Οι 15 κορυφαίες στρατηγικές για αθλητικό στοίχημα

Reading time: 33 min (6410 words)

Εάν έχετε ήδη μελετήσει αρκετά καλά τα βασικά του αθλητικού στοιχήματος, τώρα είναι η ώρα να εμβαθύνετε στις πιο δημοφιλείς στρατηγικές στοιχηματισμού. Σας εξηγούμε πώς να τοποθετήσετε με επιτυχία αθλητικά στοιχήματα με τη σωστή στρατηγική και τι πρέπει να προσέξετε.

Όσον αφορά την επιλογή της σωστής στρατηγικής για αθλητικό στοίχημα, οι απόψεις διίστανται. Υπάρχει έστω μια σωστή στρατηγική για να κερδίσεις στο αθλητικό στοίχημα ή είναι η καλύτερη στρατηγική το να είσαι απλώς ευέλικτος στην επιλογή μιας αντίστοιχης στρατηγικής; Σε κάθε περίπτωση, παρουσιάζουμε τις καλύτερες και πιο ελπιδοφόρες στρατηγικές για να αυξήσετε τα κέρδη σας στο στοίχημα με την πάροδο του χρόνου.

Καλύτερη Στοιχηματική για Στοίχημα με Στρατηγική

Τεράστιες αποδόσεις, στοιχήματα μεγάλου εύρους και υψηλά όρια στην αξιόπιστη εταιρεία στοιχημάτων 22Bet

Εγγραφείτε και κερδίστε 122€ Μπόνους
22BET
22BET

Η 22Bet προσφέρει αθλητικά στοιχήματα με υψηλές αποδόσεις και όρια κερδών. Επιπλέον, η στοιχηματική εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων. Οι πελάτες που παίζουν με υψηλότερα πονταρίσματα και δεν θέλουν να συμβιβαστούν στην επιλογή στοιχημάτων θα βρουν στην 22Bet μια εξαιρετική επιλογή!

Αξιολόγηση 22bet Εγγραφείτε με την 22BET και λάβετε 122 € μπόνους

Η καλύτερη στρατηγική στο αθλητικό στοίχημα

Εάν αποφασίσετε να παίξετε στοίχημα επαγγελματικά, το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι το ποια είναι η σωστή στρατηγική στοιχηματισμού. Ωστόσο, δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση σε αυτό το ερώτημα, γιατί μια στρατηγική που είναι καλή για έναν παίκτη μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποιον άλλο.

Πολλοί παίκτες στοιχηματισμού επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό σε ένα συγκεκριμένο είδος στοιχήματος. Η εστίαση των παικτών σε αυτές τις περιπτώσεις αφορά κυρίως ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα του παιχνιδιού το οποίο αναζητούν ενεργά. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα:

  • Ένα στοίχημα over ή under
  • Στοιχήματα over ή under ανά ομάδα
  • Νίκες χάντικαπ, δηλαδή νίκες με διαφορά πολλών τερμάτων
  • Χαμηλές πιθανότητες νίκης
  • Στοιχήματα ημιχρόνου
  • Γκολ που μπήκαν νωρίς ή αργά

Αυτή είναι μια πολύ απλοποιημένη εστίαση, γιατί φυσικά το μέγεθος του πονταρίσματος ή, γενικά, ο χειρισμός των στοιχημάτων και η συχνότητα με την οποία παίζονται τα στοιχήματα παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στις στρατηγικές.

Πριν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σύμφωνα με μια συγκεκριμένη στρατηγική στοιχηματισμού, είναι σημαντικό να επιβάλλετε στον εαυτό σας πολύ συγκεκριμένη διαχείριση των χρημάτων σας και να την τηρείτε με συνέπεια. Αυτός είναι ξεκάθαρα ο πιο ουσιαστικός παράγοντας για τη λήψη της απόφασης να στοιχηματίσετε με συνέπεια.

Είναι παρόμοιο με την απώλεια βάρους: λέγεται πάντα ότι περίπου το 30% εξαρτάται από τη σωματική δραστηριότητα και το 70% από τη σωστή διατροφή. Έτσι, θα μπορούσατε να πείτε ότι η καλή διαχείριση του bankroll είναι η «σωστή δίαιτα του στοιχήματος».

Μόνο όταν έχετε δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης των χρημάτων σας που λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις πολλές πολυμήχανες στρατηγικές στοιχηματισμού. Για παράδειγμα, θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σύστημα στοιχηματισμού Fibonacci, εξειδικευμένη στρατηγική σε ένα πρωτάθλημα, συστηματικό στοιχηματισμό στο 1X, στρατηγικές για αουτσάιντερ εντός έδρας ή στοιχήματα σε γκολ στο τέλος αγώνων.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτά τα θέματα, μπορείτε τώρα να διαβάσετε και να μάθετε τα πάντα για τις πιο δημοφιλείς στρατηγικές στοιχηματισμού.

καλύτερες στοιχηματικές για όσους παίζουν μεγάλα ποσά


1. Κερδίστε τους book με το Overlyzer Live Tool

Το ζωντανό εργαλείο της Overlyzer χαρτογραφεί τις καταστάσεις πίεσης σε αγώνες ποδοσφαίρου από περισσότερα από 1.000 πρωταθλήματα και διοργανώσεις – σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες του Overlyzer να δουν με μια ματιά ποια ομάδα ασκεί μεγαλύτερη πίεση και κυριαρχεί στο παιχνίδι.

Αυτά τα δεδομένα μπορούν να σας δώσουν το απόλυτο πλεονέκτημα όταν στοιχηματίζετε ζωντανά για το επόμενο γκολ, τον αριθμό των γκολ και ακόμη και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού!

Overlyzer Live Trends για το Αγγλία εναντίον Γερμανίας… Η Αγγλία σκόραρε τρία γκολ όταν πίεσε τη Γερμανία στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα!

Η μπλε γραμμή αντιπροσωπεύει την πίεση που ασκείται από τους γηπεδούχους, ενώ η κόκκινη γραμμή την πίεση που ασκεί η φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο «Συντελεστής Επιθετικού Παιχνιδιού» ερμηνεύει επίσης εάν ένα παιχνίδι είναι πιο επιθετικό ή πιο αμυντικό με βάση διάφορα στατιστικά στοιχεία και δεδομένα ζωντανής απόδοσης. Κατά μέσο όρο, μια τιμή 30% ή περισσότερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υποδηλώνει ότι το παιχνίδι παίζεται επιθετικά και ενεργά με πιθανώς περισσότερα γκολ…

Μπορείτε να βρείτε μια πιο λεπτομερή εξήγηση για το πώς λειτουργούν αυτές οι μετρήσεις στον λογαριασμό μας στο YouTube.


Εγγραφείτε στο Overlyzer και κερδίστε το απόλυτο πλεονέκτημα για το Live Betting


Κερδίστε τους book!

2. Στρατηγική 1Χ για τα εντός έδρας αουτσάιντερ

Μια στρατηγική στοιχηματισμού που ήταν επιτυχημένη στο παρελθόν είναι το στοίχημα στη «διπλή ευκαιρία» 1Χ εάν ένα αουτσάιντερ παίξει εντός έδρας εναντίον ενός φαβορί. Σε αυτή την περίπτωση, το στοίχημα «1Χ» φέρνει αξιοσέβαστες αποδόσεις και πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες κέρδους.

