​15 parasta urheiluvedonlyöntistrategiaa

Reading time: 23 min (4421 words)

Jos olet jo opiskellut vedonlyönnin perusteet tarpeeksi hyvin, on aika kaivaa syvemmälle suosituimpiin vedonlyöntistrategioihin. Selitämme sinulle, kuinka voit asettaa onnistuneesti urheiluvetoja oikealla strategialla ja mitä kaikkea sinun tulee huomioida.

Kun tulee valita oikea strategia urheiluvedonlyöntiin, mielipiteet eroavat. Onko urheiluvedonlyönnissä edes oikeaa voittostrategiaa vai onko paras strategia olla joustava valittaessa vastaava strategia? Joka tapauksessa esittelemme parhaat ja lupaavimmat strategiat vedonlyöntivoittojen kasvattamiseen ajan myötä.

​Paras vedonvälittäjä vedonlyöntiin strategialla

Massiiviset kertoimet, laaja valikoima vetoja ja korkeat rajat luotetulla vedonvälittäjällä 22Bet

Rekisteröidy ja saat 122€ bonuksen
22BET
22BET

22Bet tarjoaa urheiluvedonlyöntiä korkeilla panoksilla ja voittorajoilla. Lisäksi vedonlyöntiyhtiöllä on tarjolla laaja valikoima vetoja. Asiakkaat, jotka pelaavat korkeammilla panoksilla eivätkä halua tinkiä vedonlyönnistä, pitävät 22Betiä loistavana valintana!

22bet arvostelu Rekisteröidy 22BET:llä ja saat 122 € bonuksen

Paras strategia urheiluvedonlyönnissä

Jos päätät lyödä vetoa ammattimaisesti, ensimmäinen kysymys, joka herää on oikea vedonlyöntistrategia. Tähän kysymykseen ei kuitenkaan ole ehdotonta vastausta, koska se, mikä on hyvä strategia yhdelle vedonlyöjälle, ei välttämättä sovi toiselle.

Monet urheiluvedonlyöjät keskittyvät voimakkaasti tietyn tyyppiseen vedonlyöntiin. Pelaajat keskittyvät silloin enimmäkseen tiettyyn pelin lopputulokseen, jota he aktiivisesti etsivät. Tämä voi olla esimerkiksi:

 • Yli – tai aliveto
 • Yli- tai alle-vedot joukkuetta kohti
 • Tasoitusvedot, eli voitot usean maalin erolla
 • Alhaiset voittokertoimet
 • Puoliajan vedot
 • Aikaiset tai myöhäiset maalit

Tämä on hyvin yksinkertaistettu painopiste, koska tietysti panoksen koolla tai yleensä panosten käsittelyllä ja vetojen pelitiheydellä on myös tärkeä rooli strategioissa.

Ennen kuin aloitat vedonlyönnin tietyn vedonlyöntistrategian mukaisesti, on tärkeää määrittää itselleen erittäin tarkka pelikassan hallinta ja noudattaa niitä johdonmukaisesti. Tämä on ehdottomasti tärkein tekijä johdonmukaisen vetopäätöksen tekemisessä.

Se on samanlainen kuin laihdutus: aina sanotaan, että noin 30% riippuu fyysisestä aktiivisuudesta ja 70% oikeasta ruokavaliosta. Voisi siis sanoa, että hyvä pelikassan hallinta on “oikea vedonlyöntiruokavalio”.

Vasta kun olet rakentanut sinulle toimivan pelikassan hallintajärjestelmän, voit alkaa testaamaan monia kekseliäitä vedonlyöntistrategioita. Voit löytää esimerkiksi yksityiskohtaista tietoa Fibonacci-vedonlyöntijärjestelmästä, liigan erikoistumisstrategiasta, systemaattisesta 1X-vedonlyönnistä, kotipelaajien strategioista tai myöhäisten maalien vedonlyönnistä.

Jos olet kiinnostunut näistä aiheista, voit lukea ja oppia kaikista suosituimmista vedonlyöntistrategioista juuri nyt.

parhaat vedonvälittäjät highrollerille


1. Voita vedonvälittäjät Overlyzer Live -työkalulla

Overlyzerin live-työkalu kartoittaa painetilanteet jalkapallo-otteluissa yli 1000 liigasta ja kilpailusta – reaaliajassa. Tämän ansiosta Overlyzerin käyttäjät näkevät yhdellä silmäyksellä, mikä joukkue painaa enemmän ja hallitsee peliä.

Nämä tiedot voivat antaa sinulle äärimmäisen edun, kun lyöt vetoa livenä seuraavasta maalista, maalien määrästä ja jopa pelin tuloksesta!

Overlyzer Live trendit Englanti vs. Saksa… Englanti teki kolme maalia, kun se asetti Saksan kovaan paineeseen pelin viimeisillä 20 minuutilla!

Sininen viiva edustaa kotijoukkueen painetta, kun taas punainen viiva edustaa vierasjoukkueen painetta.

“Game Offense Factor” tulkitsee myös, onko peli hyökkäävämpi vai puolustavampi erilaisten tilastojen ja live-esitystietojen perusteella. Keskimäärin arvo 30% tai enemmän koko ottelun keston aikana osoittaa, että peliä pelataan hyökkäävästi ja aktiivisesti, jolloin todennäköisesti tehdään enemmän maaleja…

Löydät tarkemman selityksen näiden mittareiden toiminnasta YouTube-tililtämme.


Rekisteröidy Overlyzeriin ja saat äärimmäisen edun live-vedonlyönnistä

Voita vedonvälittäjät!

​2. 1X kodin ulkopuolella -strategia

Aiemmin onnistunut vedonlyöntistrategia on veto “kaksoismahdollisuudesta” 1X, jos ulkopuolinen pelaa suosikkiaan vastaan kotona. Tässä tapauksessa “1X” -veto tuo kunnialliset kertoimet ja erittäin mielenkiintoisia voittomahdollisuuksia.

» Panosta nyt ja lunasta 100€ bonus Bet365:llä

Kotivoiton tai tasapelin vedonlyöntistrategia

Sinun ei tarvitse edes valita ja analysoida pelejä, jotka sisältävät ehdottomia äärimmäisyyksiä ja ilmeisiä luokkaeroja tällä strategialla. Sinun ei siis välttämättä tarvitse lyödä vetoa Barcelonaa, Bayernia tai Juventusta vastaan vierasjoukkueena. Tässä luultavasti siirtyisimme pois arvovedoista. Vaikka valitsemmekin joukkueet, jotka eivät ole suuria ulkopuolisia, mutta ovat kuitenkin kertoimien mukaan ulkopuolisia, löydämme erittäin mielenkiintoiset kertoimet väliltä 1.60 ja 2.50.

