​De 15 Beste Sport Spill Strategier

Reading time: 31 min (6050 words)

Hvis du allerede har studert det grunnleggende om sportspilling godt nok, er det nå på tide å gå enda dypere inn i de mest populære spill strategiene. Vi forklarer deg hvordan du kan lykkes med å riktig strategi og hva du skal se etter.

Det er flere ulike meninger når det gjelder å velge riktig strategi for sportsspilling. Er det riktig strategi å vinne i sportsspilling eller er den beste strategien å bare være fleksibel i å velge en respektiv strategi? Vi presenterer de beste og mest lovende strategiene for å øke din fortjeneste over tid.

​Beste bookmaker for spill med strategi

Massive odds, bredt spekter av ob-spill og høye grenser hos pålitelig bookmaker 22Bet

registrer deg og få 1220 NOK Bonus
22BET
22BET

22Bet tilbyr sportsspill med høye innsatser og gevinstgrenser. I tillegg har spillselskapet et bredt spekter av spill tilgjengelig. Kunder som spiller med høyere innsatser og som ikke vil gå på akkord med spillutvalg, vil synes 22Bet et godt valg!

22bet gjennomgang Registrer deg med 22BET og få 1220 NOK Bonus

​Den beste strategien i sportsspill

Hvis du bestemmer deg for å satse profesjonelt vil det første spørsmålet som oppstår være hva er den riktige spill strategien. Det er imidlertid ikke noe riktig svar på dette spørsmålet, fordi det som er en god strategi for en spiller, kanskje ikke passer den andre.

Mange sports tippere er sterkt fokusert på en bestemt type innsats. Fokuset til spillerne er da mest på et bestemt utfall av spillet som de aktivt leter etter. Dette kan for eksempel være:

 • Et over- eller underspill
 • Over- eller underspill per lag
 • Handikapseire, det vil si seire med en forskjell på flere mål
 • Lav vinnerodds
 • Veddemål ved pause
 • Tidlige eller sene mål

Dette er et veldig forenklet fokus, fordi størrelsen på innsatsen eller generelt håndteringen av innsatser og frekvensen som spilles også spiller en viktig rolle innen strategier.

Før du begynner å satse i henhold til et bestemt spill strategi, er det viktig å ha god kontroll på økonomien din og å holde deg konsekvent til det du bestemmer deg for. Dette er absolutt den viktigste faktoren for å ta beslutningen om å satse konsekvent.

Det kan sammenlignes med å gå ned i vekt: ca 30% avhenger av fysisk aktivitet og 70% av riktig kosthold. Så du kan si at god økonomisk kontroll er den “riktige dietten for spilling”.

Først når du har bygget opp en kapitalledelse system som fungerer for deg, kan du begynne å teste de mange ressurssterke spill strategiene. For eksempel vil du finne detaljert informasjon om Fibonacci-innsatssystemet, som spesialiserer strategi i en liga, systematisk spill på 1X, strategier på hjemmeunderdogs eller satser på sene mål.

Hvis du er interessert i disse emnene, lese videre og finne ut alt om de mest populære spill strategiene.

Beste bookmakere for storspillere


1. ​Slå bookmakerne med Overlyzer Live verktøy

Overlyzers live verktøy kartlegger trykksituasjonene i fotballkamper fra over 1000 ligaer og konkurranser – i sanntid. Dette gjør at Overlyzer-brukere raskt kan se hvilket lag som bruker mer press og dominerer spillet.

Disse dataene kan gi deg den ultimate fordelen når du spiller live på neste mål, antall mål og til og med utfallet av kampen!

Overlyzer Live Trender for England vs Tyskland … England scoret tre mål da de satte Tyskland under sterkt press de siste 20 minuttene av kampen!

Den blå linjen representerer presset som utøves av hjemmelaget, mens den røde linjen representerer presset som utøves av bortelaget.

“Game Offense Factor” tolker også om et spill er mer offensivt eller mer defensivt basert på ulike statistikker og live ytelsesdata. I gjennomsnitt indikerer en verdi på 30% eller mer over hele kampens varighet at spillet spilles offensivt og aktivt med sannsynligvis flere mål …

Du finner en mer detaljert forklaring på hvordan disse beregningene fungerer i YouTube-kontoen vår.


registrer deg hos Overlyzer og få den ultimate fordelen for Live Spilling

Slå bookmakerne!

​2. 1X om strategi for utenforstående hjemme

Et spill strategi som har vært vellykket tidligere er innsatsen på “dobbel sjanse” 1X hvis en utenforstående spiller spiller mot en favoritt hjemme. I dette tilfellet gir “1X” -innsatsen respektable odds og har veldig interessante fortjenestemuligheter.

» Spill nå og få 1000 NOK bonus hos Bet365

Strategi for hjemmeseier eller uavgjort

Du trenger ikke engang å velge og analysere spill som inneholder absolutte ekstremer og åpenbare klasseforskjeller med denne strategien. Så du trenger ikke nødvendigvis å satse mot Barcelona, Bayern eller Juventus som bortelag. Her vil vi nok bevege oss bort fra verdispillene. Selv om vi velger lag som ikke er store outsidere, men likevel er outsidere i henhold til oddsen, finner vi svært interessante odds mellom 1,60 og 2,50.