» Ποντάρετε τώρα και διεκδικήστε μπόνους 100 ευρώ στη Bet365

Στρατηγική στοιχηματισμού με νίκη ή ισοπαλία εντός έδρας

Με αυτήν τη στρατηγική δεν χρειάζεται καν να επιλέξετε και να αναλύσετε παιχνίδια που περιέχουν απόλυτες ακρότητες και προφανείς διαφορές επιπέδου. Έτσι, δεν χρειάζεται απαραίτητα να στοιχηματίζετε εναντίον της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν ή της Γιουβέντους ως εκτός έδρας ομάδα. Εδώ, μάλλον θα απομακρυνόμασταν από τα value bets. Ακόμα κι αν επιλέξουμε ομάδες που δεν είναι μεγάλα αουτσάιντερ, αλλά εξακολουθούν να είναι αουτσάιντερ σύμφωνα με τις αποδόσεις, βρίσκουμε άκρως ενδιαφέρουσες αποδόσεις μεταξύ 1,60 και 2,50.

Όπως με όλα τα στοιχήματα, είναι σημαντικό να αναλύετε εκ των προτέρων και να μην πηγαίνετε στα τυφλά για καμία ομάδα. Θα πρέπει φυσικά να λάβετε υπόψη σας τα στατιστικά στοιχεία, να γνωρίζετε εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με τραυματισμούς και αναστολές, καθώς και το σημερινό σχήμα των ομάδων. Το πλεονέκτημα έδρας του αουτσάιντερ, για το οποίο τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό του απέναντι σε ένα «μεγαλύτερο» αντίπαλο αποτελούν ιδιαίτερο κίνητρο, δεν πρέπει να υποτιμάται καθώς φέρνει ένα ακόμη μικρό πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους. Ειδικά όταν το εκάστοτε φαβορί έχει εμφανιστεί πρόσφατα ασταθές απέναντι σε «μικρότερους», σίγουρα μπορείτε να βρείτε αξία σε ένα τέτοιο στοίχημα αουτσάιντερ με διπλές ευκαιρίες.

Εάν παίζετε και για χαμηλότερες αποδόσεις, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στρατηγική 1Χ για παιχνίδια που έχουν ισορροπημένες αποδόσεις.


3. Στρατηγική All-in με απόδοση 1,20

Αυτή η στρατηγική στοιχηματισμού περιλαμβάνει τη νίκη πολλών στοιχημάτων το ένα μετά το άλλο και πάντα η χρήση του μέγιστου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα. Αλλά είναι σαφές ότι όλα τα χρήματα χάνονται αν χάσετε ένα στοίχημα. Ωστόσο, εάν καταφέρετε να κερδίσετε 30, 35, ίσως και 40 φορές στη σειρά, θα πάρετε πολλά χρήματα!

All-in σε αποδόσεις 1,20 – στρατηγική στοιχήματος

Χρησιμοποιούμε αποδόσεις γύρω στο 1,20 για αυτό – ιδανικά θα πρέπει να αναζητήσετε τα στοιχήματα που παίζετε ζωντανά. Όπως και με τη στρατηγική του πονταρίσματος πάνω από 1,5 γκολ σε παιχνίδια που εκτιμάται ότι είναι τυπικά «over», μπορείτε να περιμένετε μέχρι να φτάσουν οι αποδόσεις στο επιθυμητό επίπεδο. Το στοίχημα over 0,5 είναι ιδανικό εδώ – δηλαδή το στοίχημα ότι το παιχνίδι δεν θα τελειώσει 0-0. Συνήθως, μετά από 30 λεπτά χωρίς γκολ, παίρνετε ποσοστό 1,20 – ανάλογα με τον αγώνα. Αυτό μπορεί φυσικά να είναι χαμηλότερο, αλλά μερικές φορές και υψηλότερο. Φυσικά, είναι θέμα γούστου το σε ποιο είδος στοιχήματος θέλετε να κερδίσετε χρήματα από τη σειρά στοιχημάτων σας ή την «κούρσα χρημάτων», όπως λέγεται επίσης.

Είναι σημαντικό να παίζετε πάντα περίπου τις ίδιες αποδόσεις. Αυτό είναι σίγουρα ένα τεστ υπομονής και όχι ιδιαίτερα θεαματικό στην αρχή, αλλά δεν υπάρχει ακριβής στόχος και μπορείτε να σταματήσετε ανά πάσα στιγμή και να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσετε μια τέτοια σειρά στοιχημάτων με ποντάρισμα 10 €, αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να χάσετε. Οπότε τώρα βρίσκετε ένα στοίχημα με απόδοση 1,20, το κερδίζετε και παίζετε αμέσως τα 12 € που κερδίσατε ξανά σε αποδόσεις που είναι γύρω σε αυτό το ποσό. Κερδίζετε 14,40 € – τα οποία θα επενδυθούν στο επόμενο στοίχημα.

Τα κέρδη θα γίνουν αισθητά μόνο πολύ αργά, αλλά θα αυξηθούν απότομα με την πάροδο του χρόνου, γιατί φυσικά το ποντάρισμα αυξάνεται όλο και περισσότερο. Εάν καταφέρετε πραγματικά να πάρετε 30 επιλογές στη σειρά, τα αρχικά 10 € σας θα γίνουν 2.373,76 €. Μετά από 35 σωστές επιλογές θα φτάσετε στα 5.906,68 € και μετά από 40 σωστές επιλογές στα 14.697,71 €.

Φυσικά, δεν είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν τόσες πολλές σωστές συμβουλές στη σειρά– αλλά αυτή η προοδευτική στρατηγική στοιχηματισμού είναι κάτι που προκαλεί συγκίνηση. Εάν δεν ξεκινήσετε τη σειρά στοιχημάτων με πολύ υψηλό ποντάρισμα, δεν μπορείτε να χάσετε πολλά και φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα πραγματικό σερί όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη στρατηγική στοιχηματισμού.


4. Το σύστημα 1-3-2-6

Το σύστημα 1-3-2-6 είναι παρόμοιο με ένα άλλο σύστημα στοιχηματισμού θετικής εξέλιξης γνωστό ως Παρολί. Και τα δύο περιλαμβάνουν αυξημένα πονταρίσματα μετά από μια νίκη, και τα δύο περιλαμβάνουν έναν κύκλο στοιχημάτων που τελειώνει σε ένα σταθερό σημείο. Η μόνη πραγματική διαφορά είναι η πραγματική σειρά στοιχηματισμού.

Δεν υπάρχουν πολλά συστήματα που είναι πιο κατανοητά από το 1-3-2-6 και η απλότητά του είναι πολύ ελκυστική για πολλούς παίκτες. Υπάρχει επίσης μια σειρά από άλλα οφέλη που συμβάλλουν στη δημοτικότητά του.

Φυσικά, όπως σε κάθε σύστημα στοιχηματισμού, υπάρχουν και μειονεκτήματα. Θα εξερευνήσουμε τις θετικές και αρνητικές πτυχές του 1-3-2-6 παρακάτω, μαζί με τις λεπτομέρειες και τον τρόπο χρήσης του.

Χρήση του συστήματος 1-3-2-6

Όπως πολλά συστήματα στοιχηματισμού, το 1-3-2-6 σχεδιάστηκε για στοιχήματα που πληρώνουν ένα ζυγό ποσό, όπως τα κοκκινόμαυρα στοιχήματα στη ρουλέτα. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιείται ευρέως στο τραπέζι της ρουλέτας και σε άλλα παιχνίδια καζίνο όπως το μπακαρά, τα παιχνίδια με ζάρια και το μπλάκτζακ. Βασικά, δεν έχει σημασία για ποιον σκοπό το χρησιμοποιείτε, με την προϋπόθεση ότι παίζετε με ζυγά ποσά.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό είναι ένα πολύ απλό σύστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε τα στοιχήματά σας με βάση μερικούς απλούς κανόνες. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποφασίσετε πόσο υψηλή θα πρέπει να είναι η μονάδα στοιχημάτων σας. Ως οδηγό, αφού ορίσετε το ποσό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε σε μία συνεδρία, η μονάδα στοιχημάτων σας θα πρέπει να είναι περίπου 2% έως 5% αυτού.