Kuten kaikki vedot, on tärkeää analysoida etukäteen eikä mennä sokeasti mihinkään joukkueeseen. Kannattaa tietysti ottaa huomioon tilastot, ennakkotiedot loukkaantumisista ja pelikielloista sekä joukkueiden tämänhetkinen muoto. Ulkopuolisen kotietu, jolle pelit oman yleisön edessä “isompaa” vastaan ovat myös erityinen motivaatio, ei pidä aliarvioida, sillä se tuo kotijoukkueelle toisen pienen edun. Varsinkin kun vastaava suosikki on äskettäin osoittanut horjuvansa “pienempiä” vastaan, voit varmasti löytää arvoa tällaisesta ulkopuolisesta vedosta tuplamahdollisuuksilla.

Jos hyväksyt myös pienemmät kertoimet, voit tietysti käyttää tätä 1X-strategiaa myös peleihin, joissa on tasapainoiset kertoimet.


​3. All-in kertoimella 1.20 strategia

Tämä vedonlyöntistrategia sisältää lukuisten vetojen voittamisen peräkkäin ja käyttäen aina maksimia tarjoaa mahdollisuuden ansaita kunnollista rahaa. Mutta on myös selvää, että kaikki rahat ovat menneet, jos häviät vedon. Mutta jos onnistut voittamaan 30, 35, ehkä jopa 40 kertaa peräkkäin, saat ison rahan!

All-in kertoimella 1.20 – vedonlyöntistrategia

Käytämme tähän noin 1.20 kertoimia – ihannetapauksessa sinun kannattaa etsiä vedot, joita pelaat livenä. Kuten strategiassa, jossa panostetaan yli 1.5 maaliin tyypillisissä “yli”-peleissä, voit odottaa tässäkin, kunnes kertoimet ovat saavuttaneet halutun tason. Yli 0.5 veto on ihanteellinen tässä – eli veto, että peli ei pääty 0-0. Yleensä maalittomien 30 minuutin jälkeen saat pisteen 1.20 – ottelusta riippuen tämä voi tietysti olla pienempi, mutta joskus jopa korkeampi. Tietenkin on makuasia, minkä tyyppisellä vedolla haluat rahallistaa vedonlyöntijärjestyksen tai rahakilpailun, kuten sitä myös kutsutaan.

On tärkeää, että pelaat aina suurin piirtein samoilla kertoimilla. Tämä on varmasti kärsivällisyyden testi, eikä ole aluksi erityisen näyttävää, mutta tarkkaa tavoitetta ei ole ja voit lopettaa milloin tahansa sekä saada voittosi maksetuksi. Jos esimerkiksi aloitat tällaisen vetosarjan panoksella 10€, siinä on kaikki mitä voit hävitä. Joten löydät nyt vedon kertoimella 1.20, voitat sen ja pelaat heti voittamasi 12€ uudelleen kertoimella, joka on noin tämän summan. Voitat 14,40€ – joka sijoitetaan seuraavaan vetoon.

Voitot näkyvät vain hyvin hitaasti, mutta kasvavat jyrkästi ajan myötä, koska panos tietysti kasvaa ja nousee. Jos todella onnistut saamaan 30 valintaa peräkkäin, 10€ alusta alkaen on jo huikeat 2 373,76€. Ja 35 oikean valinnan jälkeen olisimme jo 5 906,68€:ssa ja 40 oikean valinnan jälkeen 14 697,71€.

Tietysti on kaukana todennäköisestä, että niin monta vinkkiä peräkkäin olisi oikein – mutta tämä progressiivinen vedonlyöntistrategia on myös jännittävää. Jos et aloita vedonlyöntisarjaa liian korkealla panoksella, et voi hävitä paljoa ja on tietysti mahdollisuus aloittaa todellinen sarja tätä panostusstrategiaa käytettäessä.


​4. 1-3-2-6 -järjestelmä

1-3-2-6 -järjestelmä on samanlainen kuin toinen positiivisen etenemisen vedonlyöntijärjestelmä, joka tunnetaan nimellä Paroli. Molempiin liittyy korotettuja panoksia voiton jälkeen, ja molempiin liittyy panostusjakso, joka päättyy kiinteään pisteeseen. Ainoa todellinen ero on todellinen vedonlyöntijärjestys.

Ei ole monia järjestelmiä, jotka olisivat helpompi ymmärtää kuin 1-3-2-6, ja sen yksinkertaisuus houkuttelee monia pelaajia. On myös monia muita etuja, jotka lisäävät sen suosiota.

Tietysti, kuten kaikissa vedonlyöntijärjestelmissä, on myös haittoja. Tutkimme alla 1-3-2-6:n positiivisia ja negatiivisia puolia sekä yksityiskohtia ja sen käyttöä.

1-3-2-6 -järjestelmän käyttäminen

Kuten monet vedonlyöntijärjestelmät, 1-3-2-6 on suunniteltu panoksille, jotka maksavat tasaisen summan, kuten ruletin puna-mustat vedot. Itse asiassa sitä käytetään laajasti rulettipöydässä ja muissa kasinopeleissä, kuten baccaratissa, noppapeleissä ja blackjackissa. Pohjimmiltaan sillä ei ole väliä mihin käytät sitä, jos pelaat tasaisilla summilla.

Kuten aiemmin mainittiin, tämä on hyvin yksinkertainen järjestelmä. Sinun tarvitsee vain säätää panoksiasi muutaman yksinkertaisen säännön mukaan. Ensinnäkin sinun on päätettävä, kuinka korkea vedonlyöntiyksikkösi tulee olla. Ohjeena voisi sanoa, että kun olet asettanut summan, jonka olet valmis häviämään yhdessä istunnossa, vedonlyöntiyksikkösi tulisi olla noin 2–5 prosenttia siitä.

Esimerkiksi, jos haluat pelata yhteensä 500€, olisi kohtuullinen määrä 10€. Panosyksikkö on summa, jonka panostat sarjan ensimmäisellä panoksella. Jokaisen hävinneen vedon jälkeen sarja päättyy ja aloitat uuden – ja taas lisäät panostusyksikön.

