De 15 bedste sportsvæddemålsstrategier

Reading time: 31 min (6158 words)

Hvis du allerede har studeret det grundlæggende i sportsbetting godt nok, er det nu tid til at grave dybere ned i de mest populære bettingstrategier. Vi forklarer dig, hvordan du med succes placerer sportsvæddemål med den rigtige strategi, og hvad du skal holde øje med.

Når det kommer til at vælge den rigtige strategi for sportsbetting, er der delte meninger. Findes der overhovedet en rigtig strategi til at vinde i sportsbetting, eller er den bedste strategi bare at være fleksibel i valget af strategi? Under alle omstændigheder præsenterer vi de bedste og mest lovende strategier til at øge dit overskud på betting over tid.

Bedste Bookmaker til Betting med Strategi

Massive odds, bred vifte af væddemål og høje limits hos den pålidelige bookmaker 22Bet

Tilmeld dig og få 122 €bonus
22BET
22BET

22Bet tilbyder sportsvæddemål med høje indsatser og gevinstgrænser. Derudover har væddemålsselskabet en bred vifte af væddemål til rådighed. Kunder, der spiller med højere indsatser og ikke ønsker at gå på kompromis med væddemålsudvalget, finder 22Bet et godt valg!

22bet Anmeldelse Tilmeld dig 22BET og få 122€ bonus

Den bedste strategi inden for sportsbetting

Hvis du beslutter dig for at satse professionelt, er det første spørgsmål, der opstår, den rigtige satsningsstrategi. Der er dog ikke noget absolut svar på dette spørgsmål, for hvad der er en god strategi for den ene spiller, passer måske ikke til den anden.

Mange sportsspillere er meget fokuserede på en bestemt type væddemål. Spillernes fokus er så for det meste på et bestemt resultat af spillet, som de aktivt leder efter. Det kan f.eks. være:

 • Et væddemål på over eller under
 • Over- eller under-væddemål pr. hold
 • Handicap-sejre, dvs. sejre med en forskel på flere mål
 • Lave vinderodds
 • Spil på halvleg
 • Tidlige eller sene mål

Dette er et meget forenklet fokus, for selvfølgelig spiller indsatsens størrelse eller i det hele taget håndteringen af indsatser og frekvensen, hvor indsatser spilles, også en vigtig rolle inden for strategier.

Før du begynder at spille efter en bestemt strategi, er det vigtigt, at du pålægger dig selv en meget præcis bankroll management og holder dig til den konsekvent. Det er den absolut vigtigste faktor, når man skal beslutte sig for at satse konsekvent.

Det svarer til at tabe sig: Man siger altid, at omkring 30% afhænger af fysisk aktivitet og 70% af den rigtige kost. Så man kan sige, at god bankroll management er den “rigtige betting-kost”.

Først når du har opbygget et bankroll management system, der fungerer for dig, kan du begynde at teste de mange ressourcestærke væddemåls strategier. Du vil for eksempel finde detaljerede oplysninger om Fibonacci-væddemåls systemet, specialiseret strategi i en liga, systematisk væddemål på 1X, strategier om hjemmeunderskud eller væddemål på sene mål.

Hvis du er interesseret i disse emner, kan du nu læse videre og finde ud af alt om de mest populære bettingstrategier.

De bedste bookmakere til highrollere


1. Slå bookmakerne med Overlyzers Live-værktøj

Overlyzers live-værktøj kortlægger pressituationer i fodboldkampe fra over 1.000 ligaer og turneringer – i realtid. Det giver Overlyzer-brugere mulighed for hurtigt at se, hvilket hold der lægger mest pres på og dominerer kampen.

Disse data kan give dig den ultimative fordel, når du spiller live på næste mål, antal mål og endda resultatet af kampen!

Overlyzer Live Trends for England vs. Tyskland… England scorede tre mål, da de satte Tyskland under hårdt pres i de sidste 20 minutter af kampen!

Den blå linje repræsenterer det pres, som hjemmeholdet udøver, mens den røde linje repræsenterer det pres, som udeholdet udøver.

“Game Offense Factor” fortolker også, om et spil er mere offensivt eller mere defensivt baseret på forskellige statistikker og live præstationsdata. I gennemsnit indikerer en værdi på 30 % eller mere over hele kampens varighed, at spillet bliver spillet offensivt og aktivt med sandsynligvis flere mål…

Du kan finde en mere detaljeret forklaring af, hvordan disse målinger fungerer, på vores YouTube-konto.


registrer dig hos Overlyzer og få den ultimative fordel ved Live Betting

Slå Bookmakerne!

2. 1X på home outsidere strategi

En væddemåls strategi, der tidligere har været succesfuld, er satsningen på “dobbeltchancen” 1X, hvis en outsider spiller mod en favorit hjemme. I dette tilfælde bringer “1X”-væddemålet respektable odds og meget interessante profitmuligheder.

» Spil nu og få 100 € i bonus hos Bet365

Strategi for væddemål på hjemmesejr eller uafgjort

Du behøver ikke engang at vælge og analysere kampe, der indeholder absolutte ekstremer og åbenlyse klasseforskelle med denne strategi. Så du behøver ikke nødvendigvis at spille mod Barcelona, Bayern eller Juventus som udehold. Her ville vi nok bevæge os væk fra valuebets. Selv hvis vi vælger hold, der ikke er store outsidere, men stadig er outsidere ifølge oddsene, finder vi meget interessante odds mellem 1,60 og 2,50.