Som med alle spill, er det viktig å gjøre en analyse på forhånd og ikke bare blindt gå for et lag. Du bør ta hensyn til statistikk, forhåndsinformasjon slik som skader og suspensjoner, samt lagets nåværende form. Hjemmefordelen til outsideren, eller hvem som spiller foran sitt eget publikum. Det kan gi en “større” motivasjon, og bør ikke undervurderes. Spesielt når den respektive favoritten nylig har vist seg rystet mot “mindre”, kan du definitivt finne verdi i et slikt outsiderspill med doble sjanser.

Hvis du også godtar lavere odds, kan du selvfølgelig også bruke denne 1X-strategien for spill som har balanserte odds.


​3. All-in på odds til 1,20 strategi

Denne spill strategien innebærer å vinne mange spill etter hverandre og alltid bruke maksimumstilbudene for å tjene penger. Men det er også en selvfølge at alle pengene forsvinner hvis du taper en innsats. Men hvis du klarer å vinne 30, 35, kanskje til og med 40 ganger på rad, tjener du store penger!

All-in på odds på 1,20 – spill strategi

Vi bruker odds rundt 1,20 for dette – ideelt sett bør du se etter spillene du spiller live. Som med strategien med å satse over 1,5 mål i det som anslås å være typiske “over” -kamper, kan du vente her til oddsen har nådd ønsket nivå. Innsatsen på over 0,5 er ideell her – det vil si innsatsen på at kampen ikke ender 0-0. Vanligvis, etter målløse 30 minutter, får du en rate på 1,20 – avhengig av kampen, kan dette selvfølgelig være lavere, men noen ganger enda høyere. Selvfølgelig er det en smakssak med hvilken type innsats du vil tjene penger på ditt spill sekvens, eller money race som det også kalles.

Det er viktig at du alltid spiller omtrent samme odds. Dette er absolutt en tålmodighetsprøve og ikke spesielt spektakulær i begynnelsen, men det er ikke noe eksakt mål, og du kan stoppe når som helst og få gevinstene dine utbetalt. For eksempel, hvis du starter en slik serie spill med en innsats på 10 0 kr, er det alt du kan tape. Så finner du nå et spill med odds 1,20, vinner det og spiller umiddelbart de 120 kr du vant igjen på odds som er rundt dette beløpet. Du vinner 144 kr – som vil bli investert i neste innsats.

Overskuddet vil øke kraftig over tid, men vil ikke være merkbart i starten. Men som innsatsen vokser og blir høyere og høyere vil overskuddet bli merkbart. Hvis du faktisk klarer å få 30 rette valg på rad, vil dine 100 kr fra begynnelsen allerede være på hele 23 730 kr. Etter 35 riktige valg ville vi allerede være på 59 0600 kr og etter 40 riktige på 146 970 kr.

Selvfølgelig er det langt fra sannsynlig å ha så mange innsatser på rad riktig – men denne progressive spillstrategien blir også gjort for spenningen. Hvis du ikke starter spillsekvensen med for høy innsats, kan du ikke tape mye, og det er selvfølgelig muligheten for å starte en ekte strek når du bruker denne spillstrategien.


​4. 1-3-2-6-systemet

1-3-2-6-systemet ligner på et annet positivt progresjonsinnsatssystem kjent som en Paroli. Begge involverer økte innsatser etter en gevinst, og begge involverer en syklus av spill som slutter på et fast punkt. Den eneste virkelige forskjellen er den faktiske innsatssekvensen.

Det er ikke mange systemer som er enklere å forstå enn 1-3-2-6, og enkelheten er veldig tiltalende for mange spillere. Det er også en rekke andre fordeler som bidrar til populariteten.

Selvfølgelig, som i ethvert spillsystem, finnes det også ulemper. Vi utforsker de positive og negative aspektene ved 1-3-2-6 nedenfor, sammen med detaljene og hvordan den brukes.

Bruk av 1-3-2-6-systemet

Som mange spillsystemer ble 1-3-2-6 designet for spill som betaler ut en jevn sum, som de rød-svarte innsatsene i roulette. Faktisk er det mye brukt på roulettebordet og i andre kasinospill som baccarat, terningspill og blackjack. I utgangspunktet spiller det ingen rolle hva du bruker den til, forutsatt at du spiller med like summer.

Som nevnt tidligere er dette et veldig enkelt system. Alt du trenger å gjøre er å justere innsatsene dine basert på noen få enkle regler. Først av alt må du bestemme hvor høy innsatsenheten din skal være. Som en guide, når du har satt beløpet du er villig til å tape i en økt, bør innsatsenheten din være rundt 2% til 5% av det.

For eksempel, hvis du ønsket å spille med totalt 5000 kr, ville 100 kr være et rimelig antall. En innsatsenhet er beløpet du satser på den første innsatsen i sekvensen. Etter hver tapt innsats avsluttes sekvensen, og du starter en ny – og igjen setter du inn en innsatsenhet.