Jos voitat vedon, säädät panoksesi järjestyksessä 1-3-2-6. Eli jos voitat ensimmäisen vetosi, lisäät seuraavalla kerralla panoksesi 30 euroon (kolme vetoyksikköä). Jos voitat myös tämän, asetat 20€ seuraavaan vetoon. Jos voitat myös tämän, seuraavan kerran panostat 60€. Ja meillä on jo 1-3-2-6 sekvenssi.

Jos voitat neljännen peräkkäisen vedon, sarja on valmis ja aloitat alusta. Älä unohda, että heti kun häviät, panoksesi palautuu myös vedonlyöntiyksikössä alkutilanteeseen.

Tästä 1-3-2-6 -vedonlyöntijärjestelmässä on pohjimmiltaan kyse. Niin kauan kuin pidät yksinkertaiset säännöt mielessäsi, sinulla ei pitäisi olla ongelmia tämän järjestelmän menestyksekkäässä käytössä.

Mahdolliset tulokset 1-3-2-6 -järjestelmässä

Koska tämä järjestelmä on vain lyhyt sykli, mahdollisia tuloksia on vähän. Nämä ovat seuraavat:

 • Ensimmäisen vedon menetys (yhden panostusyksikön kokonaistappio)
 • Ensimmäinen veto voitettu, toinen veto menetetty (kahden panostusyksikön kokonaistappio)
 • Kaksi ensimmäistä vetoa voitettu, kolmas veto menetetty (kahden panostusyksikön kokonaisvoitto)
 • Voitti kolme ensimmäistä vetoa, hävisi neljännen vedon (tuotto)
 • Voita kaikki neljä vetoa (yhteensä 12 yksikön voitto)

Joten, kuten näet, vain kaksi syklin mahdollisista seurauksista sisältää menetyksiä. Tappio tapahtuu vain, jos ensimmäinen tai toinen veto häviää. Joten joka kerta kun voitat kaksi ensimmäistä vetoa, et voi hävitä uudelleen samassa jaksossa.

Saattaa näyttää siltä, ​​että 1-3-2-6 -järjestelmän avulla tekee todennäköisemmin enemmän rahaa kuin menettää sitä. Mutta tämä ei ole totta. Valitettavasti, vaikka järjestelmällä on joitain etuja, taattu voitto ei ole yksi.

1-3-2-6 vedonlyöntistrategian edut ja haitat

Ehkä 1-3-2-6:n suurin etu on, että se on hyvin yksinkertainen ja helppo oppia. Jos haluat käyttää vedonlyöntijärjestelmää, joka ei ole liian monimutkainen, tämä on hyvä vaihtoehto. Lisäksi panoksesi ei kasva tappion jälkeen – tämä estää nopean rahan menetyksen, varsinkin jos valitset vedonlyöntiyksikköjesi koon herkästi.

Toinen huomattava etu on se, että keskeytettyäsi sarjan neljän peräkkäisen voiton jälkeen ja palattuasi sitten yhteen yksikköön, sinulla on edessäsi pienen voittoputken mahdollisuus. On mahdollista, että voitat kaikki neljä kertaa peräkkäin – ja jos olet onnekas, voittosi ylittävät aiemmin häviämiesi vetojen tappiot.

Järjestelmässä on silti haittojakin; silmiinpistävin on, että mikään ei voi voittaa talon etua, joka löytyy jokaiselta kasinolta. Mikään vedonlyöntijärjestelmä ei pysty tähän. Mutta se auttaa sinua ylläpitämään kurinalaisuutta noudatettavilla säännöillä, koska lopulta sinun on silti luotettava onneen voittaaksesi. Jos saat väärän tulossarjan, häviät.

1-3-2-6 ei ole huono vedonlyöntijärjestelmä verrattuna muihin saatavilla oleviin järjestelmiin, mikäli hyväksyt sen sellaisena kuin se on. Tämä järjestelmä ei takaa, että voitat, mutta se voi auttaa sinua saamaan kaiken irti onnestasi.


​5. Fibonaccin vedonlyöntijärjestelmä

Fibonacci-vedonlyöntijärjestelmä on yksi monista nykyään saatavilla olevista vedonlyöntistrategioista. Tässä selitämme, mistä on kyse.

Fibonaccin vedonlyöntistrategia

Fibonacci-sarjan vedonlyönti on epäilemättä kiistanalainen käsite. Mutta varmasti on urheiluvedonlyöjiä, jotka onnistuivat saavuttamaan suuren menestyksen sillä. Tämä strategia sisältää riskejä, mutta tarvittavalla onnella ja oikealla nenällä voit menestyä tätä strategiaa käyttäessäsi.

Fibonacci-järjestelmän mukaisen vedonlyönnin peruskonsepti on yksinkertainen: panosta tasapeliin. Jos häviät, lyö vetoa seuraavasta tasapelistä tietyn avaimen mukaan ja aloita panoksen kasvattaminen.

On tärkeää, että tasapelin kertoimet ovat yli 2.62 (tarkemmin: 2.618); onneksi niille, jotka haluavat käyttää tätä strategiaa, tällä minimikertoimella on monia tasapelivetoja. Mitä korkeampi määrä, sitä parempi.

Fibonacci Betting Strategy
Vedonlyönti Fibonaccin jälkeen

Vedonlyönti Fibonaccin jälkeen – Jos häviät, lyöt yksinkertaisesti vetoa Fibonacci-sarjan jälkeen. Se on lukujono, jossa kahden peräkkäisen luvun summa johtaa seuraavaan numeroon, mikä tekee Fibonacci-sarjasta luonnollisten lukujen äärettömän sarjan. Löydät lisää tietoa Fibonacci-sekvenssistä Wikipediasta.

Fibonacci numbers
Fibonacci sekvenssi

Joten jos aloitat vedonlyönnin 1 eurolla ensimmäisessä vedossa kertoimella > 2.62 ja häviät, niin seuraavan kerran panostat 1€ uudelleen, sitten 2€, sitten 3€, sitten 5€, sitten 8€, sitten 13€ ja niin edelleen.

On matemaattisesti ymmärrettävää, että jokainen voitto, jonka saavutat tällä vedolla, kompensoi aikaisemmat tappiot ja saat jopa nettovoiton.