Για παράδειγμα, αν θέλατε να παίξετε με συνολικά 500 €, τα 10 € θα ήταν ένας λογικός αριθμός. Μια μονάδα στοιχήματος είναι το ποσό που στοιχηματίζετε στο πρώτο στοίχημα της σειράς. Μετά από κάθε χαμένο στοίχημα, η σειρά τελειώνει και ξεκινάτε ένα νέο – και πάλι εισάγετε μια μονάδα στοιχήματος.

Εάν κερδίσετε ένα στοίχημα, προσαρμόζετε το ποντάρισμά σας σύμφωνα με τη σειρά 1-3-2-6. Έτσι, αν κερδίσετε το πρώτο σας στοίχημα, την επόμενη φορά θα αυξήσετε το ποντάρισμά σας στα € 30 (τρεις μονάδες στοιχήματος). Εάν κερδίσετε και αυτό, θα τοποθετήσετε 20 € στο επόμενο στοίχημά σας. Αν κερδίσετε και αυτό, την επόμενη φορά θα στοιχηματίσετε 60 €. Και έχουμε ήδη τη σειρά 1-3-2-6.

Αν κερδίσετε το τέταρτο, συνεχόμενο στοίχημα τότε η σειρά ολοκληρώνεται και ξεκινάτε από την αρχή. Μην ξεχνάτε, μόλις χάσετε, το ποντάρισμά σας θα επανέλθει επίσης σε μια μονάδα στοιχήματος.

Αυτό είναι βασικά το θέμα του συστήματος στοιχηματισμού 1-3-2-6. Εφόσον έχετε υπόψη σας το απλό σύνολο κανόνων, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την επιτυχή χρήση αυτού του συστήματος.

Πιθανά αποτελέσματα 1-3-2-6

Δεδομένου ότι αυτό το σύστημα είναι μόνο ένας σύντομος κύκλος, υπάρχουν λίγα πιθανά αποτελέσματα. Αυτά είναι τα εξής:

  • Απώλεια του πρώτου στοιχήματος (συνολική απώλεια μιας μονάδας στοιχήματος)
  • Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε, το δεύτερο στοίχημα χάθηκε (συνολική απώλεια δύο μονάδων στοιχήματος)
  • Τα δύο πρώτα στοιχήματα κερδήθηκαν, το τρίτο στοίχημα χάθηκε (συνολική νίκη δύο μονάδων στοιχήματος)
  • Κερδίσατε τα τρία πρώτα στοιχήματα, χάσατε το τέταρτο στοίχημα (breakeven)
  • Κερδίσατε και τα τέσσερα στοιχήματα (συνολική νίκη 12 μονάδων)

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, μόνο δύο από τα πιθανά αποτελέσματα ενός κύκλου περιλαμβάνουν απώλεια. Η ήττα θα συμβεί μόνο εάν χαθεί το πρώτο ή το δεύτερο στοίχημα. Έτσι, κάθε φορά που κερδίζετε τα δύο πρώτα στοιχήματα, δεν μπορείτε να χάσετε ξανά στον ίδιο κύκλο.

Μπορεί να φαίνεται ότι το σύστημα 1-3-2-6 κάνει πιο πιθανό να κερδίσει χρήματα παρά να χάσει. Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν είναι αλήθεια. Δυστυχώς, ενώ το σύστημα έχει κάποια πλεονεκτήματα, το εγγυημένο κέρδος δεν είναι ένα από αυτά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της στρατηγικής στοιχηματισμού 1-3-2-6

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του 1-3-2-6 είναι ότι είναι πολύ απλό και εύκολο στην εκμάθηση. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα στοιχηματισμού που δεν θέλετε να είναι υπερβολικά περίπλοκο, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Επιπλέον, το ποντάρισμά σας δεν αυξάνεται μετά από μια απώλεια – αυτό αποτρέπει την ταχεία απώλεια χρημάτων, ειδικά αν επιλέξετε το μέγεθος των μονάδων στοιχήματός σας με προσοχή.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα είναι ότι αφού σταματήσετε τη σειρά μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες και μετά επιστρέψετε σε μία μονάδα, αντιμετωπίζετε την πιθανότητα ενός μικρού νικηφόρου σερί. Υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε και τις τέσσερις συνεχόμενες φορές – και αν είστε τυχεροί, τα κέρδη σας θα υπερβούν τις απώλειες σε στοιχήματα που χάσατε πριν.

Το σύστημα δεν έρχεται χωρίς τα μειονεκτήματά του. Το πιο μεγάλο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να ξεπερνά το πλεονέκτημα που έχει οποιοδήποτε καζίνο. Κανένα σύστημα στοιχηματισμού δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αλλά σας βοηθά να διατηρήσετε την πειθαρχία με ένα σύνολο κανόνων που πρέπει να ακολουθήσετε, γιατί εν τέλει πρέπει να βασιστείτε στην τύχη σας για να κερδίσετε. Εάν λάβετε λάθος σειρά αποτελεσμάτων, θα χάσετε.

Το 1-3-2-6 δεν είναι ένα κακό σύστημα στοιχηματισμού σε σύγκριση με οποιοδήποτε από τα άλλα διαθέσιμα συστήματα, υπό την προϋπόθεση ότι το αποδέχεστε όπως είναι. Αυτό το σύστημα δεν εγγυάται ότι θα κερδίσετε, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τύχη σας.


5. Το σύστημα στοιχηματισμού Fibonacci

Το σύστημα στοιχηματισμού Fibonacci είναι μια από τις πολλές στρατηγικές στοιχηματισμού που είναι διαθέσιμες σήμερα. Εδώ εξηγούμε περί τίνος πρόκειται.

Η στρατηγική στοιχηματισμού Fibonacci

Το στοίχημα ακολουθίας Fibonacci είναι αναμφίβολα μια αμφιλεγόμενη έννοια. Σίγουρα όμως υπάρχουν παίκτες του στοιχήματος που κατάφεραν να έχουν μεγάλη επιτυχία χρησιμοποιώντας το. Αυτή η στρατηγική εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους, αλλά με την απαραίτητη τύχη και τη σωστή «μύτη», μπορείτε να είστε επιτυχημένοι κατά την εφαρμογή της στρατηγικής.

Η βασική ιδέα του στοιχήματος σύμφωνα με τη σειρά Fibonacci είναι απλή: ποντάρετε σε ισοπαλία. Εάν χάσετε, απλώς ποντάρετε στην επόμενη ισοπαλία σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο κλειδί και αρχίζετε να αυξάνετε το ποντάρισμά σας.

Είναι σημαντικό οι πιθανότητες για την ισοπαλία να είναι πάνω από 2,62 (ακριβέστερα: 2,618). Ευτυχώς για όσους θέλουν να εφαρμόσουν αυτήν τη στρατηγική, υπάρχουν πολλά στοιχήματα ισοπαλίας για αυτήν την ελάχιστη απόδοση. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό, τόσο το καλύτερο.

Fibonacci Betting Strategy
Στοίχημα μετά το Fibonacci

Εάν χάσετε, απλά στοιχηματίζετε την επόμενη ισοπαλία μετά από μια ακολουθία Fibonacci. Είναι μια ακολουθία αριθμών στην οποία το άθροισμα δύο διαδοχικών αριθμών προκύπτει στον επόμενο αριθμό, καθιστώντας την ακολουθία Fibonacci μια άπειρη ακολουθία φυσικών αριθμών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακολουθία Fibonacci στη Wikipedia.

