i teniske ponude i prikazuje se zajedno sa tržištima klađenja čim se odabere meč. Čim se opklada doda na listić za klađenje, ona se takođe može integrisati u akumulacionu opkladu.

Kako funkcioniše Cash Out?

Funkcija “cash out” omogućava izmirenje opklada koje su već postavljene pre završetka događaja. Ovo je korisno, na primer, da bi se obezbedio profit od opklade na akumulaciju ako se poslednja i jedina otvorena opklada u međuvremenu čini previše neizvesnom – zbog promenjenih indikacija. Odgovarajuća cena gotovine koju nudi Bet365 (ako je gotovina dostupna za ovu opkladu) je upisana direktno na nalogu za klađenje pod „Moje opklade“ pored otvorene opklade. Mogu se proceniti samo delimični iznosi opklade i može se programirati „Auto Cash Out“.


Bet365 depoziti i povlačenja

Da biste se kladili na Bet365, nalog za klađenje mora imati kreditno stanje. Nakon registracije ili kad god je stanje na računu prenisko za plaćanje željene opklade, mora se izvršiti depozit.

Zarada se, naravno, može podići na isti način i na taj način biti dostupna na bankovnom računu ili drugom platnom računu.

attention box

U svakom slučaju, važno je da vlasnik računa za plaćanje odgovara korisniku naloga za klađenje. Ovo proverava Bet365 najkasnije u toku verifikacije naloga. Ovo je provera identiteta kako bi se osigurala sigurnost igrača i sprečila zloupotreba.

Ova mala formalna prepreka mora biti uklonjena, ako to već nije uradio kupac, pre prvog povlačenja. U ovom kontekstu, treba napomenuti da nisu sve opcije depozita dostupne i za povlačenje.

Bet365 payment methods


Kao opšte pravilo, mora se koristiti isto sredstvo plaćanja koje je izabrano prilikom terećenja računa. Ako to nije moguće, bankovni transfer služi kao rezervna opcija.

button advantages

Veliki plus: Bet365 upravlja svim transferima novca besplatno, bez obzira da li su depoziti ili povlačenja. Bez obzira na to, provajder platnih usluga može snositi troškove. Informacije o tome mogu se dobiti direktno od provajdera.


Bet365 korisnička podrška

Oni koji žele da kontaktiraju korisničku podršku mogu to da urade na tri načina: ćaskanje uživo, imejl i poštanska služba. Ćaskanje uživo je podržano danonoćno, tj. 24/7. Ne postoji telefonska dežurna linija.

Međutim, na većinu pitanja se ionako može odgovoriti putem liste čestih pitanja. Ovo je strukturirano prema predmetnim oblastima, a postoji i funkcija pretraživanja.

Stranice pomoći su veoma obimne i bave se pitanjima u vezi sa administracijom i korišćenjem naloga za klađenje (proces plaćanja, problemi sa prijavom, razna podešavanja itd.), kao i postavljanje opklada, pravila klađenja, neophodno znanje o klađenju i klađenje funkcije kao što su gotovina.

Bet365 help section
Ilustracija iznad: odeljak pomoći na Bet365 stranici za klađenje, strukturiran prema temama.

Pregled opcija za kontakt:

Ćaskanje uživoEmailPoštanska služba
Na sajtu ili preko aplikacijesupport-eng@customerservices365.comKorisnička podrška
bet365 House
Media Way
Stoke-on-Trent
Staffordshire
ST1 5SZ
United Kingdom

Bet365 kazino

Recenzija kazina obično uvek počinje pitanjem da li je odgovarajući provajder takođe siguran i renomiran i nudi svojim klijentima slobodan izbor pristojnih kazino igara sa pristojnim kvotama za isplatu.

Pošto je – kao što je već nekoliko puta objašnjeno na ovoj stranici – ovo pitanje zastarelo kod Bet365, možemo da pređemo direktno na naša iskustva sa ponudom kazina iz Bet365!

Hajde da pogledamo kazino igre koje nudi Bet365. Oni su u osnovi podeljeni u 5 kategorija, i to:

1. slot mašine
2. stone igre
3. kartaške igre
4. lutrijske greb kartice
5. video poker

Ukupno, postoji skoro 1000 različitih igara koje možete izabrati u Bet365 kazinu, od kojih se većina može naći u odeljku slotova.

Slot mašine (oko 900)

Već na prvi pogled možete da pretpostavite da Bet365 u svom kazinu nudi stotine različitih slot mašina. Ne možete birati samo klasične i tradicionalne slotove kazino industrije, već i nove i moderne video slotove.

button advantages

Posebno vredi napomenuti: postoji veliki broj progresivnih džekpotova u slotu, neki od njih sa mogućim iznosom nagrade od nekoliko miliona evra. Teme džekpotova se kreću od sporta preko avanture do mitologije.

Sve teme za slot mašine imaju izuzetno dobru grafiku i igra je po najvišem standardu trenutnih onlajn kazino provajdera!

Pored progresivnih džekpota, postoje i druge velike šanse za dobitak, posebno u okviru „besplatnih spinova“, „množitelja“ i „proširujućih džokera“.

Stone igre (približno 20)

Kada su u pitanju stone igre, verovatno pre svega mislite na rulet, klasik svih vremena u svim kockarnicama. Bet365 nudi četiri različite verzije najpopularnijih od svih kazino igara, i to:

1. Evropski rulet
2. Američki rulet
3. Francuski rulet
4. Mini rulet

Bet365 European Roulette
Evropski rulet – Isplata: 97,4%
Bet365 American Roulette
Američki rulet – Isplata 94,8%
Bet365 French Roulette
Francuski rulet – Isplata 98,6%
Bet365 Mini Roulette
Mini rulet – Isplata 96,2%

Sve varijante Bet365 ruleta obezbeđuje provajder softvera za kazino Playtech, koji je, baš kao i Bet365, lider u industriji u svom segmentu. Brojne druge varijacije omogućavaju još zanimljivije opcije igara i neke jedinstvene karakteristike ruleta.