Esimerkki Fibonacci -vedosta

Otetaan esimerkki tilanteesta, jossa häviät kymmenen kertaa peräkkäin ja voitat vedon yhdennentoista kerran. Tässä tapauksessa olet jo pelannut 143€ ja lopulta onnistuneesti sijoittunut yhdennentoista numeron Fibonacci-sarjassa, 144, vedolla. Jos nyt oletetaan, että onnistuneen vedon kerroin oli @ 2.80, voitat 403,20€. Olet panostanut yhteensä 287€, jolloin nettotuloksesi on 116,20€.

Tämän strategian haittapuoli on myös ilmeinen. Olettaen, että et menetä kymmentä vetoa peräkkäin, vaan kaksikymmentä, olisit jo hävinnyt 16 910€. Tämä on valtava pelikassa, jota sinun ei tietenkään koskaan pidä riskeerata tällaisessa vedonlyöntisarjassa. Löydät tästä lisää meidän pelikassan hallintaa koskevista selityksistämme.

Fibonacci -vedonlyöntijärjestelmä – johtopäätöksemme

Kun lyöt vetoa Fibonacci-järjestyksen mukaisesti, olet riippuvainen oikea-aikaisesta menestyksestä. Muuten sinulla ei lopulta ole enää varaa panoksiin ja menetät paljon rahaa. Tietysti tämä strategia voi myös toimia hyvin. Voit esimerkiksi keskittyä tiettyyn joukkueeseen, jonka tiedetään tasaavan usein. Mutta puhtaasti todennäköisyysteoriaan perustuen jonain päivänä joudut varmasti vaiheeseen, jossa et enää pärjää taloudellisesti.


​6. Kellyn kaava

Tietenkin on olemassa lukuisia ideoita, käsitteitä ja kaavoja, jotka voivat auttaa sinua laskemaan ihanteellisen vedon panoksen. Yksi niistä on Kellyn kaava.

Tämä ei tietenkään takaa sitä, että lyöt vetoa aina oikein, ja arvio pelin lopputuloksen todennäköisyydestä on silti sinun päätettävissäsi. Mutta Kellyn kaava voi auttaa sinua valitsemaan panoksesi koon.

Näin Kellyn kaava toimii

 1. Valitset pelin tai tapahtuman ja arvioit tuloksen prosentteina.
  Esimerkki: Itävalta voittaa Saksan – arvioit tämän tuloksen 20%:n todennäköisyydellä
 2. Nyt etsit tälle tapahtumalle kertoimen, joka näyttää sinusta oikeudenmukaiselta
 3. Laita sitten todennäköisyys ja kertoimet Kellyn kaavaan ja saat siitä arvon

Otetaan esimerkkinä 20%:n todennäköisyys voittaa kertoimella @ 5.50.
Ensin teemme laskelman, jossa 100%:n todennäköisyys on 1:

Kelly value calculation sportsbetting
Arvolaskenta Kellyn jälkeen

Nyt voimme jatkaa laskemista ja löytää parhaan mahdollisen panoksen tälle vedolle. Kohtuullisen panoksen valitsemiseen käytetty kaava näyttää tältä:

Asetettavan pelikassan prosenttiosuus = arvo / (kertoimet – 1)

Meidän tapauksessamme tämä tarkoittaa:

Kelly bankroll calculation sportsbetting
Pelikassalaskenta Kellyn jäkeen

Kelly kaava suosittelee, että ottaen huomioon todennäköisyyden, että olet määrittänyt itsesi, ja valitsemasi kertoimet, sinun tulee panostaa 2,22 % pelikassastasi tähän tapahtumaan.

Nyt tietysti tämän kaavan käyttö riippuu suuresti myös todennäköisyysarviostasi. Ja jos pidät pelin lopputulosta erittäin todennäköisenä ja nostat siten arvoa huomattavasti, voi käydä niin, että saat 30% tai jopa enemmän pelikassastasi. Tietenkin tässä kannattaa olla varovainen, koska pelikassasi voi myös pudota tällä tavalla hyvin nopeasti.

On myös mahdollista, että saat negatiivisen tuloksen laskettaessa ensimmäistä arvoa. Näin tapahtuu, jos lyöt vetoa liian alhaisella voiton todennäköisyydellä tapahtumassa, jonka kertoimet ovat liian alhaiset. Tuloksena on, että arvosi on negatiivinen, mikä ei tarkoita muuta kuin: jos olet epävarma tästä, tämä veto ei vain kannata…


​7. Hollantilainen urheiluvedonlyönnissä

Hollantilainen on prosessi, jossa panostetaan useammasta kuin yhdestä valinnasta saman tapahtuman aikana, jotta voittoa voidaan tehdä riippumatta siitä, mikä valinta voittaa. Tätä ei pidä sekoittaa arbitraasiin, jossa vedonlyönti tapahtuu tapahtuman kaikista mahdollisista lopputuloksista, jotta saadaan taattu voitto. Tämä on mahdollista vain käyttämällä useita vedonvälittäjiä ja vain muutamissa tapahtumissa.

» Lyö vetoa nyt ja lunasta bonus Bet365:llä

Hollantilainen on ihanteellinen monitulostapahtumiin, joissa uskot voivasi jakaa mahdolliset tulokset kahteen tai kolmeen; mutta teoriassa voit lyödä vetoa mistä tahansa määrästä valintoja. Mitä vähemmän valintoja teet hollantilaisessa, sitä vähemmän häviäjiä tuet ja sitä enemmän voit ansaita heistä. Kuitenkin, kun poistat vähemmän valintoja, lisäät riskiäsi.

Hollantilaista käytetään parhaiten, kun sinulla on tietoa tai sinulla on erittäin vahva tunne, että tulos on erittäin epätodennäköinen. Jos näillä epätodennäköisillä tuloksilla on valtavat kertoimet, hollantilainen ei ole kannattavaa, mutta jos uskot, että haluttu tulos on epätodennäköinen, niin loput hollantilaisen valinnat maksavat hyviä osinkoja.

Hollantilaisen eri panosten määrittäminen

Hollantilaisen tärkein ominaisuus on, että voitat saman summan, mutta kaikilla mukana olevilla eri kertoimilla, voi joskus olla vaikeaa määrittää vaadittuja panoksia.