Hvis du vinner et spill, justerer du innsatsen din i henhold til sekvensen 1-3-2-6. Så hvis du vinner din første innsats, øker du innsatsen din neste gang til 300 kr (tre spillenheter). Hvis du vinner dette også, vil du plassere 200 kr på din neste innsats. Hvis du vinner dette også, vil du satse 600 kr neste gang. Og her har vi 1-3-2-6-sekvensen.

Hvis du vinner den fjerde, påfølgende innsatsen, er sekvensen fullført, og du starter på nytt. Ikke glem, så snart du taper, vil innsatsen din også tilbakestilles til en innsatsenhet.

Dette er i utgangspunktet hva 1-3-2-6-innsatssystemet handler om. Så lenge du holder det enkle settet med regler i tankene, bør du ikke ha noen problemer med å bruke dette systemet med hell.

Mulige utfall av 1-3-2-6

Siden dette systemet bare er en kort syklus, er det få mulige utfall. Dette er følgende:

 • Tap av første innsats (totalt tap av en innsatsenhet)
 • Første innsats vunnet, andre innsats tapt (totalt tap av to innsatsenheter)
 • Første to spill vunnet, tredje innsats tapt (total gevinst av to spillenheter)
 • Vant de tre første spillene, tapte den fjerde innsatsen (breakeven)
 • Vinner alle fire innsatsene (total gevinst på 12 enheter)

Så, som du kan se, innebærer bare to av de mulige utfallene av en syklus tap. Et tap vil bare skje hvis den første eller andre innsatsen går tapt. Så hver gang du vinner de to første spillene, kan du ikke tape igjen i samme syklus.

Det kan virke som 1-3-2-6-systemet gjør det mer sannsynlig å tjene penger enn å tape. Men dessverre er dette ikke sant. Selv om systemet har noen fordeler, er du ikke garanterte fortjenesten.

Fordeler og ulemper med spillstrategien 1-3-2-6

Kanskje den største fordelen med 1-3-2-6 er at det er veldig enkelt og lett å lære seg. Hvis du vil bruke et spillsystem som ikke er altfor komplisert, er dette et godt alternativ. I tillegg økes ikke innsatsen din etter et tap – dette forhindrer raskt tap av penger, spesielt hvis du velger størrelsen på innsatsenhetene dine varsomt.

En annen bemerkelsesverdig fordel er at etter å ha stoppet sekvensen etter fire påfølgende seire og deretter gått tilbake til en enhet, står du overfor muligheten for en liten seiersrekke. Det er en sjanse for at du vinner alle fire ganger på rad – og hvis du er heldig, vil gevinstene dine overstige tapene på spill du har tapt før.

Systemet kommer ikke uten ulemper; Det mest slående er at det ikke er noe å slå huskanten som eksisterer i et kasino. Ingen spillsystemer kan gjøre dette. Men det hjelper deg å opprettholde disiplin med et sett med regler som skal følges, for til slutt må du fortsatt stole på lykken din for å vinne. Hvis du får feil rekkefølge av resultater, vil du tape.

1-3-2-6 er ikke et dårlig innsatssystem sammenlignet med noen av de andre tilgjengelige systemene, forutsatt at du godtar det for hva det er. Dette systemet garanterer ikke at du vil vinne, men det kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av lykken.


​5. Fibonacci-innsatssystemet

Fibonacci-innsatssystemet er en av mange spillstrategier som er tilgjengelige i dag. Her forklarer vi hva det handler om.

Fibonacci-tippestrategi

Fibonacci-sekvensspill er utvilsomt et kontroversielt konsept. Men det er definitivt sports spillere som har oppnådd stor suksess med det. Denne strategien medfører noen risikoer, men med nødvendig flaks kan du lykkes ved å bruke denne strategien.

Det grunnleggende konseptet med å satse i henhold til Fibonacci-sekvensen er enkelt: spill på uavgjort. Hvis du taper, er det bare å satse på neste uavgjort i henhold til en bestemt nøkkel og begynne å øke innsatsen din.

Det er viktig at oddsen for uavgjort er over 2,62 (mer presist: 2,618); Heldigvis for de som ønsker å bruke denne strategien, er det mange uavgjortspill for disse minimumsoddsene. Jo høyere odds, jo bedre.

Fibonacci Betting Strategy
Satser etter Fibonacci

Hvis du taper, satser du bare på neste uavgjort etter en Fibonacci-sekvens. Det er en sekvens av tall der summen av to påfølgende tall resulterer i neste tall, noe som gjør Fibonacci-sekvensen til en uendelig sekvens av naturlige tall. Du finner mer informasjon om Fibonaccifølgen på Wikipedia.

Fibonacci numbers
Fibonacci-sekvensen

Så hvis du begynner å satse med 10 kr på den første uavgjort med odds> 2,62 og taper, må du satse 10 kr igjen neste gang, deretter 20 kr, deretter 30 kr, deretter 50 kr, deretter 80 kr, deretter 130 kr og så videre.

Det er matematisk forståelig at hver fortjeneste du vil oppnå med denne innsatsen vil oppveie de tidligere tapene, og du vil til og med tjene et nettoresultat.