Som med alle væddemål er det vigtigt at analysere på forhånd og ikke blindt gå efter et hold. Du bør selvfølgelig tage statistikker i betragtning, forhåndsinformation om skader og suspenderinger samt holdenes nuværende form. Outsiderens hjemmebanefordel, for hvem kampe foran deres eget publikum mod en “større” også repræsenterer en særlig motivation, bør ikke undervurderes, da det giver endnu en lille fordel for hjemmeholdet. Især når den respektive favorit for nylig har vist sig usikker mod “mindre”, kan du helt sikkert finde værdi i et sådant outsider-væddemål med dobbelte chancer.

Hvis du også accepterer lavere odds, kan du selvfølgelig også bruge denne 1X-strategi til spil, der har balancerede odds.


3. All-in på odds 1,20-strategi

Denne væddemåls strategi indebærer at vinde adskillige væddemål efter hinanden og altid at bruge de maksimale muligheder for at tjene ordentlige penge. Men det er også klart, at alle pengene er væk, hvis du taber et væddemål. Men hvis du formår at vinde 30, 35, måske endda 40 gange i træk, får du store penge!

All-in på odds 1,20 – strategi for væddemål

Vi bruger odds omkring 1,20 til dette – ideelt set bør du kigge efter de væddemål, du spiller live. Som med strategien om at spille på over 1,5 mål i det, der vurderes at være typiske “over”-kampe, kan du her vente, indtil oddset har nået det ønskede niveau. Her er over 0,5-væddemålet ideelt – dvs. væddemålet på, at kampen ikke ender 0-0. Normalt får du efter målløse 30 minutter et odds på 1,20 – afhængigt af kampen kan det selvfølgelig være lavere, men nogle gange også højere. Det er selvfølgelig en smagssag, hvilken type væddemål du vil tjene penge på din væddemål sekvens, eller “money race”, som det også kaldes.

Det er vigtigt, at du altid spiller på nogenlunde de samme odds. Det er bestemt en tålmodighedsprøve og ikke særlig spektakulært i starten, men der er ikke noget nøjagtigt mål, og du kan stoppe når som helst og få dine gevinster udbetalt. Hvis du for eksempel starter sådan en serie væddemål med en indsats på 10€, er det alt, hvad du kan tabe. Så nu finder du et væddemål med odds 1,20, vinder det og spiller straks de 12€, du vandt, igen på odds, der ligger omkring dette beløb. Du vinder 14,40€ – som vil blive investeret i det næste væddemål.

Overskuddet vil kun blive mærkbart meget langsomt, men vil stige kraftigt over tid, fordi indsatsen naturligvis vokser højere og højere. Hvis du rent faktisk formår at få 30 valg lige i træk, vil dine 10€ fra begyndelsen allerede være hele 2.373,76€. Efter 35 rigtige valg ville vi allerede være på 5.906,68€ og efter 40 rigtige valg på 14.697,71€.

Det er selvfølgelig langt fra sandsynligt, at så mange tips i træk er rigtige – men denne progressive væddemål strategi er også noget for spændingen. Hvis du ikke starter væddemål sekvensen med en for høj indsats, kan du ikke tabe meget, og der er selvfølgelig mulighed for at starte en rigtig streak, når du bruger denne væddemål strategi.


4. 1-3-2-6-systemet

1-3-2-6-systemet ligner et andet væddemål system med positiv progression kendt som Paroli. Begge involverer øgede indsatser efter en gevinst, og begge involverer en cyklus af indsatser, der ender på et fast punkt. Den eneste reelle forskel er den faktiske væddemål sekvens.

Der er ikke mange systemer, der er lettere at forstå end 1-3-2-6, og dets enkelhed er meget tiltalende for mange spillere. Der er også en række andre fordele, der bidrager til dets popularitet.

Som med alle andre betting-systemer er der selvfølgelig også ulemper. Vi udforsker de positive og negative aspekter af 1-3-2-6 nedenfor, sammen med detaljerne og hvordan det bruges.

Brug af 1-3-2-6-systemet

Som mange andre betting-systemer er 1-3-2-6 designet til væddemål, der udbetaler en lige sum, som f.eks. rød-sort-væddemål i roulette. Faktisk er det meget brugt på roulettebordet og i andre casinospil som baccarat, terningespil og blackjack. I bund og grund er det ligegyldigt, hvad du bruger den til, så længe du spiller med lige store beløb.

Som tidligere nævnt er dette et meget enkelt system. Det eneste, du skal gøre, er at justere dine indsatser ud fra et par enkle regler. Først og fremmest skal du beslutte, hvor høj din indsatsenhed skal være. Når du har fastsat det beløb, du er villig til at tabe på en session, bør din indsatsenhed være omkring 2 til 5 % af dette beløb.

Hvis du f.eks. vil spille for i alt 500€, vil 10€ være et rimeligt tal. En indsatsenhed er det beløb, du satser på den første indsats i sekvensen. Efter hvert tabt væddemål slutter sekvensen, og du starter en ny – og igen indsætter du en væddemålsenhed.