Esimerkki:

Jos katat kaksi valintaa, joista toinen on 5/1 ja toinen 8/1 ja haluat voittaa 100€ tuloksesta riippumatta:

Jaa kertoimet desimaaleilla (6.0 ja 9.0) ja jaa panos desimaalikertoimella.

100€ / 6.0 = 16.66€
100€ / 9.0 = 11.11€
Kokonaispanos = 27.77€

Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla käsitys siitä, kuinka paljon haluat lyödä vetoa tapahtumasta; tässä tapauksessa se on noin 30€. Tiedät, että panoksesi 0,6 todennäköisyydellä on noin 20€. Laskeaksesi kuinka paljon sinun pitäisi panostaa toisesta valinnasta:

20€ x (6.0 / 9.0) = Lyö vetoa arvokkaammasta valinnasta. = 13.33 €

Kokonaispanos olisi tällöin 33,33€ ja jos toinen kahdesta valinnasta voittaa, saat 120€.

Laske yhdistetyt kertoimet hollantilaisuudessa

Hollantilaisuudessa on tärkeää, että valinnoilla, joista lyöt vetoa, on yhdistetyt kertoimet. Jotta voit valita parhaat vedot, sinun on silti harkittava kertoimia ja valittava tapahtumat, joissa yhdistetyillä valinnoillasi on parhaat mahdollisuudet voittoon suhteessa kertoimesi, sen sijaan, että tuet vain kaikkia valintoja, joiden uskot voittavan.

Esimerkki:

Jos lyöt vetoa yhteensä 100€ ja voittovedon tuotto on 150€, katat kaikki valintasi yhdistetyllä kertoimella 1/2 tai 1,5 desimaalilukuna.

Kun asetat hollantilaisen vedon, olet jo laskenut panoksesi ja kokonaistuottosi, jotta voit asettaa vedon samalla tuotolla jokaiselle tulokselle. Saadaksesi desimaalikertoimet vedollesi, jaat yksinkertaisesti kokonaispanoksesi tuotoillasi.

Yhdistettyjen kertoimien arvioiminen voi tuntua vaikealta, kun luvut ovat hieman satunnaisempia, kuten 279€ voitto 82€ panoksella, mutta se on erittäin helppo selvittää::

279€ / 82€ = kertoimella 3.4, mikä on suunnilleen 5/2.

​Hollantilaisen edut

 • Tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Yksi hollantilaisen suurimmista eduista on, että se luo uusia voittomahdollisuuksia. Aiemmin olet saattanut jakaa kilpailun kahteen hevoseen, mutta näiden kahden hevosen valitseminen ei ollut helppoa, joten poistuit kilpailusta. Vaihtoehtoisesti olet saattanut arvata, että jalkapallopeli päättyy hyvin harvoihin maaleihin, mutta et ollut varma, pitäisikö sinun lyödä vetoa 0-0 vai 1-0. Hollantilaisella voit saada korvauksen molemmista näissä tilanteissa.

 • Arvoa saa edelleen

Se, että lyöt vetoa useammasta kuin yhdestä tuloksesta, ei tarkoita, että et saa panoksestasi mitään arvoa. Jos uskot, että huonosti arvostettu suosikki on hyvin epätodennäköinen voittaja, niin kaksi tai useampi korkean arvoinen valinta tässä tapahtumassa voi tarjota suurta arvoa. Jos yhdistetyn vedon yhteenlasketut tuotot ovat suuremmat kuin todennäköisyys, että kyseiset tulokset voivat voittaa, luot arvoa hollantilaisella.

 • Lisää voittovetoja

Hollantilaisella pienennät kokonaiskertoimiasi, mutta lisäät mahdollisuuksiasi voittaa vetosi. Teoriassa tämän pitäisi johtaa useampaan voittopanostukseen ja siten useampaan vedonlyöntiin. Tämä auttaa suojaamaan vedonlyöntitiliäsi kuivilta ajoilta, ja sen pitäisi myös tarjota sinulle iloa vedonlyöntiin.

​Hollantilaisen haitat

 • Voiton heikkeneminen

Mitä enemmän valintoja teet hollantilaisessa, sitä enemmän pienennät kokonaiskertoimiasi jokaisessa vedonlyöntitapahtumassa. Aina kun päätät lisätä uusia valintoja, sinun on otettava huomioon se, että vedonlyöntiastettasi on parannettava, jotta tietty voittotaso voidaan säilyttää. Jos käytät hollantilaista etkä voita kovin usein, menetät rahasi hyvin nopeasti.

 • Käänteinen hollantilainen

Käänteinen hollantilainen kuulostaa monimutkaiselta, mutta se on vain kauppaa varten. Samat periaatteet ovat voimassa; mitä enemmän valintoja teet, sitä todennäköisemmin vetosi voittaa, mutta sitä vähemmän rahaa voitat. Ja päinvastoin, mitä vähemmän valintoja teet, sitä epätodennäköisemmin se voittaa ja sitä kannattavampi voittoveto on.


​8. Varhainen kotiutus urheiluvedonlyönnissä

Oletko koskaan katunut tietyn vedon asettamista ja toivonut, että voisit jotenkin peruuttaa sen? Tai ehkä sinulla oli epäilyksiä siitä, voisiko tukemasi joukkue todella pitää johtoasemaa? Jos vastauksesi johonkin kysymyksistä on kyllä, tulet rakastamaan varhaista nostovaihtoehtoa. Nämä ominaisuudet antavat keinottelijalle paremman hallinnan jo asetettuihin panoksiin ja voivat viime kädessä vaikuttaa merkittävästi pelikassaan, jos panostat korttisi oikein. Useimmat urheiluvedonlyöntisivustot kutsuvat varhaista voittoa usein kotiutukseksi.

Mikä on varhainen nostovaihtoehto?

Varhaisen nostovaihtoehdon avulla urheiluvedonlyöjät voivat nostaa panoksensa aikaisin, eli ennen kuin ne on ratkaistu. Voit siis joko ansaita voittoa tai saada osan osuudestasi takaisin sen hetkisen valinnan mukaan. Ominaisuus on käytettävissä heti, kun olet asettanut ennen ottelua tai pelissä tapahtuvan vedon, ja voittosumma vaihtelee pelissä tapahtuvien tapahtumien mukaan.