Et eksempel på Fibonacci-innsatsen

La oss ta et eksempel der du taper ti ganger på rad og vinner innsatsen din den ellevte gangen. I dette tilfellet har du allerede gamblet bort 1430 kr og til slutt plassert det ellevte tallet i Fibonacci-sekvensen, 144, på en innsats. Hvis vi nå antar at det vellykkede spillet hadde odds på @ 2.80, vinner du 4030 kr. Du har satset totalt 2870 kr noe utgjør en netto fortjeneste på 1162 kr.

Ulempen med denne strategien er også åpenbar. Si du taper tjue, ikke ti spill på rad, ville du allerede ha tapt 169 100 k i innsatser. Dette har en enorm økonomisk konsekvens, som du selvfølgelig aldri bør risikere for en slik spillsekvens. Du kan finne mer om dette i våre forklaringer på kapital ledelse.

Fibonacci-innsatssystemet – vår konklusjon

Når du satser i henhold til Fibonacci-sekvensen, er du avhengig av rettidig suksess. Ellers vil du til slutt ikke lenger ha råd til innsatsen, og du vil tape mye penger. Selvfølgelig kan denne strategien også fungere bra. For eksempel kan du fokusere på et bestemt lag som er kjent for å vinne ofte. Men basert rent på sannsynlighetsteorien, vil du en dag sikkert komme inn i et stadium som du ikke lenger kan klare økonomisk.


​6. Kelly-formelen

Det er selvfølgelig mange ideer, konsepter og formler som kan hjelpe deg med å beregne den ideelle innsatsen på et spill. En av dem er Kelly-formelen.

Selvfølgelig er dette ingen garanti for at du alltid vil satse riktig, og vurderingen av hvor sannsynlig utfallet av et spill er, forblir fortsatt opp til deg. Men Kelly-formelen kan hjelpe deg med å velge størrelsen på innsatsen din.

Slik fungerer Kelly-formelen

 1. Du velger et spill eller en hendelse og vurderer utfallet som en prosentandel
  Eksempel: Østerrike beseirer Tyskland – du vurderer dette resultatet med en sannsynlighet på 20 %
 2. Nå leter du etter noe merkelig for denne hendelsen som virker rettferdig for deg
 3. Deretter setter du sannsynligheten og oddsen i Kelly-formelen og får en verdi fra den

La oss ta som et eksempel 20% sannsynligheten for å vinne med odds på @ 5.50.
Først gjør vi regnestykket, hvor sannsynligheten for 100% er 1:

Kelly value calculation sportsbetting
Verdiberegning etter Kelly

Nå kan vi fortsette å beregne og finne den best mulige innsatsen for dette spillet. Formelen som brukes til å velge en rimelig innsats ser slik ut:

Prosentandel av kapital som skal settes = verdi / (odds – 1)

I vårt tilfelle betyr dette:

Kelly bankroll calculation sportsbetting
Kapital beregning etter Kelly

Kelly-formelen anbefaler herved at, gitt sannsynligheten som du har bestemt selv og oddsen du har valgt, bør du satse 2,22% av kapitalen din på denne hendelsen.

Nå, selvfølgelig, avhenger bruken av denne formelen også sterkt av din vurdering av sannsynligheten. Og hvis du anser et spill utfall for å være svært sannsynlig og dermed øke verdien betraktelig, så kan det skje at du får 30% eller enda mer av kapitalen din som et resultat. Selvfølgelig anbefales forsiktighet her fordi kapitalen din kan forsvinne veldig raskt på denne måten.

Det er også mulig at du får et negativt resultat når du beregner den første verdien. Dette skjer hvis du satser for lavt med en forventet sannsynlighet for å vinne på en begivenhet med for lave odds. Resultatet er at verdien din er negativ, noe som ikke betyr noe annet enn: hvis du er usikker på dette, lønner dette spillet seg bare ikke …


​7. Nederlandsk i sportsspill

Dutching er prosessen med å satse på mer enn ett valg under samme arrangement, slik at uansett hvilket valg som vinner, kan det oppnås fortjeneste. Dette må ikke forveksles med arbitrage, som innebærer å satse på alle mulige utfall av en hendelse, slik at en er garantert fortjeneste. Dette er bare mulig ved å bruke flere bookmakere og går kun for noen få arrangementer.

» Sats nå og hent bonus hos Bet365

Dutching er ideelt for hendelser med flere utfall der du tror du kan bryte de mulige utfallene ned til to eller tre; Men i teorien kan du satse på et hvilket som helst antall valg. Jo færre valg du gjør i dutching, jo færre tapere støtter du og jo mer fortjeneste tjener du på dem. Men ved å redusere færre valg, øker du risikoen.

Dutching brukes best når du enten har informasjon eller har en veldig sterk følelse av at et utfall er svært usannsynlig. Hvis de usannsynlige utfallene har store odds, er dutching ikke verdt det, men hvis du tror det ønskede resultatet er usannsynlig, betaler de gjenværende valgene i dutching godt utbytte.

Bestemmelse av de forskjellige innsatsene i dutching

Hoved karakteristikken til dutching er at du vinner det samme beløpet, men med alle de forskjellige oddsene som er involvert, kan det noen ganger være vanskelig å finne ut hva slags innsatsen som kreves.

Eksempel:

Hvis du dekker to valg, ett med 5/1 og ett med 8/1, og du vil vinne 1000 kr uansett utfall:

Del oddsen i desimaler (6,0 og 9,0) og del innsatsen med desimaloddsen.