Hvis du vinder et væddemål, justerer du din indsats i henhold til sekvensen 1-3-2-6. Så hvis du vinder dit første væddemål, øger du næste gang din indsats til 30€ (tre væddemål enheder). Hvis du også vinder dette, placerer du 20€ på dit næste væddemål. Hvis du også vinder dette, satser du 60€ næste gang. Og allerede har vi sekvensen 1-3-2-6.

Hvis du vinder den fjerde indsats i træk, er sekvensen afsluttet, og du starter forfra. Glem ikke, at så snart du taber, vil din indsats også blive nulstillet til en indsatsenhed.

Det er dybest set det, 1-3-2-6-væddemål systemet handler om. Så længe du husker de enkle regler, burde du ikke have nogen problemer med at bruge dette system med succes.

Mulige udfald af 1-3-2-6

Da dette system kun er en kort cyklus, er der kun få mulige udfald. Disse er de følgende:

 • Tab af det første væddemål (samlet tab af en væddemålsenhed)
 • Første væddemål vundet, andet væddemål tabt (samlet tab af to væddemål enheder)
 • Første to væddemål vundet, tredje væddemål tabt (samlet gevinst på to væddemålsenheder)
 • Vundet de første tre væddemål, tabt det fjerde væddemål (breakeven)
 • Vinder alle fire væddemål (samlet gevinst på 12 enheder)

Som du kan se, er det altså kun to af de mulige udfald af en cyklus, der involverer tab. Et tab vil kun forekomme, hvis det første eller andet væddemål tabes. Så hver gang du vinder de første to væddemål, kan du ikke tabe igen i samme cyklus.

Det kan se ud, som om 1-3-2-6-systemet gør det mere sandsynligt at tjene penge end at tabe. Men det er desværre ikke sandt. Selvom systemet har nogle fordele, er den garanterede fortjeneste desværre ikke en af dem.

Fordele og ulemper ved 1-3-2-6-spilstrategien

Den måske største fordel ved 1-3-2-6 er, at den er meget enkel og let at lære. Hvis du vil bruge et væddemål system, som du ikke ønsker skal være alt for kompliceret, er dette en god mulighed. Derudover øges din indsats ikke efter et tab – dette forhindrer hurtigt tab af penge, især hvis du vælger størrelsen på dine væddemål enheder med omtanke.

En anden bemærkelsesværdig fordel er, at efter at have stoppet sekvensen efter fire på hinanden følgende sejre og derefter gået tilbage til én enhed, står du over for muligheden for en lille sejrsrække. Der er en chance for, at du vinder alle fire gange i træk – og hvis du er heldig, vil dine gevinster overstige tabene på væddemål, du tidligere har tabt.

Systemet har sine ulemper; den mest slående er, at der ikke er noget, der kan slå husets fordel, som findes i ethvert casino. Intet væddemål system kan gøre dette. Men det hjælper dig med at opretholde disciplinen med et sæt regler, der skal følges, for i sidste ende er du stadig nødt til at stole på dit held for at vinde. Hvis du får den forkerte rækkefølge af resultater, vil du tabe.

1-3-2-6 er ikke et dårligt væddemålssystem sammenlignet med andre tilgængelige systemer, forudsat at du accepterer det for, hvad det er. Dette system garanterer ikke, at du vinder, men det kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit held.


5. The Fibonacci sequence

Fibonacci-væddemål systemet er en af mange væddemål strategier, der er tilgængelige i dag. Her forklarer vi, hvad det handler om.

Fibonacci-væddemål strategien

Fibonacci-sekvens-væddemål er uden tvivl et kontroversielt koncept. Men der er helt sikkert sportsspillere, som har haft stor succes med det. Denne strategi indebærer nogle risici, men med det nødvendige held og den rigtige næse kan du få succes, når du bruger denne strategi.

Det grundlæggende koncept for at spille efter Fibonacci-sekvensen er enkelt: Spil på uafgjort. Hvis du taber, skal du bare satse på den næste uafgjort i henhold til en bestemt nøgle og begynde at øge din indsats.

Det er vigtigt, at oddset for uafgjort er over 2,62 (mere præcist: 2,618); heldigvis for dem, der ønsker at anvende denne strategi, er der mange uafgjort-væddemål til dette minimums-odds. Jo højere sats, jo bedre.

Fibonacci Betting Strategy
Satse efter Fibonacci

Hvis du taber, satser du blot på den næste uafgjort efter en Fibonacci-sekvens. Det er en sekvens af tal, hvor summen af to på hinanden følgende tal resulterer i det næste tal, hvilket gør Fibonacci-sekvensen til en uendelig sekvens af naturlige tal. Du kan finde mere information om Fibonacci-sekvensen på Wikipedia.

Fibonacci numbers
Fibonacci-rækken

Så hvis du starter med at satse 1€ på den første trækning med odds > 2,62 og taber, så satser du næste gang 1€ igen, så 2€, så 3€, så 5€, så 8€, så 13€ og så videre.

Det er matematisk forståeligt, at hver gevinst, du opnår med dette væddemål, vil udligne de tidligere tab, og du vil endda opnå en nettofortjeneste.