Kotiutusominaisuus on käytettävissä yksittäisissä vedoissa ja kertymävedoissa, mutta huomaa, että se ei koske kaikkia vetotyyppejä, kuten tulos (1×2) ja eräitä muita suosittuja markkinoita. Keinottelijat voivat hyödyntää jännittävää vaihtoehtoa panostaessaan jalkapalloon, tennikseen, koripalloon, krikettiin, pesäpalloon ja jopa hevoskilpailuihin – sekä pöytäkoneilla että mobiililaitteilla.

Milloin tehdä varhainen kotiutus?

Jos tukemasi joukkue tai pelaaja on voittavassa asemassa, mutta vastustaja johtaa hänet ulos, sinun tulee ehdottomasti tehdä kotiutus ja varmistaa asianmukainen voitto sen sijaan, että katsoisit mahdollisen voittosi ja panoksesi katoavan ilmaan. Ennusteesi osoittautuu oikeaksi ja valintasi menettää johdon.

Vaihtoehtoisesti tappioiden rajoittamiseen voidaan käyttää myös maksuvaihtoehtoa, mikä voi olla erittäin hyvä strategia pitkällä aikavälillä. Jos valintasi ei tällä hetkellä voita, eikä asiat näytä kääntyvän, on viisasta tehdä kotiuttaminen ajoissa, jotta voit olla varma, että saat osan talletuksestasi takaisin. Tämä ei ehkä vaikuta suositulta strategialta, mutta se voi varmasti auttaa keinottelijoita pysymään pinnalla pidempiä aikoja.


​9. Lyö vetoa yli 1.5 maaleista

Tällä vedonlyöntistrategialla lyöt vetoa livepeleistä, jotka ovat “Yli 1.5 maalista” tyyppisiä vedonlyöntejä.

“Live yli 1.5 maalista” vedonlyöntistrategia

Live-vedonlyönti “yli 1.5 maalista” on erittäin tuottoisa vedonlyöntistrategia. Tällä vedolla on mielenkiintoinen etu kertoimien kehityksen vuoksi. Ensinnäkin sinun tulee tehdä sama asia kuin normaaleissa yli/alle-vedoissa. Etsi peli, jossa odotat yli 2.5. Käytä tätä vedonlyöntistrategiaa vain vedoissa, joissa odotat tätä.

Ennen peliä yli 1.5:n kertoimet ovat erittäin alhaiset. Joissakin tapauksissa se ei ole suurempi kuin 1.20. Mutta kun peli on käynnissä ja maaleja puuttuu, tämä nopeus kasvaa melkein joka minuutti ja siitä tulee yhä tuottoisampi. Nyt sinun on oltava kärsivällinen. Ihannetapauksessa – kuten minkä tahansa vedon kanssa – sinun pitäisi katsoa peliä livenä samaan aikaan saadaksesi suurimman mahdollisen edun.

Odota, kunnes vedon kertoimet ovat 1.50 ja 2.00 välillä. Mitä korkeampi, sen parempi, mutta tietysti ajoitus on tärkeä. Jos maali tehdään, veto on ohi ennen kuin se on edes alkanut ja sinun on löydettävä uusi peli. Tämä strategia toimii vain, jos se on 0-0 tarpeeksi pitkään. Yleensä sinun on odotettava 35.–55. minuuttiin, jotta kertoimet yli 1.5:lle ovat oikeudenmukaiset. Suosittelemme kuitenkin, että lyöt vetoa ensimmäisellä puoliskolla – on tärkeää, että kertoimet ovat 1.50 tai korkeammat.

Analysoit peliä ennen aloitusta ja odotit yli 2.5:n. Jos et ole täysin väärässä, maaleja tehdään silti täällä. Ja odotamme innolla ensimmäistä maalia heti, kun veto on pelattu.

Jos maali tehdään melko aikaisin vedon jälkeen, sinulla on – ainakin useimpien tämän sallivien vedonvälittäjien kohdalla – kannattava irtautumisstrategia: Yli 1.5:n kertoimet jylläävät luonnollisesti ensimmäisen maalin jälkeen. Nyt voit saada vedon maksettavaksi kotiutuksen kautta, voit käytännössä “myydä” sen. Tulet varmasti ulos plussalla.

Riskialttiimpi vaihtoehto on odottaa toista maalia ja voittaa veto joka tapauksessa. Tällöin on tietysti suositeltavaa seurata peliä livenä. Jos maali on ilmassa, voit silti odottaa ja antaa vedon olla voimassa. Jos peli on jännittynyt, voi olla parempi idea myydä panos.

Joka tapauksessa tällaisessa strategiassa on suositeltavaa lyödä vetoa vedonlyöntiyhtiön kanssa, joka sallii live-nostovaihtoehdon. Lisätietoja live-vedonlyönnistä löytyy myös sivumme live-vedonlyönti osiosta.


​10. Liigaan erikoistuminen

Kuten aiemmin jo mainitsimme, on ehdottoman tärkeää saada tietoa peleistä, joihin haluat panostaa. Riittävän hyvän tiedon saaminen on usein vaikeaa, varsinkin jos lyöt vetoa peliin, jossa et tunne joukkueita tarpeeksi hyvin – tai et ollenkaan!

Ryhdy liigan asiantuntijaksi

Siksi on suositeltavaa erikoistua yhteen maahan, mieluiten jopa yhteen liigaan. Parhaassa tapauksessa sinun tulee valita liiga, jossa on lukuisia suoria TV-pelejä, pelaajat ovat suurelta osin tiedossa ja medianäkyvyys on laaja. Jos päätät lyödä vetoa vain Viron liigan peleistä, siitä tulee pitkällä aikavälillä enemmän arpajaisia kuin jos erikoistuisit Englannin Valioliigaan tai Saksan Bundesliigaan.

​Jalkapallovedonlyöntiin saatavilla olevat vedonlyöntimarkkinat

System BetsHandicap BetsLong-term BetsSpread Betting
Correct ScoreDouble ChanceHalf Time/Full TimeWin Bets/Place Bets
Asian HandicapOver/Under BetsLive Betting2-way/3-way Bets


Voit aina panostaa parhaiten, kun tiedät kaiken liigasta, sen joukkueista ja päähenkilöistä ja seuraat niitä viikosta toiseen. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että tiedät kaiken joukkueiden kehityksestä, loukkaantumisista tai pelikielloista ja niiden seurauksista. Voit tietysti myös erikoistua useisiin maihin tai liigoihin ja seurata niitä kaikkia samalla huolella, mutta mitä tarkempi ja keskittyneempi olet analyysissäsi, sitä parempi.