Fibonacci numbers
Η ακολουθία Fibonacci

Αν λοιπόν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε με 1 € στην πρώτη ισοπαλία με απόδοση> 2,62 και χάσετε, τότε την επόμενη φορά ποντάρετε ξανά 1 €, μετά 2 €, μετά 3 €, μετά 5 €, μετά 8 €, μετά 13 € κ.ο.κ. επί.

Είναι μαθηματικά κατανοητό ότι κάθε κέρδος που θα πετύχετε με αυτό το στοίχημα θα αντισταθμίσει τις προηγούμενες ζημιές και θα έχετε ακόμη και καθαρό κέρδος.

Ένα παράδειγμα του στοιχήματος Fibonacci

Ας πάρουμε ως παράδειγμα μια κατάσταση στην οποία χάνετε δέκα φορές στη σειρά και κερδίζετε το στοίχημά σας την ενδέκατη φορά. Σε αυτήν την περίπτωση, έχετε ήδη στοιχηματίσει 143 € και τελικά βάλατε με επιτυχία τον ενδέκατο αριθμό στην ακολουθία Fibonacci, 144, σε ένα στοίχημα. Αν τώρα υποθέσουμε ότι το επιτυχημένο στοίχημα είχε απόδοση @ 2,80, κερδίζετε 403,20 €. Έχετε στοιχηματίσει συνολικά 287 €, κάνοντας το καθαρό σας κέρδος 116,20 €.

Το μειονέκτημα αυτής της στρατηγικής είναι επίσης προφανές. Αν υποθέσουμε ότι χάνετε όχι δέκα στοιχήματα στη σειρά, αλλά είκοσι, τότε θα έχετε ήδη χάσει 16.910 € σε πονταρίσματα. Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό, το οποίο φυσικά δεν πρέπει ποτέ να ρισκάρετε για μια τέτοια σειρά στοιχηματισμού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με αυτό στις επεξηγήσεις μας σχετικά με τη διαχείριση του bankroll.

Το σύστημα στοιχημάτων Fibonacci – το συμπέρασμά μας

Όταν στοιχηματίζετε σύμφωνα με τη σειρά Fibonacci, εξαρτάστε από την έγκαιρη επιτυχία. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε πλέον να αντέξετε οικονομικά τα πονταρίσματα και θα χάσετε πολλά χρήματα. Φυσικά, αυτή η στρατηγική μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά. Για παράδειγμα, μπορείτε να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη ομάδα που είναι γνωστό ότι φέρνει συχνά ισοπαλίες. Αλλά καθαρά με βάση τη θεωρία των πιθανοτήτων, μια μέρα σίγουρα θα φτάσετε σε ένα σημείο το οποίο δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε οικονομικά.


6. Η φόρμουλα Kelly

Υπάρχουν φυσικά πολλές ιδέες, έννοιες και τύποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να υπολογίσετε το ιδανικό ποντάρισμα σε ένα στοίχημα. Μια από αυτές είναι η φόρμουλα Kelly.

Φυσικά, αυτό δεν εγγυάται ότι θα στοιχηματίζετε πάντα σωστά και η εκτίμηση του πόσο πιθανό είναι το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού, εξακολουθεί να εξαρτάται από εσάς. Αλλά ο τύπος Kelly μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το μέγεθος του στοιχήματός σας.

Έτσι λειτουργεί ο τύπος Kelly

  1. Επιλέγετε ένα παιχνίδι ή ένα γεγονός και βαθμολογείτε το αποτέλεσμα ως ποσοστό
    Παράδειγμα: Η Αυστρία νικάει τη Γερμανία – βαθμολογείτε αυτό το αποτέλεσμα με πιθανότητα 20%
  2. Τώρα, ψάχνετε για μια απόδοση για αυτό το γεγονός, που να σας φαίνεται δίκαια
  3. Στη συνέχεια, βάζετε την πιθανότητα και τις πιθανότητες στον τύπο Kelly και παίρνετε μια τιμή από αυτόν

Ας πάρουμε ως παράδειγμα την πιθανότητα 20% να κερδίσουμε με απόδοση @ 5,50.

Πρώτα κάνουμε τα μαθηματικά, όπου η πιθανότητα 100% είναι 1:

Kelly value calculation sportsbetting
Υπολογισμός αξίας μετά την Κέλλυ

Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε να υπολογίζουμε και να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατό ποντάρισμα για αυτό το στοίχημα. Ο τύπος που χρησιμοποιείται για την επιλογή ενός λογικού πονταρίσματος μοιάζει με αυτό:

Ποσοστό bankroll που θα καθοριστεί = τιμή / (απόδοση – 1)

Στην περίπτωσή μας αυτό σημαίνει:

Kelly bankroll calculation sportsbetting
Υπολογισμός bankroll μετά την Kelly

Η φόρμουλα Kelly συνιστά ότι, δεδομένης της πιθανότητας που έχετε καθορίσει μόνοι σας και τις αποδόσεις που έχετε επιλέξει, θα πρέπει να στοιχηματίσετε το 2,22% του bankroll σας σε αυτό το γεγονός.

Τώρα, φυσικά, η χρήση αυτού του τύπου εξαρτάται επίσης σε μεγάλο βαθμό από την εκτίμησή σας για την πιθανότητα. Και αν θεωρείτε ότι το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού είναι πολύ πιθανό και επομένως αυξήσετε σημαντικά την αξία, τότε μπορεί να συμβεί να λάβετε το 30% ή και περισσότερο από το bankroll σας ως αποτέλεσμα. Φυσικά, συνιστάται προσοχή γιατί τα διαθέσιμα χρήματά σας μπορεί να πέσουν πολύ γρήγορα με αυτόν τον τρόπο.

Είναι επίσης πιθανό να έχετε αρνητικό αποτέλεσμα κατά τον υπολογισμό της πρώτης τιμής. Αυτό συμβαίνει εάν ποντάρετε πολύ χαμηλά με αναμενόμενη πιθανότητα να κερδίσετε σε ένα γεγονός με πολύ χαμηλές αποδόσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι η αξία σας είναι αρνητική, που δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το: εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό, τότε αυτό το στοίχημα απλά δεν αποδίδει…


7. Διαμοιρασμός ρίσκου (dutching) στο αθλητικό στοίχημα

Το Dutching είναι η διαδικασία στοιχηματισμού σε περισσότερες από μία επιλογές κατά τη διάρκεια του ίδιου γεγονότος, έτσι ώστε ανεξάρτητα από το ποια επιλογή κερδίζει, να μπορεί να βγει κέρδος. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με το arbitrage, το οποίο περιλαμβάνει στοιχήματα σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός γεγονότος, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εγγυημένο κέρδος. Αυτό είναι δυνατό μόνο με τη χρήση πολλών bookmakers και μόνο για μερικά γεγονότα.

» Στοιχηματίστε τώρα και διεκδικήστε Μπόνους στη Bet365

Το Dutching είναι ιδανικό για εκδηλώσεις πολλαπλών αποτελεσμάτων όπου πιστεύετε ότι μπορείτε να σπάσετε τα πιθανά αποτελέσματα σε δύο ή τρία. αλλά θεωρητικά, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε οποιονδήποτε αριθμό επιλογών. Όσο λιγότερες επιλογές κάνετε στο dutching, τόσο λιγότερους χαμένους υποστηρίζετε και τόσο περισσότερα κέρδη αποκομίζετε από αυτούς. Ωστόσο, προσθέτοντας λιγότερες επιλογές, αυξάνετε τον κίνδυνο.