Et eksempel på Fibonacci-væddemålet

Lad os tage et eksempel, hvor du taber ti gange i træk og vinder din indsats ellevte gang. I dette tilfælde har du allerede spillet 143€ væk og endelig med succes placeret det ellevte tal i Fibonacci-rækken, 144, på et væddemål. Hvis vi nu antager, at det succesfulde væddemål havde et odds på 2,80, vinder du 403,20€. Du har i alt satset 287€, hvilket giver en nettofortjeneste på 116,20€.

Ulempen ved denne strategi er også indlysende. Hvis vi antager, at du ikke taber ti væddemål i træk, men tyve, så har du allerede tabt 16.910€ i indsatser. Det er en enorm bankroll, som du selvfølgelig aldrig bør risikere for sådan en væddemål sekvens. Du kan finde mere om dette i vores forklaringer om bankroll management.

Fibonacci-væddemålssystemet – vores konklusion

Når du satser i henhold til Fibonacci-sekvensen, er du afhængig af rettidig succes. Ellers vil du til sidst ikke længere have råd til indsatserne, og du vil miste en masse penge. Selvfølgelig kan denne strategi også fungere godt. For eksempel kan du fokusere på et bestemt hold, som er kendt for ofte at trække uafgjort. Men baseret på sandsynlighedsteorien vil du helt sikkert en dag komme til et punkt, hvor du ikke længere kan klare dig økonomisk.


6. Kelly-formlen

Der er selvfølgelig mange ideer, koncepter og formler, der kan hjælpe dig med at beregne den ideelle indsats på et væddemål. En af dem er Kelly-formlen.

Det er selvfølgelig ingen garanti for, at du altid satser rigtigt, og vurderingen af, hvor sandsynligt udfaldet af et spil er, er stadig op til dig. Men Kelly-formlen kan hjælpe dig med at vælge størrelsen på din indsats.

Sådan fungerer Kelly-formlen

 1. Man vælger et spil eller en begivenhed og vurderer resultatet i procent.
  Eksempel: Østrig besejrer Tyskland – du vurderer dette udfald med en sandsynlighed på 20%.
 2. Nu leder du efter et odds for denne begivenhed, som du synes er fair.
 3. Derefter sætter du sandsynligheden og oddsene ind i Kelly-formlen og får en værdi ud af det

Lad os tage et eksempel med 20% sandsynlighed for at vinde med odds på 5,50.

Først laver vi matematikken, hvor sandsynligheden for 100% er 1:

Kelly value calculation sportsbetting
Værdiberegning efter Kelly

Nu kan vi fortsætte med at beregne og finde den bedst mulige indsats for dette væddemål. Formlen, der bruges til at vælge en rimelig indsats, ser sådan ud:

Procentdel af bankroll, der skal sættes = værdi / (odds – 1)

I vores tilfælde betyder det:

Kelly bankroll calculation sportsbetting
Beregning af bankroll efter Kelly

Kelly-formlen anbefaler hermed, at du i betragtning af den sandsynlighed, du selv har bestemt, og de odds, du har valgt, satser 2,22% af din bankroll på denne begivenhed.

Nu afhænger brugen af denne formel selvfølgelig også i høj grad af din vurdering af sandsynligheden. Og hvis du anser et spilresultat for at være meget sandsynligt og dermed øger værdien betydeligt, så kan det ske, at du får 30% eller endda mere af din bankroll som resultat. Her skal man selvfølgelig være forsigtig, for din bankroll kan hurtigt ryge i bund på denne måde.

Det er også muligt, at du får et negativt resultat, når du beregner den første værdi. Det sker, hvis du satser for lavt med en forventet sandsynlighed for at vinde på en begivenhed med for lave odds. Resultatet er, at din værdi er negativ, hvilket ikke betyder andet end: Hvis du er usikker på dette, så kan dette væddemål bare ikke betale sig…


7. Dutching i sportsvæddemål

Dutching er processen med at spille på mere end ét valg under den samme begivenhed, så der kan opnås en fortjeneste, uanset hvilket valg der vinder. Dette må ikke forveksles med arbitrage, som indebærer at spille på alle mulige udfald af en begivenhed, så der genereres et garanteret overskud. Dette er kun muligt ved at bruge flere bookmakere og kun til nogle få begivenheder.

» Spil nu og få bonus hos Bet365

Dutching er ideelt til begivenheder med flere udfald, hvor du tror, at du kan reducere de mulige udfald til to eller tre; men i teorien kan du spille på et hvilket som helst antal valg. Jo færre valg du foretager i dutching, jo færre tabere støtter du, og jo mere profit får du ud af dem. Men ved at dutching færre valg, øger du din risiko.

Dutching er bedst, når du enten har information eller en meget stærk fornemmelse af, at et udfald er meget usandsynligt. Hvis disse usandsynlige udfald har enorme odds, er dutching ikke umagen værd, men hvis du mener, at det ønskede udfald er usandsynligt, giver de resterende valg i dutching et godt udbytte.

Bestemmelse af de forskellige indsatser i dutching

Den vigtigste egenskab ved Dutching er, at du vinder det samme beløb, men med alle de forskellige odds, der er involveret, kan det nogle gange være svært at finde ud af, hvilke indsatser der kræves.

Et eksempel:

Hvis du dækker to valg, et med 5/1 og et med 8/1, og du ønsker at vinde 100€ uanset resultatet:

Opdel oddsene i decimaler (6,0 og 9,0), og divider indsatsen med decimaloddsene.