1000 / 6,0 = 166, 1000 / 9,0 = 111 Total innsats = 277 kr

Alternativt kan du ha en ide om hvor mye du vil satse på en begivenhet; I dette tilfellet er det rundt 300 kr. Du vet at innsatsen din på 0,6 sjanse er rundt 200 kr. Slik kalkulerer du hvor mye du bør satse på det andre valget:

200 x (6.0 / 9.0) = Sats på det høyere verdsatte valget. = 133 kr

Den totale innsatsen vil da være 333 kr og hvis en av de to valgene vinner vil du motta 1200

Beregn kombinert odds i dutching

I dutching er det viktig at valgene du satser på har kombinert odds. For å velge de beste spillene, må du fortsatt vurdere oddsene og velge hendelser der dine kombinerte valg har den beste sjansen til å vinne i forhold til oddsen din, i stedet for bare å støtte alle valgene du tror kan vinne.

Eksempel:

Hvis du satser totalt 1000 kr og avkastningen på en vinnende innsats er 1500 kr, dekker du alle valgene dine med kombinert odds på 1/2 eller 1,5 som desimaltall.

Når du plasserer dutching spill, har du allerede utarbeidet dine innsatser og totale avkastninger slik at du kan plassere innsatsen, med samme avkastning for hvert utfall. For å få desimaloddsen for innsatsen din, deler du ganske enkelt din totale innsats med avkastningen.

Det kan virke vanskelig å estimere den kombinerte oddsen når tallene er litt mer tilfeldige, for eksempel 2790 kr gevinst for 820 kr innsats, men det er veldig enkelt å finne ut:

2790 / 820 = odds på 3.4, som er omtrent 5/2.

​Fordeler med dutching

 • Gir nye muligheter

En av de største fordelene med dutching er at det skaper nye muligheter for profitt. Tidligere har du kanskje brutt et løp ned til to hester, men det var ikke lett å velge disse to hestene, så du forlot løpet. Alternativt har du kanskje gjettet at en fotballkamp ville ende med svært få mål, men du var ikke sikker på om du skulle satse på 0-0 eller 1-0. Med dutching kan du få betalt for begge disse situasjonene.

 • Får fortsatt verdi

Bare fordi du satser på mer enn ett utfall, betyr ikke dette at du ikke vil få noen verdi fra innsatsen din. Hvis du tror det er svært lite sannsynlig at en lavt rangert favoritt vinner, kan to eller flere høyt rangerte valg i dette arrangementet gi stor verdi. Hvis den sammenlagte avkastningen fra det kombinerte spillet er større enn sjansen for at disse utfallene vil vinne, vil du generere verdi gjennom dutching.

 • Flere vinnende spill

Ved dutching reduserer du din totale odds, men øker sjansene dine for å vinne innsatsen din. I teorien skal dette resultere i flere vinnende spill og dermed hyppigere avkastning på spill.

​Ulemper med dutching

 • Svekkelse av overskudd

Jo flere valg du gjør i dutching, jo mer reduserer du dine samlede odds i hvert spill begivenhet. Når du bestemmer deg for å legge til nye valg, må du ta hensyn til det faktum at innsatsraten din må forbedres, slik at et visst nivå av fortjeneste kan opprettholdes. Hvis du bruker dutching og ikke vinner veldig ofte, vil du miste pengene dine veldig raskt.

 • Omvendt dutching

Omvendt dutching høres komplisert ut, men det er bare dutching for handel. De samme prinsippene gjelder; Jo flere valg du gjør, jo mer sannsynlig vil innsatsen din vinne, men jo mindre penger vil du vinne. Og tvert imot, jo færre valg du gjør, jo mindre sannsynlig er det å vinne og jo mer lønnsomt er en vinnende innsats.


​8. Tidlig utbetaling i sportsspill

Har du noen gang angret på å plassere et bestemt spill og ønsket at du på en eller annen måte kunne trekke det tilbake? Eller kanskje du var i tvil om laget du støttet virkelig kunne holde ledelsen? Hvis svaret ditt på noen av spørsmålene er ja, vil du elske alternativet for tidlig uttak. Disse egenskapene gir spekulanten mer kontroll over spillene som allerede er plassert, og kan til slutt gjøre en stor forskjell i den totale kapitalen hvis du satser kortene dine riktig. Den tidlige utbetalingen blir ofte referert til som utbetaling av de fleste sportsspill sider.

Hva er alternativet for tidlig uttak?

Alternativet for tidlig uttak lar sportsspillere trekke tilbake spillene sine tidlig, før de har blitt avgjort. Så du kan enten tjene penger eller få en del av innsatsen din tilbake, avhengig av valget ditt på det tidspunktet. Funksjonen er tilgjengelig så snart du har plassert din pre-match eller live-spill, og utbetalingsbeløpet vil variere basert på hendelsene som finner sted i spillet.

Utbetalingsfunksjonen er tilgjengelig for individuelle spill og akkumulatorspill, men merk at den ikke gjelder for alle spilltyper, for eksempel utfallet (1×2) og noen andre populære markeder. Spekulanter kan dra nytte av det spennende alternativet når de satser på fotball, tennis, basketball, cricket, baseball og til og med hesteveddeløp – både på datamaskin og mobil.