Vedonlyönti liigoista, joita et tunne ollenkaan ja joita et ole analysoinut etukäteen, kuuluu melkein “uhkapelien” kategoriaan. Kyse ei ole tiedon perusteella ennustetun tapahtuman perustellusta toteutumisesta, vaan pikemminkin “toivomisesta”. Erikoistu, niin onnistut!


​11. Mikä on Money Race?

Money Race on vedonlyöntistrategia, jossa voittosumma sijoitetaan suoraan seuraavaan vetoon. Tätä jatketaan yleensä useilla panoksilla, kunnes haluttu rahasumma on saavutettu.

Kuinka pelaat Money Racea?

Money Race voidaan pelata kaikilla mahdollisilla vetotyypeillä. Useimmissa tapauksissa painopiste on kuitenkin nimenomaan alhaisissa kertoimissa ja siten “turvallisissa vedoissa”, jotta voidaan voittaa mahdollisimman monta vetoa peräkkäin. Tässä tapauksessa Money Race on erityisen mielenkiintoinen urheiluvedonlyöjille, joilla on korkea pelikassa. Kun Money Race aloitetaan melko korkealla panoksella, säästät itsellesi lukuisia välttämättömiä voittoja matkalla itse asettamaasi tavoitteeseen. Samalla kuitenkin myös menetyksen riski on suurempi.

Jos päätät aloittaa Money Race -kilpailun 20€:lla ja lyöt aina vetoa tapahtumista kertoimella 1.20, tarvitset 22 peräkkäistä voittoa saadaksesi yli 1 000€. Jos kuitenkin aloitat 100 euron panoksella, ylität 1000€ rajan 13 vedon jälkeen, jotka olet voittanut kertoimella 1.20. Tämä näkyy tässä laskentaesimerkissä:

 • 20 € x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 1,104.12 €
 • 100 € x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 1,069.93 €

Korkeampien kertoimien avulla Money Racea voidaan tietysti myös nopeuttaa, mutta riski kaikkien voittojen menettämisestä on huomattavasti suurempi. Yleensä muutat panostasi hieman; loppujen lopuksi Money Racessa on myös erittäin tärkeää välttää villiintymistä, mutta sen sijaan tutkia hyvin alhaisista kertoimista huolimatta. Kuten kaikkien vetojen kohdalla, on tärkeää lyödä vetoa, kun olet varma, että tulos on erittäin todennäköinen. Vaikka keskittyisit vahvasti keskikertoimeen, kuten esimerkissämme arvoon 1.20, ei ole ongelma, jos välissä on 1.40 tai 1.50. Myös tässä tutkimus ja vakaumus ovat äärimmäisen tärkeitä.


​12. Vedonlyönti tasapelissä

Tasapeli ei ole suosituin veto. Tämä siksi, että on paljon hauskempaa juhlia joukkueen voittoa.

Mutta: tasapelit maksavat hyvin! Joskus on järkevää mennä tasapeliin perinteisen voiton tai tappion sijaan. Ja jokainen peli alkaa tasapelillä…

Betting on a draw
Vedonlyönti tasapelissä

Yritä löytää pelejä, joissa molemmilla joukkueilla on vaikeuksia voittaa toisiaan. Etsi esimerkiksi joukkueita paremman liigan keskiarvosta, jotka kilpailevat kotimaan huippujoukkueita vastaan. Vierailevalla joukkueella on laatua, jotta se ei häviä, mutta samalla heillä on ongelmia, kun se tulee todella taivuttamaan suosikkia. Tässä tilanteessa molemmat joukkueet ovat tyytyväisiä tasapeliin ja se on usein tulos.

Toinen nopea ja helppo tapa tunnistaa mahdolliset siteet on tarkistaa Aasian tasoituskertoimet.

Etsi pelejä, joissa tasoitus oli nolla (0) tai tasapeli. Tämä tarkoittaa, että molemmat joukkueet on arvosteltu suunnilleen yhtäläisesti, eivätkä vedonvälittäjät halua antaa etumatkaa kummallekaan joukkueelle. Tällaiset pelit päätyvät tasapeliin useammin kuin uskotkaan.


​13. Vedonlyönti myöhäisistä maaleista

Myöhäisten maalien vedonlyönnissä etsi esimerkiksi pelejä, joissa on selkeä suosikki, joiden 3-way voittokerroin on alle 1.30. Panostuskierroksella jaa riski mahdollisimman moneen peliin; On selvää, että aina tulee odottamattomia tappioita. Lyö sitten vetoa myöhäisistä maaleista jokaisessa näistä peleistä. Useimmat vedonvälittäjät tarjoavat näitä vetoja nimellä “Viimeinen maali on minuuteissa 76-90”. Tilastollisesti voitat hieman alle 60% kaikista näistä vedoista.

On myös tärkeää huomata, että pelaat vain yksittäisiä vetoja. Yhdistelmällä, riippumatta siitä kuinka houkuttelevan arvoinen se on, voittomahdollisuutesi putoavat rajusti.​14. Urheiluvedonlyönti cup-peleissä

“Periaatteesta en lyö vetoa cup-peleistä”; yllä olevaa kuullaan usein, mutta ei koskaan oikein ymmärretä, koska erityisesti näyttävät cup-taistelut tarjoavat urheiluvedonlyöjälle niin paljon mahdollisuuksia.

Ei ole harvinaista, että Daavid tapaa Goljatin. Suurseuraan nähden se ei ole harvoin ärsyttävä velvollisuus, mutta pienelle seuralle se on kiistaton vuoden peli. Ja näin silloin tällöin on mahdollisuus voittaa hyviä kertoimia ja arvovetoja.

Pokal
Vedonlyönti cup-peleissä

Cup-peleihin voi olla syytä valmistautua tarkemmin. YouTuben ja dynaamisten seurojen verkkosivustojen aikana ei ole monissa tapauksissa ongelma seurata lehdistötilaisuutta ennen peliä; ketkä pelaajat otetaan mukaan pelin joukkueeseen? Keitä tavallisia pelaajia tai edes tähtiä säästyy? Pelaako toinen maalivahti? Saavatko nuoret pelaajat tilaisuutensa? Kaikki yllä olevat ovat mielenkiintoisia kysymyksiä, kun etsit tuottoisaa vetoa.