100€ / 6.0 = 16.66€
100€ / 9.0 = 11.11€
Samlet indsats = 27,77€.

Alternativt har du måske en idé om, hvor meget du vil satse på en begivenhed; i dette tilfælde er det omkring 30€. Du ved, at din indsats på 0,6-chancen er omkring 20€. Sådan beregner du, hvor meget du skal satse på det andet valg:

20€ x (6,0 / 9,0) = Indsats på valget med den højeste værdi = 13,33€.

Den samlede indsats vil så være 33,33€, og hvis et af de to valg vinder, vil du modtage 120€.

Beregn kombinerede odds i dutching

I dutching er det vigtigt, at de valg, du satser på, har kombinerede odds. For at vælge de bedste væddemål skal du stadig overveje odds og vælge begivenheder, hvor dine kombinerede valg har den bedste chance for at vinde i forhold til dine odds, i stedet for blot at støtte alle de valg, du tror kan vinde.

Et eksempel:

Hvis du satser i alt 100€, og afkastet på et vindende væddemål er 150€, så dækker du alle dine valg med et kombineret odds på 1/2 eller 1,5 som et decimaltal.

Når du placerer dit hollandske væddemål, har du allerede beregnet din indsats og det samlede afkast, så du kan placere væddemålet med det samme afkast for hvert resultat. For at få det decimale odds for dit væddemål, skal du blot dividere din samlede indsats med dit afkast.

Det kan virke svært at estimere de kombinerede odds, når tallene er lidt mere tilfældige, som f.eks. 279€ gevinst for 82€ indsats, men det er meget nemt at regne ud:

279€ / 82€ = odds 3,4, hvilket svarer til ca. 5/2.

Fordele ved dutching

 • Giver nye muligheder

En af de største fordele ved dutching er, at det skaber nye muligheder for profit. Før i tiden havde du måske opdelt et væddeløb i to heste, men det var ikke nemt at vælge disse to heste, og derfor forlod du væddeløbet. Alternativt har du måske gættet på, at en fodboldkamp ville ende med meget få mål, men du var ikke sikker på, om du skulle satse på 0-0 eller 1-0. Med dutching kan du blive betalt for begge disse situationer.

 • Du får stadig værdi

Bare fordi du spiller på mere end ét udfald, betyder det ikke, at du ikke får værdi ud af dit væddemål. Hvis du tror, at det er meget usandsynligt, at en lavvurderet favorit vinder, så kan to eller flere højvurderede valg i denne begivenhed give stor værdi. Hvis det samlede afkast fra det kombinerede væddemål er større end chancen for, at disse udfald vinder, vil du generere værdi gennem dutching.

 • Flere vindende væddemål

Ved dutching reducerer du dine samlede odds, men øger dine chancer for at vinde dit væddemål. I teorien burde det resultere i flere vindende væddemål og dermed hyppigere tilbagebetaling. Det er med til at beskytte din spillekonto mod tørkeperioder, og det burde også give dig en vis glæde ved at spille.

Ulemper ved dutching

 • Svækkelse af overskuddet

Jo flere valg du foretager i dutching, jo mere reducerer du dine samlede odds i hver væddemål begivenhed. Hver gang du beslutter dig for at tilføje nye valg, skal du tage højde for, at din betting rate skal forbedres, så et vist niveau af profit kan opretholdes. Hvis du bruger dutching og ikke vinder særlig ofte, vil du tabe dine penge meget hurtigt.

 • Omvendt dutching

Reverse dutching lyder kompliceret, men det er bare dutching for trade. De samme principper gælder: Jo flere valg du foretager, jo større er sandsynligheden for, at dit væddemål vinder, men jo færre penge vinder du. Og modsat, jo færre valg du foretager, jo mindre sandsynligt er det, at du vinder, og jo mere profitabelt er et eventuelt vindende væddemål.


8. Tidlig udbetaling i sportsvæddemål

Har du nogensinde fortrudt, at du placerede et bestemt væddemål og ønsket, at du på en eller anden måde kunne trække det tilbage? Eller måske har du været i tvivl om, hvorvidt det hold, du støttede, virkelig kunne holde føringen? Hvis dit svar på et af disse spørgsmål er ja, så vil du elske muligheden for tidlig tilbagetrækning. Disse egenskaber giver spekulanten mere kontrol over de væddemål, der allerede er placeret, og kan i sidste ende gøre en stor forskel i den samlede bankroll, hvis du satser dine kort korrekt. Den tidlige udbetaling omtales ofte som cashout på de fleste sportsbettingsider.

Hvad er muligheden for tidlig tilbagetrækning?

Muligheden for tidlig tilbagetrækning giver sportsspillere mulighed for at trække deres væddemål tilbage tidligt, før de er blevet afgjort. Så du kan enten tjene penge eller få en del af din indsats tilbage, afhængigt af dit valg på det tidspunkt. Funktionen er tilgængelig, så snart du har placeret dit pre-match eller in-play væddemål, og udbetalingsbeløbet vil variere baseret på de begivenheder, der finder sted i kampen.