Når skal du gjøre en tidlig utbetaling

Hvis laget eller spilleren du støtter er i en vinnende posisjon, men blir ledet ut av motstanderen, bør du definitivt gjøre en utbetaling og sikre riktig fortjeneste i stedet for å se din potensielle fortjeneste og innsats forsvinne i løse luften. Prognosen viser seg å være riktig, og valgene dine mister ledelsen.

Alternativt kan muligheten til å betale ut også brukes til å begrense tap, noe som kan være en veldig god strategi på lang sikt. Hvis valget ditt ikke vinner for øyeblikket, og det ikke ser ut til at ting kommer til å snu, er det lurt å trekke seg tidlig, slik at du kan være sikker på at du får noe av innskuddet ditt tilbake. Dette virker kanskje ikke som en populær strategi, men det kan definitivt hjelpe spekulanter å holde seg flytende i lengre perioder.


​9. Spill live på over 1,5 mål

Med denne spillstrategien satser du på live-spill på innsatstypen “Over 1,5 mål”.

Tippestrategien “live over 1,5 mål”

Live-spill på “over 1,5 mål” er en veldig lukrativ spillstrategi. Dette spillet har en interessant fordel på grunn av utviklingen av oddsen. Først og fremst bør du gjøre det samme som med normale over/under-spill. Finn et spill hvor du forventer over 2,5. Bruk bare denne spillstrategien for spill der du forventer dette.

Før kampen vil oddsen på over 1,5 være svært lav. I noen tilfeller er det ikke høyere enn 1,20. Men mens spillet kjører og målene mangler, øker denne frekvensen nesten hvert minutt og blir mer og mer lukrativ. Nå må du være tålmodig. Ideelt sett – som med alle spill – bør du se kampen live samtidig for å få størst mulig fordel.

Vent nå til spillet har odds mellom 1,50 og 2,00. Jo høyere jo bedre, men selvfølgelig er timingen viktig. Hvis et mål blir scoret, er innsatsen over før den i det hele tatt har startet, og du må finne et nytt spill. Denne strategien fungerer bare hvis det er 0-0 lenge nok. Vanligvis må du vente til det 35. til 55. minutt slik at oddsen på over 1,5 er rettferdig. Vi anbefaler imidlertid at du fortsatt satser i første omgang – det er viktig at oddsen er 1,50 eller høyere.

Du analyserte kampen før avspark og forventet over 2,5. Hvis du ikke tar helt feil, vil det fortsatt bli scoret mål her. Og vi venter spent på det første målet så snart innsatsen er spilt.

Hvis et mål blir scoret ganske tidlig etter innsatsen din, har du – i hvert fall hos de fleste bookmakere som tillater dette – en lønnsom exit-strategi: Oddsen for over 1,5 vil selvfølgelig skrangle av etter det første målet. Nå kan du få innsatsen utbetalt via utbetaling, du kan praktisk talt “selge” den. Du vil definitivt komme ut med et pluss.

Det mer risikable alternativet er å vente på det andre målet og vinne innsatsen uansett. Her er det selvfølgelig lurt å se kampen live. Hvis det er et mål i luften, kan du fortsatt vente og la innsatsen stå. Hvis spillet er en anspent affære, kan det være bedre å selge innsatsen.

I alle fall, for en slik strategi er det tilrådelig å satse med et spillselskap som tillater et live utbetalingsalternativ. For mer informasjon om emnet live-spill, se også live spilldelen av siden vår.


​10. Spesialiser deg i en liga

Som nevnt i andre innlegg, er det viktig å være informert om spillene du vil satse på. Det er ofte vanskelig å få tilstrekkelig og god informasjon, spesielt hvis du satser på et spill der du ikke kjenner lagene godt nok – eller til og med ikke i det hele tatt!

Bli en ligaspesialist

Det er derfor tilrådelig å spesialisere seg i et enkelt land, ideelt sett selv i en enkelt liga. I det beste scenariet bør du velge en liga der det er mange live TV-spill, spillerne er stort sett kjente og mediedekningen er omfattende. Hvis du bestemmer deg for å bare satse på spill i den estiske ligaen, blir det i det lange løp mer et lotteri enn om du spesialiserer deg i den engelske Premier League eller den tyske Bundesliga.

​Spillmarkeder tilgjengelig for fotballspill

System BetsHandicap BetsLong-term BetsSpread Betting
Correct ScoreDouble ChanceHalf Time/Full TimeWin Bets/Place Bets
Asian HandicapOver/Under BetsLive Betting2-way/3-way Bets


Du vil alltid satse best når du vet alt om en liga, dens lag og hovedpersoner og følger dem uke etter uke. Dette er den eneste måten å sikre at du vet alt om utviklingen i lagene, skader eller suspensjoner og deres konsekvenser. Selvfølgelig kan du også spesialisere deg i flere land eller ligaer og følge dem alle med samme omsorgsnivå, men jo mer spesifikk og fokusert du er i analysen, jo bedre.