Tietysti se riippuu aina seuran lähestymistavasta – cup-pelit ovat aina mentaliteettikysymys. Siksi on hyvä idea analysoida viime viikkoja. Pitääkö suuremman seuran kuntoutua viime viikkojen heikkojen pelien vuoksi ja ehkä haluaisi päästää höyryä “pienestä” cupissa? Kuinka cupien suhde seuroihin yleensä on? Esimerkkejä melko suurista seuroista, jotka ovat kärsineet cup-kirouksesta vuosia tai jopa vuosikymmeniä, on riittävästi. Kyllä, itse asiassa tuskin edes on muita, joissa sinulla on enemmän analysoitavaa kuin cup-kilpailuissa.

Etuna on kuitenkin se, että tarjolla on lukuisia vetoja, jotka lähemmin tarkasteltuna menevät arvovetoina. Vaikka vedonvälittäjät, luultavasti siksi, että he eivät voi suunnitella ja etukäteen analysoida jokaista peliä itse, pitävät kertoimet pienempänä cupeissa ja maksavat pienemmän palkkion.

Mutta näin ei myöskään ole kaikkialla. Varsinkin cup-pelit, joissa eri vedonvälittäjät asettavat erilaisia provisioprosentteja, tarjoavat laajan kertoimien vertailun. Tämä puolestaan tarjoaa hyvän tilaisuuden tutustua uuteen vedonvälittäjään, ehkä avata uusi tili, jotta voisi tulevaisuudessa käyttää entistä laajempaa kerroinvalikoimaa.​15. Urheiluvedonlyönti live-peleissä

Älypuhelimien ja mobiilisovellusten aikakaudella live-pelit ovat kirsikka kakun päällä urheilun ystäville. Live-vedonlyönti antaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa peleistä tai tapahtumista reaaliajassa. Live-pelien viihde on korkealla ja kokonaisuus voi jopa rapistua todelliseksi haasteeksi ystävien kanssa. Mutta tässäkään sinun ei pitäisi poiketa suunnitelmastasi.

Live Icon
Live vedonlyönti

Tärkeintä live-vedonlyönnissä on, että näet pelin todella. Samaan aikaan lukuisat vedonlyöntipalveluntarjoajat tarjoavat live-lähetyksiä, joiden oikeudet he ovat hankkineet valtavilla rahasummilla. Ja he tekivät sen hyvästä syystä; koska suorat lähetykset houkuttelevat käyttäjiä, tuottavat valtavasti liikennettä sivustolle – ja houkuttelevat myös pelaajia vetoamaan hetken huumassa. Pelin aikana sinulla ei ole aikaa ajatella liikaa, etkä pysty laskemaan vedon arvoa livenä. Lyöt vain vetoa.

Mutta juuri niin sinun pitäisi tehdä: kohtele live-vetoja samalla tavalla kuin tavallisia ennakkovetoja. Täällä kertoimet muuttuvat usein hyvin nopeasti, minkä vuoksi on järkevää analysoida tietty kerroinalue ja laskea niiden arvo. Jos kertoimet ovat kohtuullisella alueella pelin aikana, voit iskeä. Sinulla on myös se etu, että voit seurata peliä – ja jopa huomata, jos jokin muuttuu pelin ominaisuuksissa. Tietenkin yllämainittujen suorittaminen live-pelin aikana vaatii suhteellisen suurta vaivaa ja keskittymiskykyä, joka on ensin opittava. Mutta kun olet oppinut asian ja voit nopeasti laskea vedon arvon, live-vedonlyönnistä on paljon hyötyä.

Varmuuden vuoksi sinun tulee käyttää vedonlyöntiin vain vedonlyöntipalveluntarjoajien “virallisia streameja” tai TV-lähetyksiä. Vedonvälittäjä on yleensä muutaman sekunnin edellä sinua, kun käytät venäläistä streamia katsoaksesi live-peliä. Ja näillä sekunneilla voi joskus olla valtava ero.

Huomaa myös, että vaikka voit katsoa peliä julkisella tv-kanavalla tai jopa suorana, vedonlyönnin tarjoajat ovat suunnitelleet muutaman sekunnin viiveen vedonlyöntiin. et voi olla nopeampi kuin vedonvälittäjät, mutta voit paremmin arvioida peliä ja tulevia pelikohtauksia.Pidä hauskaa ja onnea!


Lue tämä artikkeli toisella kielellä:

العربية ​أفضل 15 استراتيجية للمراهنات الرياضية
български15-те най-добри стратегии за спортни залози
中文​15 种体育博彩的最佳策略
čeština15 nejlepších strategií pro sportovní sázení
DeutschWettstrategien – die Top 15 Strategien
DanskDe 15 bedste sportsvæddemålsstrategier
EnglishThe Top 15 Sports Betting Strategies
Français​Les 15 meilleures stratégies de paris sportifs
ΕλληνικάΟι 15 κορυφαίες στρατηγικές για αθλητικό στοίχημα
हिन्दीखेल सट्टेबाजी की शीर्ष 15 रणनीतियाँ
Bahasa Indonesia15 Strategi Taruhan Olahraga Teratas
ItalianoLe 15 principali strategie di scommessa sportiva
日本語スポーツベッティング戦略トップ 15
KiswahiliMbinu Bora 15 za Kubashiri Michezo
한국어최고의 스포츠 베팅 전략 15가지
Bahasa Melayu​15 Strategi Teratas Pertaruhan Sukan
Nederlands​De top 15 Sportweddenschappen Strategieën
NorskDe 15 Beste Sport Spill Strategier
Polski15 najlepszych strategii obstawiania zakładów sportowych
Portugues​As 15 principais estratégias de apostas esportivas
RomânăTop 15 cele mai bune strategii la pariuri sportive
Pусский15 лучших стратегий ставок на спорт
SvenskaDe 15 bästa strategierna för sportsbetting
EspañolLas 15 mejores estrategias de apuestas deportivas
SrpskiTop 15 strategija za sportsko klađenje
ไทย15 อันดับกลยุทธ์การเดิมพันกีฬา
TürkçeEn İyi 15 Spor Bahis Stratejisi
Yкраїнська15 найкращих стратегій ставок на спорт
Tiếng Việt15 chiến lược cá cược thể thao hàng đầu

18+Overlyzer is an abseits.at brand. All rights reserved.

HomeLiveOver/Under