Cashout-funktionen er tilgængelig for individuelle væddemål og akkumulatorvæddemål, men bemærk, at den ikke gælder for alle væddemålstyper, såsom resultatet (1×2) og nogle andre populære markeder. Spekulanter kan drage fordel af den spændende mulighed, når de placerer deres væddemål i fodbold, tennis, basketball, cricket, baseball og endda hestevæddeløb – på både desktop og mobil.

Hvornår skal man lave en tidlig cashout?

Hvis det hold eller den spiller, du støtter, er i en vinderposition, men bliver ført ud af modstanderen, bør du helt sikkert lave en cashout og sikre dig en passende profit i stedet for at se din potentielle profit og indsats forsvinde op i den blå luft. Din prognose viser sig at være korrekt, og dine valg mister føringen.

Alternativt kan muligheden for at udbetale også bruges til at begrænse tab, hvilket kan være en rigtig god strategi på længere sigt. Hvis dit valg ikke vinder i øjeblikket, og det ikke ser ud til, at tingene kommer til at vende, er det klogt at hæve tidligt, så du kan være sikker på, at du får noget af dit indskud tilbage. Dette virker måske ikke som en populær strategi, men det kan helt sikkert hjælpe spekulanter med at holde sig oven vande i længere perioder.


9. Spil live på over 1,5 mål

Med denne væddemål strategi spiller du på live-kampe på væddemål typen “Over 1,5 mål”.

Væddemål strategien “live over 1,5 mål”

Live væddemål på “over 1,5 mål” er en meget lukrativ væddemål strategi. Dette væddemål har en interessant fordel på grund af udviklingen i oddsene. Først og fremmest skal du gøre det samme som med normale over/under-væddemål. Find en kamp, hvor du forventer over 2,5. Brug kun denne væddemål strategi til væddemål, hvor du forventer dette.

Før kampen vil oddset på en over 1,5 være meget lavt. I nogle tilfælde er det ikke højere end 1,20. Men mens kampen kører, og målene udebliver, stiger dette odds næsten hvert minut og bliver mere og mere lukrativt. Nu er du nødt til at være tålmodig. Ideelt set – som med ethvert væddemål – bør du se kampen live på samme tid for at få den størst mulige fordel.

Vent nu, indtil væddemålet har odds mellem 1,50 og 2,00. Jo højere jo bedre, men selvfølgelig er timingen vigtig. Hvis der scores et mål, er væddemålet slut, før det overhovedet er startet, og du skal finde et nyt spil. Denne strategi virker kun, hvis den er 0-0 lang nok. Normalt skal du vente til det 35. til 55. minut, så oddsene på over 1,5 er fair. Vi anbefaler dog, at du stadig satser i første halvleg – det er vigtigt, at oddset er 1,50 eller højere.

Du analyserede kampen før kick-off og forventede et over 2,5. Hvis du ikke tager helt fejl, vil der stadig blive scoret mål her. Og vi venter spændt på det første mål, så snart væddemålet er spillet.

Hvis der bliver scoret et mål ret tidligt efter dit væddemål, så har du – i hvert fald hos de fleste bookmakere, der tillader dette – en profitabel exit-strategi: Oddset på over 1,5 vil selvfølgelig falde efter det første mål. Nu kan du få væddemålet udbetalt via cashout, du kan praktisk talt “sælge” det. Du vil helt sikkert komme ud med et plus.

Den mere risikable mulighed er at vente på det andet mål og vinde væddemålet alligevel. Her er det selvfølgelig tilrådeligt at se kampen live. Hvis der er et mål i luften, kan du stadig vente og lade væddemålet stå. Hvis kampen er en anspændt affære, kan det være bedre at sælge væddemålet.

Under alle omstændigheder er det tilrådeligt for en sådan strategi at satse med et væddemål selskab, der tillader en live udbetalingsmulighed. For mere information om live betting, se også afsnittet om live betting på vores side.


10. Specialiser dig i en liga

Som nævnt i andre indlæg er det helt essentielt at være informeret om de spil, du vil spille på. Det er ofte svært at få tilstrækkelig og god information, især hvis du satser på et spil, hvor du ikke kender holdene godt nok – eller slet ikke!

Bliv specialist i en liga

Det er derfor tilrådeligt at specialisere sig i et enkelt land, ideelt set endda i en enkelt liga. I bedste fald bør du vælge en liga, hvor der er mange direkte tv-kampe, hvor spillerne er kendte, og hvor mediedækningen er omfattende. Hvis du beslutter dig for kun at spille på kampe i den estiske liga, så bliver det i det lange løb mere et lotteri, end hvis du specialiserer dig i den engelske Premier League eller den tyske Bundesliga.

​Væddemål markeder tilgængelige for fodboldvæddemål

System BetsHandicap BetsLong-term BetsSpread Betting
Correct ScoreDouble ChanceHalf Time/Full TimeWin Bets/Place Bets
Asian HandicapOver/Under BetsLive Betting2-way/3-way Bets


Du vil altid satse bedst, når du ved alt om en liga, dens hold og hovedpersoner og følger dem uge efter uge. Dette er den eneste måde at sikre, at du ved alt om udviklingen på holdene, skader eller udelukkelser og deres konsekvenser. Du kan selvfølgelig også specialisere dig i flere lande eller ligaer og følge dem alle med samme omhu, men jo mere specifik og fokuseret du er i din analyse, jo bedre.