Το Dutching χρησιμοποιείται καλύτερα όταν είτε έχετε πληροφορίες είτε έχετε μια πολύ έντονη αίσθηση ότι ένα αποτέλεσμα είναι πολύ απίθανο. Εάν αυτά τα απίθανα αποτελέσματα έχουν τεράστιες πιθανότητες, τότε το dutching δεν αξίζει τον κόπο, αλλά αν πιστεύετε ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι απίθανο, τότε οι υπόλοιπες επιλογές στο dutching αποδίδουν καλά μερίσματα.

Προσδιορισμός των διαφορετικών μεριδίων στο dutching

Το κύριο χαρακτηριστικό του Dutching είναι ότι κερδίζετε το ίδιο ποσό, αλλά με όλες τις διαφορετικές πιθανότητες που εμπλέκονται, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε τα πονταρίσματα που απαιτούνται.

Παράδειγμα:

Εάν καλύψετε δύο επιλογές, μία με 5/1 και μία με 8/1 και θέλετε να κερδίσετε 100 € ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα:

Διαιρέστε τις πιθανότητες σε δεκαδικά ψηφία (6,0 και 9,0) και διαιρέστε το ποντάρισμα με τις δεκαδικές πιθανότητες.

100 € / 6.0 = 16.66 €
100 € / 9.0 = 11.11 €
Συνολικό ποντάρισμα = 27.77 €

Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε μια ιδέα για το πόσο θέλετε να στοιχηματίσετε σε ένα γεγονός. Σε αυτή την περίπτωση περίπου 30€. Γνωρίζετε ότι το ποντάρισμά σας στην πιθανότητα 0,6 είναι περίπου 20€. Για να υπολογίσετε πόσα πρέπει να στοιχηματίσετε στην άλλη επιλογή:

20 € x (6,0 / 9,0) = Ποντάρετε στην επιλογή μεγαλύτερης αξίας. = 13,33 €

Το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν τότε 33,33 € και αν κερδίσει μία από τις δύο επιλογές θα λάβετε 120 €.

Υπολογίστε τις συνδυασμένες πιθανότητες στο dutching

Στο dutching, είναι σημαντικό οι επιλογές στις οποίες ποντάρετε να έχουν συνδυασμένες αποδόσεις. Για να επιλέξετε τα καλύτερα στοιχήματα, πρέπει να λάβετε υπόψη τις πιθανότητες και να επιλέξετε γεγονότα όπου οι συνδυασμένες επιλογές σας έχουν τις καλύτερες πιθανότητες νίκης σε σχέση με τις αποδόσεις σας, αντί να υποστηρίζετε απλώς όλες τις επιλογές που πιστεύετε ότι μπορεί να κερδίσουν.

Παράδειγμα:

Εάν ποντάρετε συνολικά 100 € και η απόδοση ενός κερδοφόρου στοιχήματος είναι 150 €, τότε καλύπτετε όλες τις επιλογές σας με συνδυασμένες αποδόσεις 1/2 ή 1,5 ως δεκαδικό αριθμό.

Όταν τοποθετείτε το στοίχημά σας με dutching, έχετε ήδη υπολογίσει τα πονταρίσματα και τις συνολικές αποδόσεις σας, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το στοίχημα, με την ίδια απόδοση για κάθε αποτέλεσμα. Για να λάβετε τις δεκαδικές αποδόσεις για το στοίχημά σας, απλά διαιρείτε το συνολικό ποντάρισμά σας με τις αποδόσεις σας.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να εκτιμηθούν οι συνδυασμένες πιθανότητες όταν οι αριθμοί είναι λίγο πιο τυχαίοι, όπως 279 € νίκη για ποντάρισμα 82 €, αλλά είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε:

279 € / 82 € = απόδοση 3,4, που είναι περίπου 5/2.

Τα πλεονεκτήματα του dutching

  • Προσφέρει νέες δυνατότητες

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του dutching είναι ότι δημιουργεί νέες ευκαιρίες για κέρδος. Στο παρελθόν μπορεί να είχατε καταλήξει σε δύο άλογα από μια κούρσα, αλλά δεν ήταν εύκολο να επιλέξετε αυτά τα δύο άλογα και έτσι εγκαταλείψατε την κούρσα. Εναλλακτικά, μπορεί να μαντέψατε ότι ένας αγώνας ποδοσφαίρου θα τελείωνε με πολύ λίγα γκολ, αλλά δεν ήσασταν σίγουροι αν θα έπρεπε να στοιχηματίσετε στο 0-0 ή στο 1-0. Με τo dutching, μπορείτε να πληρωθείτε και για τις δύο αυτές καταστάσεις.

  • Εξακολουθεί να αποκτά αξία

Ακριβώς επειδή στοιχηματίζετε περισσότερα από ένα αποτελέσματα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε καμία αξία από το στοίχημά σας. Εάν πιστεύετε ότι ένα φαβορί με χαμηλή βαθμολογία είναι πολύ απίθανο να κερδίσει, τότε δύο ή περισσότερες επιλογές υψηλής βαθμολογίας σε αυτό το γεγονός θα μπορούσαν να προσφέρουν μεγάλη αξία. Εάν οι αθροιστικές αποδόσεις από το συνδυασμένο στοίχημα είναι μεγαλύτερες από την πιθανότητα να κερδίσουν αυτά τα αποτελέσματα, θα δημιουργήσετε αξία μέσω του dutching.

  • Περισσότερα νικηφόρα στοιχήματα

Με το dutching μειώνετε τις συνολικές αποδόσεις σας, αλλά αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το στοίχημά σας. Θεωρητικά, αυτό θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα περισσότερα νικηφόρα στοιχήματα και επομένως πιο συχνές αποδόσεις στοιχημάτων. Αυτό βοηθά στην προστασία του στοιχηματικού σας λογαριασμού από «νεκρές περιόδους» και σας προσφέρει, επίσης, κάποια χαρά στο στοίχημα.

Τα μειονεκτήματα του dutching

  • Μειωμένες αποδόσεις κέρδους

Όσο περισσότερες επιλογές κάνετε στο dutching, τόσο περισσότερο μειώνετε τις συνολικές αποδόσεις σας σε κάθε στοιχηματικό γεγονός. Κάθε φορά που αποφασίζετε να προσθέσετε νέες επιλογές, πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι το ποσοστό στοιχήματός σας πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να μπορεί να διατηρηθεί ένα ορισμένο επίπεδο κέρδους. Εάν χρησιμοποιείτε dutching και δεν κερδίζετε πολύ συχνά, θα χάσετε τα χρήματά σας πολύ γρήγορα.

  • Αντίστροφο dutching

Το αντίστροφο dutching ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι απλώς το dutching για ανταλλαγή. Ισχύουν οι ίδιες αρχές. Όσες περισσότερες επιλογές κάνετε, τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσετε το στοίχημά σας, αλλά τόσο λιγότερα χρήματα θα κερδίσετε. Και αντίθετα, όσο λιγότερες επιλογές κάνετε, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε και τόσο πιο κερδοφόρο είναι κάθε κερδοφόρο στοίχημα.


8. Early cashout στο αθλητικό στοίχημα

Έχετε μετανιώσει ποτέ που βάλατε ένα συγκεκριμένο στοίχημα και ευχηθήκατε να μπορούσατε με κάποιο τρόπο να το αποσύρετε; Ή μήπως είχατε αμφιβολίες για το αν η ομάδα που υποστηρίζατε θα μπορούσε πραγματικά να κρατήσει το προβάδισμα; Εάν η απάντησή σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις είναι ναι, τότε θα σας αρέσει η επιλογή πρόωρης απόσυρσης (cashout). Αυτή η επιλογή σας δίνει περισσότερο έλεγχο στα στοιχήματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί και θα μπορούσαν τελικά να κάνουν μεγάλη διαφορά στο συνολικό bankroll αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας. Η πρόωρη πληρωμή αναφέρεται συχνά ως εξαργύρωση από τις περισσότερες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων.