Å satse på ligaer som du ikke kjenner i det hele tatt og ikke har analysert på forhånd, faller dette nesten inn i kategorien “gambling”. Det handler ikke om den velbegrunnede forekomsten av en hendelse som forutsies på grunnlag av kunnskap, men heller om “håp”. Spesialiser deg og du vil lykkes!


​11. Hva er et Money Race?

Et money race er en spillstrategi der fortjenestebeløpet fra en vinnende innsats investeres direkte i neste innsats. Dette fortsetter vanligvis gjennom mange spill til et ønsket beløp er nådd.

Hvordan spiller du Money Race?

Money Race kan kjøres med alle mulige typer spill. I de fleste tilfeller er fokuset imidlertid spesifikt på lave odds og dermed “sikre spill”, for å vinne så mange spill som mulig på rad. I dette tilfellet er Money Race spesielt interessant for sportsspillere med god kapital. Hvis Money Race startes med en ganske høy innledende innsats, vil du spare deg for mange nødvendige fortjenester på vei til det selvpålagte målet. Men samtidig er risikoen for tap også større.

Hvis du bestemmer deg for å starte et Money Race med 200 kr og alltid satse på hendelser med odds 1.20, trenger du 22 påfølgende gevinster for å få over 10 000 kr. Men hvis du starter med en innsats på 1000 kr, etter 13 spill du har vunnet med odds på 1,20, vil du overstige 10 000 kr -merket. Dette er vist i dette beregningseksemplet:

 • 200 kr x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 11,041.20 NOK
 • 1000 kr x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 10,699.30 NOK

Ved hjelp av høyere odds kan et Money Race selvfølgelig også akselereres, men risikoen for å miste alle gevinster er betydelig høyere. Vanligvis varierer du innsatsen din litt; tross alt er det også veldig viktig med Money Race for å unngå å gå vill, men å undersøke godt i stedet til tross for de lave oddsene. Som med alle spill, er det viktig å satse når du er sikker på at utfallet er svært sannsynlig. Selv om du er sterkt fokusert på et gjennomsnittlig oddetall, i vårt eksempel hastigheten 1,20, er det ikke et problem hvis det er 1,40 eller 1,50 imellom. Også her er forskning og overbevisning av største betydning.


​12. Spill på uavgjort

Uavgjort er ikke det mest populære spillet der ute. Fordi det er mye morsommere å feire et lags seier.

Men: uavgjort lønner seg godt! Noen ganger er det fornuftig å gå for uavgjort i stedet for tradisjonell seier eller tap. Og hver kamp starter med uavgjort …

Betting on a draw
Spill på uavgjort

Prøv å finne kamper der begge lag vil ha det vanskelig å beseire hverandre. Se for eksempel etter lag fra gjennomsnittet i den bedre ligaen som konkurrerer mot topplag hjemme. Bortelaget har kvaliteten til å ikke tape, samtidig som de vil få problemer med å faktisk bøye favoritten. I denne situasjonen er begge lag fornøyd med uavgjort, og det er ofte resultatet.

En annen rask og enkel måte å identifisere mulige bånd på er å sjekke de asiatiske handikap oddsene.

Se etter spill der handicap ble satt til null (0) eller uavgjort. Dette betyr at begge lagene har blitt vurdert mer eller mindre likt, og bookmakerne ønsker ikke å gi noen av lagene et forsprang. Kamper som disse har en tendens til å ende uavgjort oftere enn du kanskje tror.


​13. Spill på sene mål

For eksempel, når det gjelder spill på sene mål, se etter spill med en klar favoritt med 3-veis vinnende odds på mindre enn 1,30. I en budrunde, spre risikoen over så mange spill som mulig; Det er klart at det alltid vil være noen uventede tap. Deretter satser du på sene mål for hver av disse kampene. De fleste bookmakere tilbyr disse spillene under navnet “Siste mål vil være i minutter 76-90”. Statistisk sett vil du vinne i underkant av 60% av alle disse spillene.

Det er også viktig å merke seg at du bare spiller enkeltspill. Med en kombinasjon, uansett hvor fristende høy verdi det kan ha, faller sjansen for å vinne drastisk.​14. Sportsspill på cupkamper

«Prinsipielt satser jeg ikke på cupkamper»; Ovenstående blir ofte hørt, men aldri virkelig forstått, fordi spektakulære cupkamper spesielt tilbyr så mange muligheter for sports spillere.

Det er ikke uvanlig at David møter Goliat. I forhold til storklubben er det ikke sjelden en irriterende plikt, men for den lille klubben er det årets ubestridte kamp. Og dermed, nå og da, er det sjansen til å vinne gode odds og verdispill.

Pokal
Spill på cupkamper

Det kan lønne seg å forberede seg tettere til cupkamper. I tider med YouTube og dynamiske klubbnettsteder er det i mange tilfeller ikke noe problem å følge pressekonferansen før kampen; Hvilke spillere blir inkludert i troppen til kampen? Hvilke faste spillere eller til og med stjerner blir spart? Spiller den andre keeperen? Vil unge spillere få sjansen? Alt ovenfor er interessante spørsmål når du leter etter en lukrativ innsats.