At spille på ligaer, som du slet ikke kender og ikke har analyseret på forhånd, falder næsten ind under kategorien “gambling”. Det handler ikke om den velbegrundede forekomst af en begivenhed, der forudsiges på baggrund af viden, men snarere om at “håbe”. Specialiser dig, og du vil få succes!


11. Hvad er et money race?

Et money race er en væddemål strategi, hvor overskuddet fra et vindende væddemål investeres direkte i det næste væddemål. Dette fortsættes normalt gennem adskillige væddemål, indtil et ønsket beløb er nået.

Hvordan spiller man Money Race?

Money Race kan køres med alle mulige typer af væddemål. I de fleste tilfælde er fokus dog specifikt på lave odds og dermed “sikre væddemål” for at vinde så mange væddemål som muligt i træk. I dette tilfælde er Money Race især interessant for sportsspillere med en høj bankroll. Hvis Money Race startes med en ret høj startindsats, vil du spare dig selv for mange nødvendige overskud på vej til det selvvalgte mål. Samtidig er risikoen for tab dog også større.

Hvis du beslutter dig for at starte et pengeløb med 20€ og altid satse på begivenheder med odds 1,20, skal du bruge 22 på hinanden følgende gevinster for at komme over 1.000€. Men hvis du starter med en indsats på 100€, efter 13 væddemål, du har vundet med odds 1,20, vil du overstige 1.000€-mærket.

 • 20 € x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 1,104.12 €
 • 100 € x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 x 1.2 = 1,069.93 €

Ved hjælp af højere odds kan et Money Race naturligvis også fremskyndes, men risikoen for at miste alle gevinster er markant højere. Normalt varierer du din indsats en smule; det er jo også meget vigtigt med Money Race at undgå at gå vild, men at researche godt i stedet på trods af de lave odds. Som med alle væddemål er det vigtigt at satse, når du er sikker på, at udfaldet er højst sandsynligt. Selvom du er stærkt fokuseret på et gennemsnitligt ulige, i vores eksempel kursen 1,20, er det ikke et problem, hvis der er en 1,40 eller 1,50 imellem. Også her er forskning og overbevisning af største betydning.


12. Spil på uafgjort

Uafgjort er ikke det mest populære væddemål derude. Om ikke andet, så fordi det er meget sjovere at fejre et holds sejr.

Men: uafgjort betaler godt! Nogle gange giver det mening at gå efter uafgjort i stedet for traditionel sejr eller tab. Og alle kampe starter med en uafgjort…

Betting on a draw
Spil på uafgjort

Prøv at finde kampe, hvor begge hold vil have svært ved at besejre hinanden. Kig f.eks. efter hold fra de bedre ligaer, som spiller mod tophold på hjemmebane. Det gæstende hold har kvaliteten til ikke at tabe, samtidig med at de vil have problemer med rent faktisk at bøje favoritten. I denne situation er begge hold tilfredse med uafgjort, og det er ofte resultatet.

En anden hurtig og nem måde at identificere potentielle uafgjorte kampe på er at tjekke de asiatiske handicapodds.

Se efter kampe, hvor handicappet blev sat til nul (0) eller uafgjort. Det betyder, at begge hold er blevet vurderet mere eller mindre ens, og bookmakerne ønsker ikke at give nogen af holdene et forspring. Kampe som disse ender oftere uafgjort, end man skulle tro.


13. Væddemål på sene mål

For eksempel i forhold til væddemål på sene mål, se efter spil med en klar favorit med 3-vejs vinderodds på mindre end 1,30. I en betting-runde skal du sprede risikoen over så mange spil som muligt; selvfølgelig vil der altid være nogle uventede tab. Sats derefter på sene mål for hvert af disse spil. De fleste bookmakere tilbyder disse væddemål under navnet “Sidste mål vil være om minutter 76-90”. Statistisk vil du vinde lige under 60 % af alle disse væddemål.

Det er også vigtigt at bemærke, at du altid kun spiller single-væddemål. Med en kombination, uanset hvor fristende høj værdi den måtte have, falder din chance for at vinde drastisk.14. Sportsvæddemål på pokalkampe

“Af princip spiller jeg ikke på pokalkampe”; ovenstående er ofte hørt, men aldrig rigtig forstået, fordi især spektakulære pokalkampe byder på så mange muligheder for sportsspilleren.

Det er ikke ualmindeligt, at David møder Goliat. I forhold til storklubben er det ikke sjældent en irriterende pligt, men for den lille klub er det årets ubestridte spil. Og dermed er der nu og da chancen for at vinde gode odds og værdivæddemål.

Pokal
Væddemål på pokalkampe

Det kan godt betale sig at forberede sig bedre på pokalkampene. I tider med YouTube og dynamiske klubhjemmesider er det i mange tilfælde ikke noget problem at følge med i pressekonferencen før kampen; hvilke spillere er med i truppen til kampen? Hvilke stamspillere eller endda stjerner bliver sparet? Spiller den anden målmand? Får de unge spillere chancen? Alle de ovenstående spørgsmål er interessante, når man leder efter et lukrativt væddemål.