Ποια είναι η επιλογή πρόωρης εξαργύρωσης;

Η επιλογή πρόωρης εξαργύρωσης επιτρέπει στους παίκτες στοιχηματισμού να αποσύρουν τα στοιχήματά τους νωρίς, προτού αυτά διευθετηθούν. Έτσι, μπορείτε είτε να βγάλετε κέρδος είτε να πάρετε πίσω μέρος του πονταρίσματός σας, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε εκείνη τη στιγμή. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόλις τοποθετήσετε το στοίχημά σας πριν από τον αγώνα ή στο παιχνίδι και το ποσό πληρωμής θα κυμαίνεται ανάλογα με τα γεγονότα που συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Η δυνατότητα εξαργύρωσης είναι διαθέσιμη για μεμονωμένα στοιχήματα και παρολί, αλλά σημειώστε ότι δεν ισχύει για όλους τους τύπους στοιχημάτων, όπως το αποτέλεσμα (1×2) και ορισμένες άλλες δημοφιλείς αγορές. Οι κερδοσκόποι μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη συναρπαστική επιλογή όταν τοποθετούν τα στοιχήματά τους σε ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, κρίκετ, μπέιζμπολ και ακόμη και ιπποδρομίες – τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά.

Πότε να κάνετε μια πρόωρη εξαργύρωση

Εάν η ομάδα ή ο παίκτης που υποστηρίζετε κερδίζει, αλλά πιέζεται από τον αντίπαλο, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε cashout και να εξασφαλίσετε το κατάλληλο κέρδος αντί να παρακολουθείτε τα πιθανά κέρδη και το ποντάρισμά σας να εξαφανίζονται. Η πρόβλεψή σας αποδεικνύεται σωστή και οι επιλογές σας χάνουν το προβάδισμα.

Εναλλακτικά, η επιλογή πληρωμής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό των ζημιών, κάτι που μπορεί να είναι μια πολύ καλή στρατηγική μακροπρόθεσμα. Εάν η επιλογή σας δεν κερδίζει τη δεδομένη στιγμή και δεν φαίνεται ότι τα πράγματα θα αλλάξουν, είναι συνετό να αποσυρθείτε νωρίς από το στοίχημα, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε πίσω μέρος του ποσού που έχετε ποντάρει. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται σαν μια δημοφιλής στρατηγική, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους κερδοσκόπους να παραμείνουν στο παιχνίδι για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.


9. Ποντάρετε ζωντανά σε over 1,5 γκολ

Με αυτήν τη στρατηγική στοιχηματισμού, στοιχηματίζετε σε ζωντανά παιχνίδια στον τύπο στοιχήματος «Πάνω από 1,5 γκολ».

Η στρατηγική στοιχηματισμού “live over 1,5 γκολ”.

Τα ζωντανά στοιχήματα σε «πάνω από 1,5 γκολ» είναι μια πολύ προσοδοφόρα στρατηγική στοιχηματισμού. Αυτό το στοίχημα έχει ένα ενδιαφέρον πλεονέκτημα λόγω της εξέλιξης των αποδόσεων. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να κάνετε το ίδιο πράγμα με τα κανονικά στοιχήματα over / under. Βρείτε ένα παιχνίδι όπου περιμένετε ένα over 2,5. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη στρατηγική στοιχήματος για στοιχήματα μόνο εκεί που το περιμένετε.

Πριν το παιχνίδι, οι αποδόσεις ενός over 1,5 θα είναι πολύ χαμηλές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν θα είναι μεγαλύτερες από 1,20. Όσο όμως το παιχνίδι εξελίσσεται και δεν μπαίνουν γκολ, αυτός ο ρυθμός αυξάνεται σχεδόν κάθε λεπτό και γίνεται όλο και πιο προσοδοφόρος. Τώρα πρέπει να κάνετε υπομονή. Ιδανικά – όπως σε κάθε στοίχημα – θα πρέπει να παρακολουθείτε το παιχνίδι ζωντανά ταυτόχρονα για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό πλεονέκτημα.

Περιμένετε μέχρι το στοίχημα να έχει αποδόσεις μεταξύ 1,50 και 2,00. Όσο υψηλότερο τόσο το καλύτερο, αλλά φυσικά ο συγχρονισμός είναι σημαντικός. Εάν σημειωθεί ένα γκολ, το στοίχημα έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσει και πρέπει να βρείτε ένα νέο παιχνίδι. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί μόνο εάν είναι αρκετά μεγάλο το 0-0. Συνήθως, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 35ο έως το 55ο λεπτό, ώστε οι αποδόσεις στο over 1,5 να είναι καλές. Ωστόσο, συνιστούμε να συνεχίσετε να στοιχηματίζετε στο πρώτο ημίχρονο – είναι σημαντικό οι αποδόσεις να είναι 1,50 ή υψηλότερες.

Αναλύσατε το παιχνίδι πριν από την έναρξη και περιμένατε ένα over 2,5. Εάν δεν κάνετε τελείως λάθος, τα γκολ θα συνεχίσουν να μπαίνουν. Και περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο γκολ μόλις παιχτεί το στοίχημα.

Εάν ένα γκολ σημειωθεί αρκετά νωρίς μετά το στοίχημά σας, τότε έχετε –τουλάχιστον με τους περισσότερους bookmakers που το επιτρέπουν– μια κερδοφόρα στρατηγική εξόδου: Οι αποδόσεις για το over 1,5 φυσικά θα ανέβουν μετά το πρώτο γκολ. Τώρα μπορείτε να πληρωθείτε το στοίχημα μέσω cashout, μπορείτε ουσιαστικά να το «πουλήσετε». Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Η πιο ριψοκίνδυνη επιλογή είναι να περιμένετε το δεύτερο γκολ και να κερδίσετε το στοίχημα ούτως ή άλλως. Εδώ φυσικά καλό είναι να παρακολουθήσετε το παιχνίδι ζωντανά. Εάν φαίνεται ότι μπορεί να μπει ένα ακόμη γκολ, μπορείτε να περιμένετε και να αφήσετε το στοίχημα να ισχύει. Εάν το παιχνίδι δεν έχει φάσεις, τότε ίσως είναι καλύτερο να πουλήσετε το στοίχημα.

Σε κάθε περίπτωση, για μια τέτοια στρατηγική είναι σκόπιμο να στοιχηματίσετε με μια στοιχηματική εταιρεία που επιτρέπει την επιλογή live cashout. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα των ζωντανών στοιχημάτων, δείτε επίσης την ενότητα των ζωντανών στοιχημάτων της σελίδας μας.


10. Ειδικευτείτε σε ένα πρωτάθλημα

Όπως αναφέρθηκε σε άλλες αναρτήσεις, η ενημέρωση για τα παιχνίδια στα οποία θέλετε να στοιχηματίσετε είναι απολύτως απαραίτητη. Συχνά είναι δύσκολο να αποκτήσετε επαρκείς και καλές πληροφορίες, ειδικά αν στοιχηματίζετε σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν γνωρίζετε τις ομάδες αρκετά καλά – ή ακόμα και καθόλου!