Kartaške igre (približno 25)

Odeljak kartaških igara sastoji se uglavnom od više od 20 različitih varijacija blackjacka, kao i baccarat-a i kazino pokera.

Većina varijanti blackjack-a takođe dolazi od Playtech-a, uključujući standardne igre blackjack-a koje se nalaze u većini kazina sa nekim malo modifikovanim varijantama u pravilima igre.

Standardne varijacije na Bet365 Blackjack uključuju:

 • Vegas Blackjack
 • Blackjack Switch
 • Blackjack Surrender
 • Atlantic City Blackjack
 • Evropski Blackjack

Većina verzija se takođe može igrati sa više ruku, što znači još više akcije za igrača!

info box

Sa koeficijentom isplate do 99,6%, Blackjack je igra sa najnižom prednošću kuće za kazino… Rulet i slot mašine slede daleko iza. Dakle, ne postoji kazino igra sa boljim kvotama za igrača od Blackjacka!

Bet365 Perfect Blackjack
„PERFECT BLACKJACK“ od Playtech-a sa više od 99% isplate

Ostale igre u Bet365 kazinu

Iako je daleko najveći deo uloga u onlajn kazinu dodeljen prethodno pomenutim kategorijama slot mašina, ruleta i blek džek, ponude igara Bet365 koje prevazilaze ovo su takođe vredne pomena.

Kategorija lutrijskih greb kartica obećava trenutnu zaradu ponekad značajnih iznosa sa preko 25 različitih tema. I pored klasičnog kazino pokera, Bet365 nudi i 5 različitih varijanti video pokera.

button disadvantages

Međutim, stopa isplate za ove posebne varijacije igara ne može da prati popularne kazino igre kao što su rulet ili blekdžek. U nekim slučajevima, samo oko 95% uloga se isplaćuje kao dobitak. Kod ruleta je do 98,5%, a kod blackjacka do 99,5%.


Kazino igre sa deliteljem uživo

„Lobi delitelja uživo“ vodi vas do oblasti za stolove i kartaške igre u Bet365 kazinu uživo. I ovde ćete biti zadivljeni raznovrsnošću igara u ponudi kada prvi put uđete.

Oko 20 stolova za rulet, oko 30 stolova za blackjack i 4 poker stola su bili dostupni prilikom naše prve posete. Neki od stolova su rezervisani isključivo za Bet365 korisnike.

Postoje različita ograničenja za pojedinačnim stolovima; za rulet, na primer, minimalna opklada varira između 1 i 5.000 evra po rundi. I igrač sa veoma malim budžetom i igrač koji želi da se kladi na četvorocifrene iznose po rundi naći će ono što traže u kazinu uživo!

Video: Blackjack sa deliteljem uživo na Bet365

Više informacija o kladionici Bet365

Bet365 je deo nove generacije provajdera klađenja koje je donela era interneta i koja se u suštini fokusira na ovaj kanal distribucije.

Ovo je u suprotnosti sa tradicionalnim kladionicama kao što su William Hill ili Ladbrokes, koje se i dalje oslanjaju na svoje engleske lance kladionica i delimično na ponude direktno sa trkačkih staza. Telefonsko klađenje više ne igra skoro nikakvu ulogu.

Među sada bezbrojnim onlajn kladionicama, Bet365 se i danas ističe, uprkos sve većem pritisku konkurencije.

button advantages

Naravno, najveća potvrda dolazi od miliona kupaca širom sveta, ali kladionica dobija priznanje i od industrije kockanja. Bet365 redovno zauzima prvo mesto na „Power 50“ rang-listi industrijskog udruženja EGR i dominira na SBC nagradama: 2020. godine kompanija je sedmi put zaredom dobila nagradu za sportsku kladionicu godine.


Doseg: Bet365 Sportska kladionica…

… koristi je skoro 100 miliona kupaca širom sveta
… je dostupan na 20 jezika i
… u preko 150 zemalja

Pri tome, engleska kladionica vodi potpuno drugačiju strategiju od kockarskih grupa formiranih spajanjem i akvizicijama, a koje sada stoje iza mnogih poznatih brendova (npr. Bwin, Ladbrokes, Sportingbet).

Od ukupno 5.000 zaposlenih koji rade na 8 lokacija, većina i dalje radi u Stouk-on-Trentu, gde je Denise Coates postavila temelje kompanije 2000. godine.

Bet365 office
Slika iznad: Nova kancelarija Bet365 na glavnoj lokaciji u Stoke-on-Trentu, Engleska

Bet365 se odavno preselio iz svoje bivše kontejner kancelarije u sopstvene prostorije, ne samo zbog prostora. Danas, kladionica nije samo najveći poslodavac u gradu, već je čak i najveći poreski obveznik u celom Ujedinjenom Kraljevstvu.

I tome se više nema šta dodati!


Pročitajte ovaj članak na drugom jeziku:

العربية
中文
Deutsch
Dansk
English
Suomi
Français
Ελληνικά
हिन्दी
Bahasa Indonesia
Italiano
日本語
Kiswahili
한국어
Bahasa Melayu
Norsk
Portugues
Svenska
Español
ไทย
Yкраїнська
Tiếng Việt

18+Overlyzer is an abseits.at brand. All rights reserved.

HomeLiveOver/Under