Selvfølgelig avhenger det alltid av klubbens tilnærming – cupkamper er alltid et spørsmål om mentalitet. Det er derfor lurt å analysere de siste ukene. Trenger en større klubb å rehabilitere seg for svake kamper de siste ukene og kanskje ønsker å slippe damp på en “liten” i cupen? Det er nok eksempler på ganske store klubber som har lidd av en cupforbannelse i mange år eller til og med tiår.

Fordelen er imidlertid at det vil være mange spill som, ved nærmere ettersyn, vil passere som verdispill. Selv om bookmakerne, sannsynligvis fordi de ikke kan planlegge og forhåndsanalyser hver kamp selv, holder oddsen lavere i koppen og betaler en lavere provisjon.

Men slik er det ikke overalt heller. Spesielt cupspill, der ulike bookmakere setter forskjellige provisjonssatser, tilbyr en omfattende sammenligning av odds. Dette gir igjen en god mulighet til å bli kjent med en ny bookmaker, kanskje for å åpne en ny konto for å kunne bruke et enda bredere spekter av odds i fremtiden.​15. Sportsspill på live-spill

I en alder av smarttelefoner og mobilapper er live-spill prikken over i-en for sportsfans. Live-spill gir deg muligheten til å satse på spill eller hendelser i sanntid. Underholdningen med live-spill er høy, og det hele kan til og med utarte til en ekte utfordring med venner. Men også her bør du ikke avvike fra planen din.

Live Icon
Live-spill

Det viktigste med live-spill er at du faktisk ser kampen. I mellomtiden tilbyr mange spillleverandører live streams, rettighetene de har skaffet seg for enorme summer. Og det gjorde de med god grunn; Fordi live-streams tiltrekker brukere, genererer massiv trafikk til nettstedet – og tiltrekker også spillere til å satse i øyeblikkets hete. Under et spill har du ikke tid til å tenke for mye, og du kan heller ikke beregne verdien av en innsats live. Du bare satser.

Men det er akkurat det du bør gjøre: Behandle live-spill på samme måte som du ville behandlet vanlige forhåndsspill. Her endres oddsen ofte veldig raskt, og det er derfor fornuftig å analysere et visst utvalg av odds og beregne verdien. Hvis oddsen er innenfor et rimelig område i løpet av spillet, kan du slå til. Du har også fordelen av å kunne se spillet – og til og med legge merke til om noe endrer seg i spillets egenskaper. Å utføre det ovennevnte under et live-spill krever selvfølgelig en relativt stor innsats og en konsentrasjonsevne som må læres først. Men når du først har fått taket på det og raskt kan beregne verdien av et spill, er det mye å tjene på live-spill.

For å være på den sikre siden, bør du bare bruke “offisielle strømmer” fra spill leverandører eller TV-sendinger for live-spill. Bookmakeren er vanligvis noen sekunder foran deg når du bruker en russisk strøm for å se live-spillet. Og disse sekundene kan noen ganger gjøre en stor forskjell.

Vær også oppmerksom på at selv om du kan se kampen på en offentlig TV-kanal eller til og med live, har spill leverandørene planlagt en forsinkelse på noen sekunder når de godtar spill; Du kan ikke være raskere enn bookmakerne, men du kan bedre vurdere spillet og de kommende spill scenene.Ha det gøy og lykke til!


Les denne artikkelen på et annet språk:

العربية ​أفضل 15 استراتيجية للمراهنات الرياضية
български15-те най-добри стратегии за спортни залози
中文​15 种体育博彩的最佳策略
čeština15 nejlepších strategií pro sportovní sázení
DeutschWettstrategien – die Top 15 Strategien
DanskDe 15 bedste sportsvæddemålsstrategier
EnglishThe Top 15 Sports Betting Strategies
Suomi15 parasta urheiluvedonlyöntistrategiaa
Français​Les 15 meilleures stratégies de paris sportifs
ΕλληνικάΟι 15 κορυφαίες στρατηγικές για αθλητικό στοίχημα
हिन्दीखेल सट्टेबाजी की शीर्ष 15 रणनीतियाँ
Bahasa Indonesia15 Strategi Taruhan Olahraga Teratas
ItalianoLe 15 principali strategie di scommessa sportiva
日本語スポーツベッティング戦略トップ 15
KiswahiliMbinu Bora 15 za Kubashiri Michezo
한국어최고의 스포츠 베팅 전략 15가지
Bahasa Melayu​15 Strategi Teratas Pertaruhan Sukan
Nederlands​De top 15 Sportweddenschappen Strategieën
Polski15 najlepszych strategii obstawiania zakładów sportowych
Portugues​As 15 principais estratégias de apostas esportivas
RomânăTop 15 cele mai bune strategii la pariuri sportive
Pусский15 лучших стратегий ставок на спорт
SvenskaDe 15 bästa strategierna för sportsbetting
EspañolLas 15 mejores estrategias de apuestas deportivas
SrpskiTop 15 strategija za sportsko klađenje
ไทย15 อันดับกลยุทธ์การเดิมพันกีฬา
TürkçeEn İyi 15 Spor Bahis Stratejisi
Yкраїнська15 найкращих стратегій ставок на спорт
Tiếng Việt15 chiến lược cá cược thể thao hàng đầu

18+Overlyzer is an abseits.at brand. All rights reserved.

HomeLiveOver/Under