Γίνε ειδικός στο πρωτάθλημα

Επομένως, συνιστάται η εξειδίκευση σε μία μόνο χώρα, ιδανικά ακόμη και σε ένα μόνο πρωτάθλημα. Στο καλύτερο σενάριο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρωτάθλημα στο οποίο υπάρχουν πολυάριθμα ζωντανά τηλεοπτικά παιχνίδια, οι παίκτες είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστοί και η κάλυψη των μέσων είναι εκτεταμένη. Εάν αποφασίσετε να στοιχηματίσετε μόνο σε παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Εσθονίας, τότε μακροπρόθεσμα γίνεται περισσότερο λοταρία παρά εάν ειδικεύεστε στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ ή στη γερμανική Μπουντεσλίγκα.

Διαθέσιμες αγορές στοιχημάτων για στοιχήματα ποδοσφαίρου

System BetsHandicap BetsLong-term BetsSpread Betting
Correct ScoreDouble ChanceHalf Time/Full TimeWin Bets/Place Bets
Asian HandicapOver/Under BetsLive Betting2-way/3-way Bets


Θα στοιχηματίζετε πάντα καλύτερα όταν γνωρίζετε τα πάντα για ένα πρωτάθλημα, τις ομάδες και τους πρωταγωνιστές του και τους παρακολουθείτε κάθε εβδομάδα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τις εξελίξεις εντός των ομάδων, τους τραυματισμούς ή τις αποστολές και τις συνέπειές τους. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ειδικευτείτε σε πολλές χώρες ή πρωταθλήματα και να τα παρακολουθήσετε όλα με το ίδιο επίπεδο προσοχής, αλλά όσο πιο συγκεκριμένοι και συγκεντρωμένοι είστε στην ανάλυσή σας, τόσο το καλύτερο.

Το στοίχημα σε πρωταθλήματα που δεν ξέρετε καθόλου και δεν έχετε αναλύσει εκ των προτέρων, σχεδόν ανήκει στην κατηγορία του «τζόγου». Δεν πρόκειται για την τεκμηριωμένη εμφάνιση ενός γεγονότος που προβλέπεται με βάση τη γνώση, αλλά μάλλον για την «ελπίδα». Εξειδικευτείτε και θα πετύχετε!


11. Τι είναι μια κούρσα χρημάτων;

Μια κούρσα χρημάτων είναι μια στρατηγική στοιχήματος στην οποία το ποσό κέρδους από ένα νικητήριο στοίχημα επενδύεται απευθείας στο επόμενο στοίχημα. Αυτό συνήθως συνεχίζεται μέσω πολλών στοιχημάτων μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό χρηματικό ποσό.

Πώς παίζετε Money Race;

Η Κούρσα Χρημάτων μπορεί να διεξαχθεί με όλους τους πιθανούς τύπους στοιχημάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, η εστίαση είναι ειδικά στις χαμηλές αποδόσεις και επομένως στα «ασφαλή στοιχήματα», προκειμένου να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχήματα στη σειρά. Σε αυτή την περίπτωση, το Money Race είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για παίκτες στοιχηματισμού με υψηλό bankroll. Εάν η Κούρσα Χρημάτων ξεκινήσει με ένα αρκετά υψηλό αρχικό ποντάρισμα, θα εξοικονομήσετε πολλά απαραίτητα κέρδη στον δρόμο προς το στόχο που έχετε βάλει. Ταυτόχρονα, όμως, ο κίνδυνος απώλειας είναι επίσης μεγαλύτερος.

Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε έναν αγώνα χρημάτων με 20 € και στοιχηματίζετε πάντα σε γεγονότα με απόδοση 1,20, χρειάζεστε 22 συνεχόμενες νίκες για να πάρετε πάνω από 1.000 €. Ωστόσο, αν ξεκινήσετε με ποντάρισμα 100 €, μετά από 13 στοιχήματα που έχετε κερδίσει με απόδοση 1,20, θα ξεπεράσετε το όριο των 1.000 €. Αυτό φαίνεται σε αυτό το παράδειγμα υπολογισμού:

  • 20 € x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 1,104.12 €
  • 100 € x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 1,069.93 €

Με τη βοήθεια υψηλότερων πιθανοτήτων, μια κούρσα χρημάτων μπορεί φυσικά να επιταχυνθεί, αλλά ο κίνδυνος να χαθούν όλα τα κέρδη είναι σημαντικά υψηλότερος. Συνήθως αλλάζετε λίγο το στοίχημά σας. Σε τελική ανάλυση, είναι επίσης πολύ σημαντικό με το Money Race να αποφύγετε την έξαρση, αλλά να κάνετε καλή έρευνα παρά τις χαμηλές πιθανότητες. Όπως συμβαίνει με όλα τα στοιχήματα, είναι σημαντικό να στοιχηματίζετε όταν είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό. Ακόμα κι αν εστιάζετε έντονα σε μια μέση απόδοση, στο παράδειγμά μας το ποσοστό 1,20, δεν είναι πρόβλημα αν υπάρχει 1,40 ή 1,50 ενδιάμεσα. Και εδώ, η έρευνα και η πεποίθηση είναι υψίστης σημασίας.


12. Ποντάροντας σε ισοπαλία

Η ισοπαλία δεν είναι το πιο δημοφιλές στοίχημα εκεί έξω. Κυρίως, γιατί είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να γιορτάζεις τη νίκη μιας ομάδας.

Αλλά: οι ισοπαλίες πληρώνουν καλά! Μερικές φορές είναι λογικό να πηγαίνουμε για ισοπαλία αντί για παραδοσιακή νίκη ή ήττα. Και κάθε παιχνίδι ξεκινά με ισοπαλία…

Betting on a draw
Ποντάροντας σε ισοπαλία

Προσπαθήστε να βρείτε παιχνίδια όπου και οι δύο ομάδες θα δυσκολεύονται να νικήσουν η μία την άλλη. Για παράδειγμα, αναζητήστε ομάδες από το καλύτερο μισό του πρωταθλήματος που παίζουν εντός έδρας εναντίον κορυφαίων ομάδων. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει την ποιότητα να μην χάσει, ενώ παράλληλα θα έχει προβλήματα όταν πρόκειται να κάμψει ουσιαστικά το φαβορί. Σε αυτή την κατάσταση και οι δύο ομάδες είναι ευχαριστημένες με την ισοπαλία και αυτό είναι συχνά το αποτέλεσμα.

Ένας άλλος γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προσδιορίσετε πιθανές ισοπαλίες είναι να ελέγξετε τις πιθανότητες ασιατικού χάντικαπ.

Ψάξτε για παιχνίδια στα οποία το χάντικαπ ήταν μηδέν (0) ή ισοπαλία. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογηθεί λίγο-πολύ ίσα και οι στοιχηματιστές δεν θέλουν να δώσουν προβάδισμα σε καμία από τις δύο ομάδες. Παιχνίδια όπως αυτά τείνουν να τελειώνουν με ισοπαλία πιο συχνά από ό,τι νομίζετε.


13. Ποντάρισμα σε γκολ στο τέλος του αγώνα

Για παράδειγμα, σε σχέση με στοιχήματα γκολ στο τέλος των αγώνων, αναζητήστε παιχνίδια με ξεκάθαρο φαβορί με απόδοση 3-way νίκης μικρότερη από 1,30. Σε έναν γύρο στοιχηματισμού, κατανείμετε τον κίνδυνο σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. προφανώς, θα υπάρχουν πάντα κάποιες απροσδόκητες απώλειες. Στη συνέχεια, ποντάρετε στο να μπει γκολ στο τέλος για καθένα από αυτά τα παιχνίδια. Οι περισσότεροι bookmakers προσφέρουν αυτά τα στοιχήματα με το όνομα “Το τελευταίο γκολ θα είναι σε λεπτά 76-90”. Στατιστικά, θα κερδίσετε λίγο λιγότερο από το 60% όλων αυτών των στοιχημάτων.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι παίζετε μόνο μεμονωμένα στοιχήματα. Με έναν συνδυασμό, ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικά υψηλή αξία μπορεί να έχει, οι πιθανότητές σας να κερδίσετε μειώνονται δραστικά.