Det afhænger selvfølgelig altid af klubbens tilgang – pokalkampe er altid et spørgsmål om mentalitet. Det er derfor en god idé at analysere de seneste par uger. Skal en større klub rehabilitere sig til svage kampe inden for de seneste uger og vil måske gerne slippe en “lille” i pokalen? Hvor cup-affin er en klub generelt? Der er nok eksempler på ganske store klubber, der har lidt under en pokalforbandelse i årevis eller endda årtier. Ja, faktisk er der næppe andre endda, hvor du der er mere at analysere end i pokalkonkurrencer.

Fordelen er dog, at der vil være mange væddemål, som ved nærmere eftersyn vil passere som værdispil. Selv om bookmakerne, sandsynligvis fordi de ikke selv kan planlægge og forhåndsanalysere hver kamp, holder oddsene lavere i pokalturneringen og betaler en lavere kommission.

Men det er heller ikke tilfældet alle steder. Især pokalkampe, hvor forskellige bookmakere sætter forskellige provisionssatser, giver en omfattende sammenligning af odds. Det giver en god mulighed for at lære en ny bookmaker at kende og måske åbne en ny konto for at kunne bruge et endnu større udvalg af odds i fremtiden.15. Sportsvæddemål på live-spil

I en tid med smartphones og mobile apps er live-spil prikken over i’et for sportsfans. Live betting giver dig mulighed for at spille på kampe eller begivenheder i realtid. Underholdningen med live-spil er høj, og det hele kan endda udarte sig til en rigtig udfordring med vennerne. Men heller ikke her bør du afvige fra din plan.

Live Icon
Live væddemål

Det vigtigste ved live betting er, at du rent faktisk ser spillet. I mellemtiden tilbyder mange væddemål udbydere live streams, som de har købt rettighederne til for enorme summer. Og det er der en god grund til, for livestreams tiltrækker brugere, genererer massiv trafik til siden – og tiltrækker også spillere til at spille i kampens hede. Under en kamp har du ikke tid til at tænke for meget, og du kan heller ikke beregne værdien af et væddemål live. Man satser bare.

Men det er præcis, hvad du skal gøre: Behandl live-væddemål på samme måde, som du ville behandle normale pre-bets. Her ændrer oddsene sig ofte meget hurtigt, hvorfor det giver mening at analysere en bestemt række af odds og beregne deres værdi. Hvis oddsene er i rimeligt omfang under spillet, kan du slå til. Du har også den fordel, at du kan se spillet – og endda mærke, hvis noget ændrer sig i spillets karakteristika. At udføre ovenstående under et live-spil kræver naturligvis en relativt stor indsats og en koncentrationsevne, som først skal læres. Men når du først har fået styr på det og hurtigt kan beregne værdien af et væddemål, er der meget at hente ved live betting.

For at være på den sikre side bør du kun bruge “officielle streams” fra væddemål udbydere eller tv-udsendelser til live betting. Bookmakeren er som regel et par sekunder foran dig, når du bruger en russisk stream til at se kampen live. Og disse sekunder kan nogle gange gøre en kæmpe forskel.

Bemærk også, at selvom du kan se kampen på en offentlig tv-kanal eller endda live, har væddemål udbyderne planlagt en forsinkelse på et par sekunder, når de accepterer væddemål; du kan ikke være hurtigere end bookmakerne, men du kan bedre vurdere spillet og de kommende spilscener.God fornøjelse og held og lykke!


Læs denne artikel på et andet sprog:

العربية ​أفضل 15 استراتيجية للمراهنات الرياضية
български15-те най-добри стратегии за спортни залози
中文​15 种体育博彩的最佳策略
čeština15 nejlepších strategií pro sportovní sázení
DeutschWettstrategien – die Top 15 Strategien
EnglishThe Top 15 Sports Betting Strategies
Suomi15 parasta urheiluvedonlyöntistrategiaa
Français​Les 15 meilleures stratégies de paris sportifs
ΕλληνικάΟι 15 κορυφαίες στρατηγικές για αθλητικό στοίχημα
हिन्दीखेल सट्टेबाजी की शीर्ष 15 रणनीतियाँ
Bahasa Indonesia15 Strategi Taruhan Olahraga Teratas
ItalianoLe 15 principali strategie di scommessa sportiva
日本語スポーツベッティング戦略トップ 15
KiswahiliMbinu Bora 15 za Kubashiri Michezo
한국어최고의 스포츠 베팅 전략 15가지
Bahasa Melayu​15 Strategi Teratas Pertaruhan Sukan
Nederlands​De top 15 Sportweddenschappen Strategieën
NorskDe 15 Beste Sport Spill Strategier
Polski15 najlepszych strategii obstawiania zakładów sportowych
Portugues​As 15 principais estratégias de apostas esportivas
RomânăTop 15 cele mai bune strategii la pariuri sportive
Pусский15 лучших стратегий ставок на спорт
SvenskaDe 15 bästa strategierna för sportsbetting
EspañolLas 15 mejores estrategias de apuestas deportivas
SrpskiTop 15 strategija za sportsko klađenje
ไทย15 อันดับกลยุทธ์การเดิมพันกีฬา
TürkçeEn İyi 15 Spor Bahis Stratejisi
Yкраїнська15 найкращих стратегій ставок на спорт
Tiếng Việt15 chiến lược cá cược thể thao hàng đầu

18+Overlyzer is an abseits.at brand. All rights reserved.

HomeLiveOver/Under