14. Αθλητικό στοίχημα σε αγώνες κυπέλλου

“Κατά αρχή, δεν στοιχηματίζω σε παιχνίδια κυπέλλου”. Η φράση αυτή ακούγεται συχνά, αλλά ποτέ δεν γίνεται πραγματικά κατανοητό, γιατί οι θεαματικοί αγώνες κυπέλλου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για τον παίκτη του στοιχήματος.

Δεν είναι ασυνήθιστο ο Δαυίδ να συναντά τον Γολιάθ. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μεγάλο σύλλογο, δεν είναι σπάνιο το α θεωρείται αδιάφορο παιχνίδι, αλλά για το μικρό σύλλογο είναι αδιαμφισβήτητα το παιχνίδι της χρονιάς. Και έτσι, πολλές φορές, υπάρχει η ευκαιρία να κερδίσετε καλές αποδόσεις και στοιχήματα αξίας.

Pokal
Στοίχημα σε αγώνες κυπέλλου

Μπορεί να αξίζει τον κόπο να προετοιμαστείτε πιο προσεκτικά για αγώνες κυπέλλου. Στην εποχή του YouTube και των δυναμικών ιστότοπων συλλόγων, σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα. Έτσι, θα μάθετε ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι, ποιοι κανονικοί παίκτες ή ακόμα και αστέρια είναι εκτός Παίζει ο δεύτερος τερματοφύλακας; Θα έχουν οι νέοι παίκτες την ευκαιρία τους; Όλα τα παραπάνω είναι ενδιαφέρουσες ερωτήσεις όταν ψάχνετε για ένα επικερδές στοίχημα.

Φυσικά, εξαρτάται πάντα από την προσέγγιση του συλλόγου – τα παιχνίδια κυπέλλου είναι πάντα θέμα νοοτροπίας. Επομένως, είναι καλή ιδέα να αναλύσουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Χρειάζεται ένας μεγαλύτερος σύλλογος να πάρει ψυχολογία μετά από άσχημα παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες και ίσως θα ήθελε να ξεσπάσει σε έναν «μικρό» στο κύπελλο; Πόσο κυπελλούχος είναι γενικά ένας σύλλογος; Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα πολύ μεγάλων συλλόγων που έχουν υποφέρει από κατάρα για το κύπελλο για χρόνια ή και δεκαετίες. Ναι, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μπορείτε να αναλύσετε περισσότερο από ό,τι οι αγώνες κυπέλλου.

Το πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι μετά από προσεκτικότερη εξέταση θα βρείτε πολλά στοιχήματα που θα θεωρηθούν ως στοιχήματα αξίας. Ακόμα κι αν οι στοιχηματικές, πιθανώς επειδή δεν μπορούν να προγραμματίσουν και να προαναλύσουν κάθε παιχνίδι οι ίδιες, κρατούν τις αποδόσεις χαμηλότερα στο κύπελλο και πληρώνουν μικρότερη προμήθεια.

Αλλά ούτε αυτό συμβαίνει παντού. Ειδικά τα παιχνίδια κυπέλλου, στα οποία διάφορες στοιχηματικές ορίζουν διαφορετικά ποσοστά προμήθειας, προσφέρουν μια εκτενή σύγκριση αποδόσεων. Αυτό με τη σειρά του προσφέρει μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε μια νέα στοιχηματική, ίσως να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος αποδόσεων στο μέλλον.



15. Αθλητικό στοίχημα σε ζωντανά παιχνίδια

Στην εποχή των smartphone και των εφαρμογών για κινητά, τα ζωντανά παιχνίδια είναι το κερασάκι στην τούρτα για τους λάτρεις των σπορ. Τα ζωντανά στοιχήματα σάς δίνουν την ευκαιρία να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια ή γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Η ψυχαγωγία με τα ζωντανά παιχνίδια είναι μεγάλη και το όλο θέμα μπορεί ακόμη και να εξελιχθεί σε πραγματική πρόκληση με φίλους. Αλλά και εδώ δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από το σχέδιό σας.

Live Icon
Ζωντανό Στοίχημα

Το πιο σημαντικό πράγμα για τα ζωντανά στοιχήματα είναι ότι βλέπετε πραγματικά το παιχνίδι. Εν τω μεταξύ, πολλοί πάροχοι στοιχημάτων προσφέρουν ζωντανές μεταδόσεις, τα δικαιώματα των οποίων έχουν αποκτήσει για τεράστια χρηματικά ποσά. Και το έκαναν αυτό για καλό λόγο. Επειδή οι ζωντανές μεταδόσεις προσελκύουν χρήστες, δημιουργούν τεράστια επισκεψιμότητα στον ιστότοπο – και προσελκύουν επίσης παίκτες να στοιχηματίσουν. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, δεν έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε πάρα πολύ, ούτε μπορείτε να υπολογίσετε την αξία ενός στοιχήματος ζωντανά. Απλώς στοιχηματίζετε.

Αλλά αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε: Να αντιμετωπίζετε τα ζωντανά στοιχήματα με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετωπίζατε τα κανονικά προ-στοιχήματα. Εδώ, οι πιθανότητες αλλάζουν συχνά πολύ γρήγορα, γι’ αυτό είναι λογικό να αναλύσουμε ένα συγκεκριμένο εύρος πιθανοτήτων και να υπολογίσουμε την αξία τους. Εάν οι πιθανότητες είναι σε ένα δίκαιο εύρος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να χτυπήσετε. Έχετε επίσης το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι – και ακόμη και να παρατηρήσετε αν κάτι αλλάξει στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Φυσικά, η εκτέλεση των παραπάνω κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού παιχνιδιού απαιτεί μια σχετικά μεγάλη προσπάθεια και μια ικανότητα συγκέντρωσης που πρέπει να μάθετε πρώτα. Αλλά μόλις το καταφέρετε και μπορέσετε να υπολογίσετε γρήγορα την αξία ενός στοιχήματος, μπορείτε να κερδίσετε πολλά από τα ζωντανά στοιχήματα.

Για να είστε ασφαλείς, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο «επίσημα streams» από παρόχους στοιχημάτων ή τηλεοπτικές εκπομπές για ζωντανά στοιχήματα. Ο πράκτορας στοιχημάτων είναι συνήθως λίγα δευτερόλεπτα μπροστά σας όταν χρησιμοποιείτε ρωσική μετάδοση για να παρακολουθήσετε το ζωντανό παιχνίδι. Και αυτά τα δευτερόλεπτα μπορεί μερικές φορές να κάνουν τεράστια διαφορά.

Σημειώστε επίσης, ότι ακόμη και αν μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σε δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι ή ακόμα και ζωντανά, οι πάροχοι στοιχημάτων έχουν προγραμματίσει μια καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων κατά την αποδοχή στοιχημάτων. δεν μπορείτε να είστε πιο γρήγοροι από τους bookmakers, αλλά μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα το παιχνίδι και τις επερχόμενες σκηνές του παιχνιδιού.



Καλή διασκέδαση και καλή τύχη!


Διαβάστε αυτό το άρθρο σε άλλη γλώσσα:

18+Overlyzer is an abseits.at brand. All rights reserved.

HomeLiveOver/Under